کاهش التهاب روده بزرگ با زنجبیل پایگاه خبری لقمه: زنجبیل دارای خواص بسیاری است که التهاب روده را می تواند کاهش دهد.
پشتیبانی از سلامت پوست با آناناس پایگاه خبری لقمه: یک فنجان آناناس بیش از 100 درصد مقدار مصرف توصیه شده روزانه ویتامین C انسان را تامین می کند. این ماده مغذی سیستم ایمنی بدن انسان را تقویت می کند و همچنین، در رشد و ترمیم بافت های بدن . . .
11 خواص بی نطیر پاپایا را بشناسید پایگاه خبری لقمه: پاپایا میوه‌ای درختی است که بعضی افراد آن را به نام خربزه درختی می‌شناسند و معمولا از عصاره آن در تولید آدامس استفاده می‌شود.
یک وعده آناناس ۱۳۰درصد از نیاز روزانه را تامین می کند پایگاه خبری لقمه: با خوردن یک وعده آناناس که برابر نصف یک فنجان است ۱۳۰درصد از نیاز روزانه بدن شما به ویتامین C تامین می شود.
مصرف هندوانه به سلامت قلب تا تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند قریب به ۹۲ درصد از این میوه را آب تشکیل می دهد و میوه ای بدون چربی است.
مصرف مارچوبه به کند شدن روند پیری کمک می کند پایگاه خبری لقمه: مارچوبه سرشار از مواد مغذی و آنتی اکسیدان بوده و در درمان بسیاری از بیماری‌ها و کاهش وزن موثر است.
درمان زخم معده و تقویت آن با گیاه شنگ پایگاه خبری لقمه: شنگ گیاهی از خانواده کاسنی با خواص دارویی متعدد است که می تواند در درمان ناراحتی گوارشی و پیشگیری از سرطان مورد استفاده قرار گیرد.
صفحه 23 از 114  اول  قبلی   18    19    20    21    22    23    24    25    26    27    28   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها پایگاه خبری لقمه: مهم است که رستوران‌ها، شهرداری‌ه...

  روغن ماهی روند پیری را كندتر می‌كند پزشكان می‌‌گویند: ورزش متعادل به همراه مصرف مداوم ...

  موادغذایی تصفیه کننده خون سم زدایی، امری مهم برای بهبود عملکرد اعضای بدن است...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چالش ایران و افغانستان بر سر سهم آب از رود هیرمند/حقابه ایران از هیرمند چقدر است؟ پایگاه خبری لقمه: رودخانه هیرمند یکی از رودهای پرآب افغانستان است که به دریاچه هامون می‌ریزد. اما مدتی است که ممانعت افغانستان از ورود سهم ایران از آب هیرمند به مشکلی جدی برای استان سیستان و بلوچستان ایران تبدیل شده است.
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.
آبلیمو آب لیموست!؟ فصل، فصل لیمو و آب‌لیموی تازه است و یکی از سۆال‌هایی که این روزها مطرح می‌شود در مورد تفاوت آب‌لیموهای خانگی و صنعتی موجود در فروشگاه‌ها و مغازه‌های عرضه مواد غذایی است...
چگونه به صورت طبیعی لب هایی به رنگ صورتی داشته باشیم؟ با ما همراه باشید تا روش های طبیعی برای روشن کردن لب ها و داشتن رنگ طبیعی صورتی را به شما نشان دهیم.