تغذیه در بحران و بلایای طبیعی پایگاه خبری لقمه: یکی از موضوعات مهم در طی بلایای طبیعی از جمله زلزله تامین انرژی و غذا کافی برای افراد آسیب دیده است.باید یه این موضوع توجه کرد که برخی گروه ها نظیر کودکان زنان باردار و شیرده بیشترین . . .
روش هایی که سطح انرژی روزانه را افزایش می دهد پایگاه خبری لقمه: گاهی اوقات مشکل احساس ضعف در بدن در کمبود خواب است، اما عادت‌های ورزشی یا غیر ورزشی نیز ممکن است باعث کاهش سطح انرژی بدن شوند.
روزانه چه مقدار ویتامین مصرف کنیم پایگاه خبری لقمه: ویتامین‌ها و مواد معدنی برای سلامت ضروری است، اما مصرف مقادیر بیشتر آنها به معنای تاثیر بیشتر بر سلامت نیست و حتی می‌تواند مضر باشد.
خوردن نوشیدنی با لیوان های طرح دار مضر است! پایگاه خبری لقمه: مطالعه جدید نشان می دهد لیوان های طرح دار زیبا به نظر می رسند اما برای سلامت مضر هستند.
ترکیباتی که ارزش غذایی شما را افزایش می دهد پایگاه خبری لقمه: مصرف وعده‌های غذایی سالم نقش مهمی درتامین سلامت ما دارند. اما داشتن رژیم غذای سالم، آسان‌تر از چیزی است که تصور کنیم.
هضم چه غذاهایی ساده است؟ پایگاه خبری لقمه: غذاهایی که هضم شان ساده است می توانند در بهبود علائم و مشکلات زیادی مفید باشند.
توصیه ساده برای صحیح شستن سیب پایگاه خبری لقمه: متخصصان سلامت درباره طرز صحیح شستن سیب یک توصیه ساده دارند.
صفحه 11 از 135  اول  قبلی   6    7    8    9    10    11    12    13    14    15    16   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  8 حقیقت شگفت انگیز درباره ی میوه ها لقمه: هر روز می خوانید، می بینید، و می شنوید که با...

  آدامس ترک سیگار برای جنین خطر دارد متاسفانه تعداد خانم‌های سیگاری کم نیست و البته جای...

  اهمیت تغذیه در دوران بارداری تغذیه باید حاوی تمام مواد مورد نیاز برای رشد و نم...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تولید ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند نیازمند مجوز است رییس دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه :«بیش از 70 درصد بیماری‌ها در جهان منشا غذایی دارند.» از فرموله شدن ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند در این مرکز برای نخستین بار در کشور خبر داد.
راز خوشرنگ و خوشمزه تر شدن خورشت فسنجان می خواهیم فوت کوزه گری یک خورشت فسنجان بسیار خوشمزه و البته خوشرنگ را بر ملا کنیم که با شیوه ای بسیار ساده و باور نکردنی امکان پذیر است پس با ما همراه باشید :
بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.
شلغم غذای مغز و اعصاب یک کار‌شناس صنایع غذایی با بیان این مطلب که شلغم دارای بسیاری از ویتامین‌ها از جمله A، B۱، B۲، B۳، C گفت: شلغم دارای مواد معدنی از جمله آهن، ارسنیک، پتاسیم، روبیدیم، سدیم، فسفر، کلسیم، گوگرد می‌باشد.