مصرف ماهی چه تاثیری بر سطح هوش کودکان دارد


پایگاه خبری لقمه: مصرف هفتگی ماهی سطح خواب و هوش کودکان را بهبود می‌دهد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محققان در یک بررسی دریافتند: کیفیت خوب خواب در شب و بالا رفتن سطح هوش کودکان با مصرف حداقل یک بار ماهی در هفته امکان‌پذیر است.

 
محققان آمریکایی در یک بررسی مشاهده کردند کودکان ۹ تا ۱۱ ساله که حداقل هفته‌ای یک‌بار ماهی مصرف می‌کنند در تست‌های هوش امتیاز بالاتری به دست آوردند و کیفیت خواب بهتری دارند.
 
ماهی بخش مهمی از رژیم غذایی سالم و مفید است. این خوراکی نه تنها حاوی سطح پایینی از چربی اشباع شده و سرشار از پروتئین، ویتامین‌ها و مواد معدنی است بلکه منبع خوبی از اسیدهای چرب امگا ۳ به حساب می‌آید.
 
به گفته محققان اسیدهای چرب امگا ۳ از طریق کاهش خطر نامنظمی ضربان قلب، پایین آوردن سطح تری‌گلیسیرید و کاهش جزئی فشار خون به سلامت قلب کمک می‌کند همچنین امگا ۳ به طور جداگانه با کیفیت خواب مطلوب و افزایش سطح هوش مرتبط است.
 
در این بررسی به منظور تعیین ارتباط بین امگا ۳ و کیفیت خواب و ضریب هوشی، مصرف ماهی در ۵۴۱ کودک چینی ۹ تا ۱۱ ساله مورد ارزیابی قرار گرفت. محققان ابتدا میزان مصرف ماهی این دانش آموزان را طی یک ماه بررسی کردند سپس ضریب هوشی و کیفیت خواب آنان را مورد مطالعه قرار دادند.
 
محققان مشاهده کردند کودکانی که حداقل یک بار در هفته ماهی مصرف کرده بودند در مقایسه با دانش آموزانی که به ندرت ماهی می‌خوردند در تست‌های ضریب هوشی نمره بالاتری کسب کرده‌اند.
 
به نقل از مدیکال نیوز تودی،‌ به گفته محققان مصرف هفتگی ماهی موجب کاهش اختلالات خواب در کودکان می‌شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 13798 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي بازدید: 3126 ساعت: 10:45 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
3 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
4 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5 استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
6 شرایط اهدای شیرمادر چگونه است ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
7 آغاز واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در تهران ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
8 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
9 هزینه ماهانه یارانه و کالابرگ برای دولت چقدر است؟ ۱۴۰۲ پنج شنبه ۹ آذر
10 دلیل پوسیدگی فزاینده دندان‌های کودکان چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
11 مقدار آب ارسالی به غزه چقدر است/مسئله مرگ و زندگی ۱ میلیون کودک در غزه ۱۴۰۲ يکشنبه ۳۰ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خواص خوردن ژله یکی از محبوبترین دسرها ژله است که با طعم و رنگ‌های...

  ۶ نوع ماده غذایی گیاهی موثر در کاهش فشار خون پایگاه خبری لقمه: اگر بدنبال راهکار‌های ساده برای ...

  سبزیجات، ژن‌های سرطانی را نابود می‌کنند لقمه: متخصصان در آزمایشات جدیدی مشخص کردند که چگون...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کشاورزی و امنیت غذایی؛ اولویت مهم امنیت ملی شواهد نشان می‌دهند كه با توجه به قابلیت‌های تولیدی كشور در صورت تحقق الزاماتی چون توسعه روستایی، توسعه كشاورزی از جمله افزایش عملكرد محصولات در واحد سطح، افزایش بازده آب و خاك، كاهش ضایعات تولیدی، اصلاح الگوی تغذیه كشور امكان نیل به یك امنیت غذایی پایدار در سطح كلان وجود دارد.
نکاتی درباره‌ی عصاره های گوشت و مرغ در عصاره‌های آماده گوشت و مرغ یا سبزی، انواع چاشنی‌ها هم وجود دارد و پس از استفاده از آن‌ها، نیازی به اضافه کردن چاشنی به غذا نیست.
چرا در رستوران‌ها و هتل‌های ایرانی غذاهای محلی عرضه نمی‌شود؟ یک فعال حوزه گردشگری معتقد است غذای ایرانی نه تنها چیزی از غذاهای کشورهای مشهور کم ندارد، بلکه حرف بسیاری برای گفتن دارد اما گردشگری ایران متولی ندارد و هر روز شاهد یک مدیر و یک تصمیم است.
نمک همیشه مضر نیست تحقیقات انجام شده در دانشگاه آیووا در آمریکا نشان می‌دهند که نمک یک ماده طبیعی ضد افسردگی بوده و موجب بهبود خلق و خو می‌شود.