مصرف مارچوبه به کند شدن روند پیری کمک می کند


پایگاه خبری لقمه: مارچوبه سرشار از مواد مغذی و آنتی اکسیدان بوده و در درمان بسیاری از بیماری‌ها و کاهش وزن موثر است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، یکی از نخستین سبزیجاتی که در آغاز بهار وارد بازار و فروشگاه‌های مواد غذایی کشاورزان محلی می‌شود، مارچوبه تازه است. این سبزی غنی از مواد مغذی بوده و فواید زیادی مانند افزایش مقاومت بدن در برابر سرطان، بهبود عملکرد مغز و کند شدن روند پیری دارد.

 

 ۱. مارچوبه سبزی مملو از مواد مغذی

مارچوبه منبع بسیار خوبی از فیبر، فولات، ویتامین‌های A.، C. و K. و کروم (یک ماده معدنی کمیاب) بوده که باعث افزایش توانایی انسولین برای انتقال گلوکز از جریان خون به سلول‌های بدن می‌شود.

 

 ۲. با مارچوبه به جنگ سرطان بروید

این گیاه در گروه سبزیجاتی مانند آوکادو، کلم پیچ و بروکلی به عنوان یک منبع ویژه و غنی از گلوتاتیون قرار دارد که یک ترکیب ضدسرطان و از بین برنده رادیکال‌های آزاد شناخته شده، مارچوبه در مبارزه با انواع خاصی از سرطان، مانند استخوان، سینه، روده بزرگ، حنجره و ریه تاثیرگذار است.

 

 ۳. مارچوبه منبع غنی از آنتی اکسیدان‌ها

این سبزی با خنثی کردن رادیکال‌های آزاد و غنی بودن از آنتی اکسیدان‌ها روند پیری را کند کرده و در مبارزه با بسیاری بیماری‌ها مفید است.

 

 ۴. مارچوبه تقویت کننده مغز

یکی دیگر از ویژگی ضد پیری این گیاه، تقویت مغز و مبارزه با زوال عقل است. سبزی‌های برگ دار مانند مارچوبه حاوی فولات و ویتامین B. ۱۲ بوده که در ماهی، مرغ، گوشت و لبنیات وجود داشته و در پیشگیری از اختلال شناختی مغز نقش بسزایی دارد.

 

 ۵. مارچوبه ادرار آور طبیعی

این سبزی سطح بالایی از اسید آمینه آسپاراژین را دارد که به عنوان یک ادرارآور طبیعی عمل کرده و نه تن‌ها مایع اضافی بلکه نمک اضافی را دفع می‌کند، این گیاه برای افرادی که از اِدم یا تجمع مایعات در بافت‌های بدن، فشار خون بالا یا سایر بیماری‌های مربوط به قلب رنج می‌برند، مفید است.

 

 ۶. سبزی ضد نفخ قوی

این گیاه در از بین بردن نفخ و بهبود عملکرد دستگاه گوارش به دلیل وجود فیبر محلول و نامحلول در آن بسیار موثر است.

 

 ۷. لاغری آسان با مارچوبه

یک فنجان مارچوبه ۳۲ کالری دارد، این سبزی در کاهش وزن موثر بوده و موجب احساس سیری در بین وعده‌های غذایی می‌شود و همچنین در تحقیقات نشان داده شده که این سبزی در کاهش کلسترول نقش موثری دارد.

 

مهرداد روانمهر - پژوهشگر گیاهان دارویی

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :میزان

کد: 10381 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ خرداد بازدید: 24 ساعت: 9:09 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چرا لاغر نمی شوم؟ ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۱ اسفند
2 10 ماده‌ی غذایی مخصوص ماه اسفند ۱۳۹۲ چهارشنبه ۷ اسفند
3 دستور تهیه کباب ژاپنی ۱۳۹۲ يکشنبه ۶ بهمن
4 بوقلمون بریانی شکم پر با انجیر و سیب زمینی، شام شب کریسمس ۱۳۹۲ سه شنبه ۳ دي
5 آشنایی با روش کباب کردن سبزیجات ۱۳۹۲ پنج شنبه ۹ آبان
6 روش تهیه پیتزا صبحانه تابستانی ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۸ مرداد
7 هشت ماده غذایی بهبود دهنده روابط جنسی ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۰ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  کمبود ویتامین C، موجب افزایش کلسترول بد در افراد می‌شود عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با بیان ا...

  با خوراکی‌های سرطان‌زا آشنا شوید بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، ابتلا به 80 درص...

  لزوم انتخاب یک الگوی تغذیه‌ای مناسب پس از چهل سالگی متخصصان تغذیه و سلامت می‌گویند، زمانی که به سن 40 ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نمکدان ها را بشکنید! معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان میزان مصرف روزانه نمک در میان خانوارهای کردستانی را سه گرم بیشتر از نیاز بدن به مصرف این ماده دانست و نسبت به تبعات مصرف بی رویه این ماده هشدار داد.
وقتی غذا، دراماتیک می شود! پایگاه خبری لقمه: سریال آشپز باشی و فیلم های همچون ماهی ها عاشق می شوند و مهمان مامان، حرفه و كنش آشپزی را عمق بخشیده و اعتبار بیشتری داده و به مخاطب می آموزد كه غذا خوردن صرفا در جویدن و بلعیدن نیست و ظرافت ها و ظرفیت های هنری و زیبایی شناختی هم دارد.
گزارش تصویری/ افزایش مصرف فست فود در کودکان اگر گشتی در میان رستوران های شهرتان بزنید متوجه می شوید که کودکان هر روز بر شمار علاقه مندان بر فست فود اضافه می شوند.
تقویت بینایی با مواد غذایی مواد غذایی همواره یکی از نقش‌های حیاتی را در سلامت بدن ایفا می‌کنند و پزشکان در هر مشکل و بیماری خاصی، مصرف برخی مواد غذایی را توصیه و افراد را از خوردن موادی منع می‌کنند. چشم‌ها نیز مانند سایر اندام‌های بدن برای عملکرد خوب به تغذیه سالم نیاز دارد.