رابطه مستقیم ابتلا به کرونا و کمبود ویتامین D


پایگاه خبری لقمه: محققان دریافتند بین کمبود ویتامین D و احتمال آلودگی به کروناویروس ارتباط وجود دارد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، در این مطالعه، محققان دانشگاه شیکاگو ۴۸۹ بیمار را که میزان ویتامین Dشان در مدت یک سال قبل از ابتلاء به کووید ۱۹ اندازه گیری شده بود بررسی کردند.

 
تعریف کمبود میزان ویتامین D کمتر از ۲۰ نانوگرم در هر میلی لیتر خون بود.
 
«دیوید ملتزر»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «کمبود ویتامین D برای عملکرد سیستم ایمنی مهم است و قبلاً مشخص شده است که مکمل‌های ویتامین D خطر عفونت‌های ویروس مجاری تنفسی را کاهش می‌دهد.»
 
وی در ادامه می‌افزاید: «بررسی های آماری ما حاکی از آن است که این مسئله می‌تواند برای عفونت کووید ۱۹ هم درست باشد.»
 
به گفته ملتزر، «فهم اینکه آیا کمبود ویتامین D در احتمال ابتلاء به کووید ۱۹ نقش دارد می‌تواند اهمیت زیادی داشته باشد. ویتامین D مکملی ارزان و بی خطر است.»
 
ویتامین D با قرارگیری مستقیم در معرض نور خورشید در بدن تولید می‌شود.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14141 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ جمعه ۲۱ شهريور بازدید: 884 ساعت: 2:05 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مجوز واکسن کووایران برکت صادر شد ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۵ خرداد
2 واکنش جهانپور به گفته‌های دو نامزد انتخابات درباره تامین واکسن ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۹ خرداد
3 افرادی که دوز اول واکسن را زدند تا 3 ماه برای تزریق یادآور فرصت دارند ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۹ خرداد
4 توصیه‌های بعد از واکسیناسیون کرونا/ فواید واکسن بیشتر از عوارض احتمالی نادر آنهاست ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۱ خرداد
5 تغذیه در دوران نقاهت کرونایی ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۶ ارديبهشت
6 فروش واکسن کرونا در بازار آزاد کذب است/ رسیدن محموله جدید واکسن ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۶ ارديبهشت
7 کاهش کارایی واکسن در جهش هندی کرونا/ علائم و ویژگی‌های کرونا هندی ۱۴۰۰ چهارشنبه ۸ ارديبهشت
8 واکسیناسیون جمعیت بالای ۸۰ سال آغاز شد ۱۴۰۰ سه شنبه ۷ ارديبهشت
9 افزایش خطر کرونا هندی/ جزییاتی از تردد شبانه شب‌های قدر ۱۴۰۰ شنبه ۴ ارديبهشت
10 اهمیت تغذیه برای روزه‌داری در روزهای کرونایی + نمودار ۱۴۰۰ شنبه ۴ ارديبهشت
11 احکام مراجع تقلید برای روزه در ایام کرونا ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۹ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  تعادل فشار خون با یک تلخ خوشمزه وزارت بهداشت اعلام کرد: خوردن یک تکه شکلات تلخ در ...

  اهمیت تغذیه در دوران بارداری تغذیه باید حاوی تمام مواد مورد نیاز برای رشد و نم...

  پیشگیری از سرطان با نان سبوس دار با وجودی که نان های سبوس دار نسبت به نان های بدون ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا غذاهای رژیمی خطرناکند؟ آیا می‌شود از خوردنی‌های رژیمی به جای انواع شیرین، شور و چرب غیررژیمی آنها استفاده کرد بدون آن‌که نگران افزایش انرژی، چربی و قند ناشی از آنها بود؟ به بیان دیگر آیا می‌توان به خوراکی‌های صنعتی که ادعای رژیمی بودن دارند، اعتماد کرد و از آنها بدون ترس از چاقی، اضافه وزن و اختلالات قلبی و عروقی لذت برد؟
مصرف غذاهای پرادویه در دوران شیردهی روی طعم شیر اثر می‌گذارد کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف غذاهای پرادویه در دوران شیردهی روی طعم شیر تاثیرگذار است.
نظر گلاره عباسی درباره آشپزی مردها و زن‌ها كم و بیش اهل كار كردن در خانه است و تجربه خوبی در سوزاندن غذا دارد، اما تصمیم جدی گرفته است كه در سال 91 هم خانه‌داری و هم آشپزی‌اش را بهتر كند.
کاربردهای دیگر روغن زیتون در خانه همیشه یک بطری روغن زیتون در آشپزخانه موجود است که معمولا برای سالاد و پخت و پز استفاده می‌شود با این حال روغن زیتون را می‌توان در موقعیت‌های مختلف و برای امور مختلف دیگری نیز استفاده کرد.