مواد غذایی مضر و مفید برای افراد سوداوی‌مزاج پایگاه خبری لقمه: سوداوی‌مزاج‌ها اندامی لاغر و خواب کمی دارند همچنین این افراد به شیرینی و گرمی‌ها نسبت به سردی‌ها تمایل بیشتری نشان می‌دهند.
ترک سیگار با مصرف 7 مواد غذایی پایگاه خبری لقمه: استعمال دخانیات به اشکال مختلف، برای بیش از ۵ قرن، به یک عادت غیر قابل جایگزین برای بشر تبدیل شده است. این در حالی است که امروزه به خوبی ثابت شده که اعتیاد به دخانیات در کنار نابارور . . .
ریسک ابتلا به دیابت با غذا خوردن در نیمه شب پایگاه خبری لقمه: محققان به افرادی که عادت به غذاخوردن در نیمه شب دارند در مورد ابتلا به دیابت و بیماری قلبی هشدار می دهند.
آیا غذا در سرطان معده نقشی دارد/علایم سرطان معده پایگاه خبری لقمه: احمد مافی گفت: حس سیر شدگی زودرس، وجود خون در استفراغ، سوءهاضمه و ترش کردن، کاهش اشتها، کاهش وزن، خستگی و ضعف طولانی مدت از علائم بروز سرطان معده است.
چگونه پتاسیم بیشتری از رژیم غذایی خود دریافت کنیم؟ پایگاه خبری لقمه: قلب یک عضله است و پتاسیم به تحریک این عضله برای انقباض و پمپاژ خون به سراسر بدن کمک می کند.
ارتباط ویتامین B و ابتلا به سرطان پایگاه خبری لقمه: گاهی اوقات مصرف بیش از اندازه یک چیز خوب نیز می تواند مضر باشد و این مساله به نظر می رسد در مورد ویتامین های B نیز صادق است.ویتامین های B برای بدن بسیار مفید هستند. به عنوان مثال، وی . . .
مواد غذایی مفید و مضر برای کلیه‌ها را بشناسید پایگاه خبری لقمه: پژوهشگر طب سنتی گفت: نوشیدن چای سیاه پررنگ سلول‌های کلیه را بیش از حد تحریک و مواد معدنی مفید را از بدن خارج می‌کند.
صفحه 229 از 582  اول  قبلی   224    225    226    227    228    229    230    231    232    233    234   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  داروهای لاغری تنها با تجویز پزشک مصرف شود رئیس مرکز تحقیقات چاقی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهش...

  مصرف مواد نشاسته‌ای را کاهش دهید كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان...

  چای تخمیری کامبوجا یک نوشیدنی شفابخش این روزها محبوبیت قارچ کامبوجا در میان دوستداران و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

وقتی غذا، دراماتیک می شود! پایگاه خبری لقمه: سریال آشپز باشی و فیلم های همچون ماهی ها عاشق می شوند و مهمان مامان، حرفه و كنش آشپزی را عمق بخشیده و اعتبار بیشتری داده و به مخاطب می آموزد كه غذا خوردن صرفا در جویدن و بلعیدن نیست و ظرافت ها و ظرفیت های هنری و زیبایی شناختی هم دارد.
ماهیان دریایی سالم‌ترند یا پرورشی؟! در جهان استقبال از مصرف ماهی پرورشی به دلیل اطمینان از رعایت اصول فنی و بهداشتی و سیستم‌های تحت کنترل انسانی بیشتر از ماهیان دریایی شده است چون با رشد اقتصادی کشورها و صنعتی شدن و آلودگی آب‌ها، امکان وجود فلزات سنگین و سموم بالاخص جیوه در گوشت ماهیان بالاتر رفته لذا گرایش مصرف‌کنندگان به ماهیان پرورشی است.
چرا نباید در ظروف مسی غذا بپزیم؟ یک متخصص تغذیه با بیان این‌که بهتر است در ظروف مسی پخت و پز صورت نگیرد، توضیح داد: استفاده مکرر از مس، موجب انتقال مس به بدن و بروز عوارضی در بدن و ایجاد بیماری‌هایی مانند آسیب‌های مغزی، عقب‌ افتادگی ذهنی و بیماری‌های کلیوی می‌شود.
استاتین‌ها با گریپ فروت تداخل دارند یک دکترای داروسازی با اشاره به اینکه گاه عوارض جانبی استاتین‌ها بسیار ناراحت کننده است، گفت: برای کاهش بروز عوارض جانبی دستگاه گوارش، باید استاتین‌ را عصرها با یک وعده غذا مصرف کرد.