مصرف این خوراکی ها گامی موثر در تقویت قوای جنسی


پایگاه خبری لقمه: پزشکان معتقدند که با رژیم غذایی مناسب می‌توان تا حد زیادی فعالیت و قوای جنسی را در افرادی تقویت کرد که احساس می‌کنند از این نظر دچار مشکلند. متخصصان تغذیه نیز خوراکیهایی را پیشنهاد داده‌اند که با مصرفشان می‌توان در این راه گامی موثر برداشت.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، عوامل متعددی در میزان قوای جنسی مؤثرند و سبب کم و زیاد شدن آن می‌شوند؛ موضوعاتی از قبیل استرس و خستگی بشدت توانایی جنسی را کاهش داده، ایجاد مشکل می‌کند. از سوی دیگر، رژیم غذایی نیز رابطه مستقیمی با هورمون‌هایی دارد که در ایجاد تمایل برای برقراری رابطه مؤثر است.

 
به گزارش دیلی‌میل، متخصصان تغذیه بر این باورند که با انتخاب مواد غذایی صحیح بویژه در وعده صبحانه و مصرف خوردنی‌های غنی از ویتامین D می‌توان قوای جنسی از دست رفته را تقویت کرد.
 
نقش ویتامین دی
 
معمولا اکثر افراد از کمبود ویتامین D رنج می‌برند. کاهش این ویتامین باعث کم شدن میزان ترشح استروژن در زنان و کاهش تستوسترون در مردان می‌شود. آمارها حاکی از آن است که از هر ۵ فرد بالغ، یک نفر دچار کمبود ویتامین D است که بیشتر به دلیل کمبود دریافت نور خورشید بروز می‌کند.
 
توصیه محققان برای کسانی که نمی‌توانند در معرض نور خورشید قرار گیرند، خوردن قارچ، غلات مخصوص صبحانه، ماهی و تخم‌مرغ در وعده صبحانه است که همگی به بالا رفتن میزان ویتامین D کمک می‌کنند. بیشتر ویتامین‌های بدن از غذایی که می‌خوریم تأمین می‌شوند اما ویتامین D با بقیه متفاوت است و تنها از طریق مواد غذایی جذب بدن نمی‌شود. مواد غذایی ویتامین D کمی دارند؛ با وجود این، منبع اصلی این ویتامین در روغن ماهی، قارچ و تخم‌مرغ یافت می‌شود و نیز می‌توان با گنجاندن غلات صبحانه و مارگارین از این ویتامین بهره‌مند شد.
 
بریتانیایی‌ها از جمله ملت‌هایی هستند که کم‌ترین ویتامین D را دریافت می‌کنند زیرا در ماه‌های سرد سال کم‌تر از ۱۰ ساعت از روز بهره‌مندند و مدت استفاده‌شان از نور آفتاب محدود است و به دلیل محدودیت‌هایی که برای دریافت ویتامین D وجود دارد، مصرف مکمل‌های این ویتامین الزامی است. محققان توصیه می‌کنند که افراد روزانه باید حدود ۱۰ میلی‌گرم ویتامین D دریافت کنند.
 
معجزه روغن ماهی
 
ماهی منبعی غنی از ویتامین D شناخته می‌شود و در این میان روغن ماهی‌هایی چون سالمون نوعی معجزه از نظر دربرداشتن این ویتامین به شمار می‌رود. ماهی «ماکرل» در هر وعده ۳۶۰ واحد ویتامین D دارد در حالی که ماهی سالمون بیش از ۶۸۵ واحد از این ویتامین دارد.
 
غلات صبحانه
 
غلات صبحانه از جمله موادی است که معمولا با لبنیات، شیر سویا و آبمیوه‌ها غنی می‌شود. غلات، حاوی ویتامین D خوبی است.
 
تخم‌مرغ
 
بیشتر پروتئین موجود در تخم‌مرغ در سفیده آن وجود دارد، اما ویتامین‌ها و موادمعدنی در زرده آن یافت می‌شود. زرده تخم‌مرغ از ۱۸ تا ۳۹ واحد ویتامین D تشکیل شده که خیلی غنی به نظر نمی‌رسد. با این حال، ویتامین D موجود در تخم‌مرغ‌های مرغ‌هایی که در معرض نور خورشید قرار می‌گیرند، ۳ تا ۴ برابر بیشتر از تخم‌مرغ‌های معمولی است. مرغ‌هایی که با مواد غذایی غنی شده با ویتامین D تغذیه شده‌اند، بالاتر از ۶ هزار واحد ویتامین D به ازای هر زرده تخم‌مرغ دارند.
 
قارچ
 
قارچ در میان مواد غذایی غنی شده تنها منبع گیاهی حاوی ویتامین D است. قارچ دارای ویتامین D2 نیز هست در حالی که مواد غذایی حیوانی حاوی D3 هستند. ویتامین D2 به بالا رفتن ویتامین D خون کمک می‌کند در حالی که ویتامین D3 تأثیری بسزا در افزایش این ویتامین در خون ندارد.
 
قارچ منبع خوبی از ویتامین D۲ به شمار می‌رود. برخی انواع قارچ‌ها به ازای هر ۱۰۰ گرم بیش از ۲۳۰۰ واحد ویتامین D دارند. قارچ‌های تجاری به دلیل این که در تاریکی رشد می‌کنند، ویتامین D کم‌تری دارند. با قرار دادن قارچ‌ها در معرض نور UV می‌توانید به تولید بیشتر آنتی‌اکسیدان ویتامین D کمک کنید.
 
محققان معتقدند قارچ‌هایی که کلاهک دکمه‌ای سفید رنگ دارند، فاقد ویتامین D هستند اما با قرار دادن آنها در معرض نور می‌توان تا ۸۲۴ درصد نیاز روزانه ویتامین D بدن را تأمین کرد.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :سلامت آنلاین

کد: 13563 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ آذر بازدید: 3624 ساعت: 9:46 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامین‌ها باعث پیری زودرس می‌شود؟ ۱۴۰۴ جمعه ۱ شهريور
2 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
3 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
4 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
5 توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
6 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
7 ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
8 خواص درمانی لبو را بدانید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
9 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
10 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
11 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رابطه خام‌خواری با خنگ بودن اجداد انسان! اجداد انسان تا زمانی که یاد بگیرند غذا را می‌توان ...

  در مسافرت از خوردن غذاهای کنسروی اجتناب کنید وقتی با وفور سبزیجات و میوه های تازه روبرو هستیم چ...

  از سیستم قلب و عروق با مصرف سیر محافظت کنید سیر تازه منبع خوبی از ویتامین ها،مواد معدنی ومواد ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چه کسانی مربا بخورند و چه کسانی نخورند؟ مربا یکی از دسرها و مواد غذایی خوشمزه است که با میوه ها تهیه می شود.
تغییراتی ساده برای کاهش وزن بسیاری از مردم با صرف هزینه های بسیار زیاد سعی در لاغر شدند دارند در این مطلب ما با راه هایی ساده و ارزان برای کاهش وزن آشنا می شوید.
غفلت دستگاه‌های متولی در راه‌اندازی داروخانه‌های گیاهی پایگاه خبری لقمه: نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاکید بر لزوم ساماندهی داروهای گیاهی، گفت: شرح وظایف داروخانه های گیاهی و داروخانه های عمومی باید از هم تفکیک شوند تا هر کدام به وظیفه خود عمل کنند.
قبل از مصرف سبزیجات بخوانید مقاومت ویتامین‌ها و املاح مختلف موجود در سبزی‌ها در برابر عوامل مخرب مانند حرارت، نور و اکسیداسیون با یکدیگر متفاوت است.دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: خرد کردن زیاد سبزیجات و در معرض هوا قرار دادن آن‌ها باعث از بین رفتن ویتامین‌های موجود در سبزیجات می‌شود.