دبیر انجمن صنفی صنایع روغن نباتی:
حدود ۷۰ درصد مشکلات تامین ارز و حلب روغن نیمه جامد کشور حل شده است


پایگاه خبری لقمه:امیرهوشنگ بیرشک از رفع مشکلات پدید آمده در تامین مواد اولیه مورد نیاز برای تولید روغن نیمه جامد خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، از وزارت صنعت، معدن و تجارت، «امیرهوشنگ بیرشک» با اشاره به اینکه نیاز کشور در بخش روغن حدود ۱۴۰ هزار تن است و در دی ماه امسال حدود ۱۷۷ هزار تن و در ۲۰ روزه بهمن ماه ۱۲۰ هزار تن روغن تولید و روانه بازار شده است.

وی ضمن اعلام اینکه تولیدکنندگان در بخش روغن مایع مشکلی ندارند و با افزایش حجم تولید التهابات بازار را تا حد قابل توجهی کاهش داده اند، خاطرنشان کرد: این اطمینان را به مردم می دهیم در شب عید و فروردین و اردیبهشت ماه سال آینده تولیدکنندگان با تمام توان روند تولید را انجام و نگرانی در این رابطه وجود نخواهد داشت.

دبیر انجمن صنفی صنایع روغن نباتی تصریح کرد: امروز در بخش روغن نیمه جامد هم مشکلاتی درحوزه ارزی و تأمین حلب ها مطرح بود که تا حدود ۷۰ درصد این مشکلات برطرف و طی روزهای آینده در بخش روغن نیمه جامد هم مشکلی نخواهیم داشت.

به گزارش ایرنا، پیش از این اعلام شده بود که ۴۰۰ هزار تن روغن خام موجودی بازرگانی دولتی است و بخش خصوصی نیز دارای موجودی مطلوبی از این محصول است.

مصرف روغن خام کشور ماهانه ۱۰۰ هزار تن است و برای تعادل بخشی به بازار، واردات و تولید افزایش یافته و روند توزیع این محصول نیز سرعت بیشتری پیدا کرد.

همچنین به دلیل وابسته بودن تولید روغن خوراکی به واردات مواد اولیه آن، امسال برنامه اختصاص یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار ارز برای روغن خام وجود دارد که باید ۱.۹ میلیون تن واردات روغن خام انجام شود تا بازار این محصول تنظیم شود.

بخشی از روغن مورد نیاز از محل دانه‌های روغنی وارداتی و تولید داخل تامین می‌شود و از حدود سه میلیون تن دانه روغنی وارداتی، ۱۸ درصد تبدیل به روغن خام شده که می تواند بخشی از نیاز کشور را تامین کند.

همچنین در هفت ماهه امسال میزان تخصیص ارز برای روغن خام ۹۳۳ میلیون دلار بوده و در این مدت ۷۷۳ میلیون دلار نیز برای دانه های روغنی تخصیص ارز شده است.

۷۴۱ میلیون دلار تامین ارز برای روغن خام و ۶۶۴ میلیون دلار تامین ارز برای دانه‌های روغنی در هفت ماهه امسال انجام شده است و این تامین ارزها با یک وقفه یک ماهه تبدیل به کالا می شود و بوسیله گمرکات ترخیص و وارد کشور خواهد شد.

 

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14226 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ يکشنبه ۲۶ بهمن بازدید: 329 ساعت: 12:12 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش قیمت گندم در بازارهای جهانی ۱۴۰۰ جمعه ۱۶ مهر
2 روغن وارداتی بخش خصوصی در انتظار تخصیص ارز ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۹ شهريور
3 وضعیت قیمت کالاهای اساسی در روزهای پایانی دولت ۱۴۰۰ جمعه ۱۴ خرداد
4 کشت ۱۵۰ هزار هکتار سویا، کنجد و آفتابگردان در سال زراعی جاری ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۱ خرداد
5 باید و نبایدهای مصرف روغن‌های حیوانی ۱۴۰۰ شنبه ۱ خرداد
6 افزایش قیمت روغن مایع و جامد ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۶ ارديبهشت
7 قیمت‌گذاری دیرهنگام کلزا سبب افزایش تولید نشد ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۹ فروردين
8 بعضی از خرده فروش ها حق توزیع روغن خوراکی ندارند/خرما امسال گران نمی شود ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۷ فروردين
9 مواجهه مردم با خرید شب عید چگونه است/ توزیع کالاها توسط کاسبان امین ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۸ اسفند
10 قدردانی مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت از تولید ظروف پخت پز چدنی اصل ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۳ اسفند
11 دبیر ستاد تنظیم بازار: قیمت میوه ده روز دیگر ارزان تر از الان خواهد بود ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۱ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  آشنایی با خوراکی های ضد سرماخوردگی خانگی همیشه با شروع فصل پاییز، آمار ابتلا به سرماخوردگی ...

  کاهش خطر ابتلا به سرطان تخمدان با مصرف مداوم آسپرین نتایج یک آزمایش جدید نشان داده است که مصرف مداوم آ...

  خوردن در حین راه رفتن سبب افزایش وزن و چاقی می‌شود خوردن در حین حرکت و راه رفتن می تواند منجر به افزا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فست فودها زیر ذره بین متخصص تغذیه! فست‌فودها، چه خوب چه بد، چه خوشمان بیاید چه خوشمان نیاید، واقعیت دنیای امروز هستند و رژیم غذایی ما را تغییر داده‌اند.
نگهداری طولانی غذا در فریزر، مواد غیر پروتئینی را سرطانی می‌کند یک متخصص تغذیه، با تاکید بر خودداری از نگهداری طولانی مدت مواد غذایی در یخچال و فریزر گفت: نگهداری مواد غیرپروتئینی در فریزر برای مدت طولانی، ترکیباتی ایجاد می‌کند که سرطان‌زا هستند.
تشخیص علت کمبود وزن، اولین قدم برای درمان لاغری یک متخصص تغذیه با اشاره به اینکه اولین گام در درمان لاغری تشخیص علت کمبود وزن است، گفت: بررسی تاریخچه پزشکی، میزان مصرف غذایی فرد، کمبودهای تغذیه‌ای و همچنین عادت غذایی اولین کاری است که باید در خصوص تعیین رژیم غذایی برای این افراد انجام شود.
غذاهایی که پیش از معاشقه نباید بخورید آیا امیدوارید که شام امشب، زمینه ساز یک عشق ورزی پر از شور و شیطنت خواهد بود؟