جدیدترین آمار کرونا در کشور تا ظهر ۵ مرداد ۹۹ کرونا جان ۲۱۶ نفر دیگر را در ۲۴ ساعت گذشته گرفت پایگاه خبری لقمه: به گفته سخنگوی وزارت بهداشت مجموع بیماران مبتلا به کرونا در کشور تا ظهر ۵ مرداد ۹۹ به ۲۹۱ هزار و ۱۷۲ نفر رسید.
بر اساس یافته های تعدادی از محققان اروپایی؛ مصرف کاهو خطر مرگ و میر کووید ۱۹ را آفزایش می دهد! پایگاه خبری لقمه: براساس یک مطالعه اولیه در اروپا ، می توان ارتباطی بین میزان مرگ و میر ویروس کرونا و خوردن برخی سبزیجات وجود داشته باشد.
تاثیر ویتامین D در بهبود کووید ۱۹ تائید شد پایگاه خبری لقمه: مطالعات نشان می دهد ویتامین D نقش مهم و تکمیلی در درمان بیماری کووید ۱۹ دارد چراکه قادر به توقف برخی واکنش های پیش التهابی به کروناویروس است.
فیمت داروهای کرونا اعلام شد: رمدسیویر یک میلیون و دویست هزار و فاویپیراویر صد هزار تومان پایگاه خبری لقمه: دو قلم داروی کنترل کرونا با قیمت مشخص در داروخانه های دولتی عرضه می شوند.
سخنگوی وزارت بهداشت عنوان کرد؛ ۱۹۵ بیمار مبتلا به کرونا طی شبانه روز گذشته از دنیا رفتند ۱۹۵ فوتی و شناسایی ۲۳۱۶ بیمار جدید در شبانه روز گذشته تازه‌ترین آمار کرونا در کشور بود.
امنیت غذایی در خوزستان شاخص خوبی ندارد پایگاه خبری لقمه: سرپرست مرکز بهداشت استان خوزستان گفت: تنها ۳۰ درصد از درامد خانوار خوزستانی صرف تهیه مواد غذایی می شود که این بیانگر این است که امنیت غذایی شاخص خوبی ندارد.
باکتری‌های روده و ارتباط با چاقی و دیابت پایگاه خبری لقمه: مطالعه جدید نشان می دهد بین دیابت و باکتری های روده ارتباط وجود دارد.
صفحه 175 از 582  اول  قبلی   170    171    172    173    174    175    176    177    178    179    180   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوراکی هایی در نقش خمیر دندان اگر به دنبال داشتن دندان هایی سفید،محکم و سالم هس...

  خوراکی‌هایی که مانع ابتلا به سرطان می‌شوند یک متخصص تغذیه در امور سرطان با اشاره به انواع آنت...

  غذاهایی که خاصیت ضد سرطانی دارند را بشناسید یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی تاکید کرد: سبزی ها و ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه در سفرهای تابستانی چگونه می‌توان در طول سفر که غذای روح فراهم می‌شود، با رعایت چند نکته ساده تغذیه‌ای سلامت جسم را تامین کنیم و سفری دلپذیر را تجربه نماییم.
غذا در یک متن فرهنگی انسان شناسان عادات غذایی را به عنوان کلیتی پیچیده از فعالیت های آشپزی ، تمایل ها و تنفرها ، آگاهی جمعی ، اعتقادات ، تابوها ، موهومات وابسته با تولید و تهیه و مصرف غذا و در یک کلام یک مفهوم فرهنگی بزرگ می نگرند.به عنوان یک مفهوم فرهنگی بزرگ ،غذا را در مواجهه و ارتباط با بسیاری از مفاهیم فرهنگی دیگر می بیینند.
در رستوران‌های کرمانشاه چه بخوریم؟ برای اکثر ما اتفاق افتاده که وقتی به رستوران می‌رویم نمی‌دانیم کدام غذا را سفارش بدهیم و این موضوع وقتی مهم‌تر می‌شود که در سفر باشیم و در این صورت است که به دنبال بهترین و معروف‌ترین غذاها و رستوران‌های یک شهر می‌گردیم.
چگونه نمک کمتری مصرف کنیم؟ به جای این که ماشین وار نمکدان را داخل غذایتان خالی کنید از سبزیجات معطر یا ادویه‌ها استفاده کنید.