فوتی‌های کرونا به ۱۱۵ نفر رسید/ افزایش استان‌های قرمز پایگاه خبری لقمه: سخنگوی وزیر بهداشت موارد فوتی‌ به دلیل ابتلا به کرونا را در شبانه روز گذشته، ۱۱۵ نفر اعلام کرد.
طب سنتی درمان «کبد چرب» با نسخه ابن سینا یکی از درمان‌های ساده برای کبد چرب، مصرف روزانه «شربت سکنجبین» است.
سخنگوی وزارت بهداشت خبر داد: از دست رفتن ۱۹۶ بیمار کرونایی طی ۲۴ ساعت گذشته پایگاه خبری لقمه: سخنگوی وزارت بهداشت از دست رفتن ۱۹۶ بیمار کرونایی ظرف ۲۴ ساعت گذشته در کشور خبر داد.
رکورد جدید کرونا/ جان باختن ۲۳۵ بیمار در شبانه روز گذشته پایگاه خبری لقمه: سخنگوی وزارت بهداشت در برنامه زنده شبکه خبر رکورد جدید از فوتی های کرونا را برای شبانه روز گذشته اعلام کرد.
جدیدترین آمار کرونا در کشور تا ظهر ۵ مرداد ۹۹ کرونا جان ۲۱۶ نفر دیگر را در ۲۴ ساعت گذشته گرفت پایگاه خبری لقمه: به گفته سخنگوی وزارت بهداشت مجموع بیماران مبتلا به کرونا در کشور تا ظهر ۵ مرداد ۹۹ به ۲۹۱ هزار و ۱۷۲ نفر رسید.
بر اساس یافته های تعدادی از محققان اروپایی؛ مصرف کاهو خطر مرگ و میر کووید ۱۹ را آفزایش می دهد! پایگاه خبری لقمه: براساس یک مطالعه اولیه در اروپا ، می توان ارتباطی بین میزان مرگ و میر ویروس کرونا و خوردن برخی سبزیجات وجود داشته باشد.
تاثیر ویتامین D در بهبود کووید ۱۹ تائید شد پایگاه خبری لقمه: مطالعات نشان می دهد ویتامین D نقش مهم و تکمیلی در درمان بیماری کووید ۱۹ دارد چراکه قادر به توقف برخی واکنش های پیش التهابی به کروناویروس است.
صفحه 16 از 273  اول  قبلی   11    12    13    14    15    16    17    18    19    20    21   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین روش لاغری کدام است؟ بعضی از محصولات و خدماتی كه این كسب و كارها ارائه می‌كنند برای كاهش وزن مفید هستند و بعضی دیگر تاثیر چندانی بر لاغری و ثابت ماندن وزن ندارند.
کاهش خطر سرطان معده با مصرف سبزیجات سفید (گل کلم) پزشکان معتقدند افرادی که بیشتر از سبزیجات سفید مصرف می‌کنند، احتمال ابتلا به سرطان معده در آنان یک سوم کاهش می‌یابد.
چگونه بدون چشیدن تند بودن فلفل را تشخیص دهیم؟ از روی ظاهر فلفل هم تا حدی می توانید میزان تندی فلفل را تشخیص دهید .
آیا خوردن میوه چربی خون را بالا می برد؟ درباره میوه‌ها پرسش‌های زیادی پرسیده می‌شود این‌که میوه و سبزی را چه زمانی از روز بخوریم که بیشترین نفع را از ویتامین‌ها و املاح معدنی آن ببریم؟ آیا هرچه بیشتر میوه بخوریم مواد مغذی بیشتری جذب بدنمان می‌شود؟ این‌که می‌گویند زیاده‌روی در مصرف میوه‌ها باعث افزایش تری‌گلیسیرید خون می‌شود صحت دارد؟ آیا می‌شود میوه و سبزی را جایگزین وعده شام کرد؟ چرا می‌گویند میوه را زود قاچ نکنید؟