دکتر صلواتی مطرح کرد؛ چیستی و چرایی شهر سالم پایگاه خبری لقمه: عضو هیأت علمی دانشکده علوم پزشکی مراغه، در خصوص ویژگی های یک شهر سالم، توضیحاتی ارائه داد.
«گولاچ» نان ویژه سمنانی‌ها در شب‌های قدر پایگاه خبری لقمه: «گولاچ» نان محلی و نذری سمنانی‌هاست که در آیین «برات» که در شب‌های قدر برگزار می‌شود، برای شادی روح اموات خیرات می‌شود.
تاثیر ورزش بر حذف چربی های کبد پایگاه خبری لقمه: اغلب به بیماران مبتلا به بیماری کبد چرب غیر الکلی توصیه می شود وزن خود را کاهش دهند، اما انجام این کار دشوار است و زمان زیادی را می طلبد.
عمر طولانی‌تر با کاهش کالری و کمتر خوردن! پایگاه خبری لقمه: به گفته محققان، کلید زندگی طولانی تر می تواند کمتر خوردن باشد.
اینفوگرافیک/ آسنایی با ۸ ماده غذایی ضد سرطان پایگاه خبری لقمه: مواد غذایی را که باعث پیشگیری در ابتلا به سرطان می‌شود، بشناسید.
آیا جراحی کاهش وزن باعث افزایش طول عمر می شود؟ پایگاه خبری لقمه: به خوبی مشخص شده است که چاقی باعث افزایش خطر ابتلا به سایر بیماری های مزمن در فرد می شود.
آشنایی با غذاهای مخصوص روزهای سرد سال پایگاه خبری لقمه: هوا که سرد می شود، لازم است قوای جسمانی نیز تحمل سرما را داشته باشد. از همین رو، خوردن غذاهای ویژه این روزها، توصیه می‌شود.
صفحه 4 از 136  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با انرژی‌زاترین میوه‌ها آشنا شوید اگر در پایان روز احساس خستگی و بی‌حالی می‌كنید احت...

  چرا باید بادمجان بخوریم؟ اگرچه بادمجان از جمله مواد خوراکی پرطرفدار نیست ام...

  آیا لبنیات غنی شده واقعا مفیدتر است؟ از نظر صنعتی عمل Fortification یا غنی‌سازی باید به...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت