تسکین مفاصل با این گیاهان پایگاه خبری لقمه: آرتروز یک بیماری مفصلی با شروعی تدریجی، مزمن و پیش‌رونده است که درآن، غضروف مفصلی آسیب می‌بیند و استخوان نزدیک مفصل تغییراتی پیدا می‌کند.
مواد غذایی تقویت‌ کننده هضم غذا را بشناسید پایگاه خبری لقمه: آیا تا به حال فکر کرده‌اید چرا وزن کم نمی‌کنید یا احساس نفخ‌تان حتی پس از خوردن مقادیر مختصر غذا برطرف نمی‌شود؟ در این صورت، احتمالا نیاز به تقویت آنزیم‌هایی دارید که مسئول هضم غذا ه . . .
خوردن نوشیدنی با لیوان های طرح دار مضر است! پایگاه خبری لقمه: مطالعه جدید نشان می دهد لیوان های طرح دار زیبا به نظر می رسند اما برای سلامت مضر هستند.
آیا مصرف شیر تاثیری بر دفع آلودگی هوا دارد؟ پایگاه خبری لقمه: رئیس اداره بیماری‌های مزمن تنفسی وزارت بهداشت گفت: افراد در روزهای آلوده مصرف انواع لبنیات را بالا ببرند، مردم دقت داشته باشند از شیر کم چرب استفاده کنند چرا که کلسیم موجود در نوع کم . . .
مصرف نوشابه گازدار ریسک ابتلا به دیابت را افزایش می دهد پایگاه خبری لقمه: تحقیق جدید نشان می دهد تنها مصرف دو قوطی نوشابه گازدار در هفته برای افزایش ریسک بیماری قلبی، سکته، فشارخون بالا و دیابت کافی است.
ارتباط سویا با سرطان سینه پایگاه خبری لقمه: به گفته محققان، ترکیب موجود در محصولات غذایی سویا به توقف روند پیشرفت سرطان سینه کمک می کند و شیوه ای به سوی درمان های جدید پیشگیری از بیماری خواهد بود.
خوراکی هایی که اسید اوریک را کاهش می دهد پایگاه خبری لقمه: اسید اوریک ماده ای شیمیایی حاصل از سوخت و ساز موادی به نام پورین‌ ها در مواد غذایی است.
صفحه 251 از 593  اول  قبلی   246    247    248    249    250    251    252    253    254    255    256   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین

  لبنیات محلی بخوریم یا نه؟ آیا واقعا این لبنیات محلی و طبیعی هستند و چه افراد...

  درمان بواسیر با داروهای گیاهی بواسیر(هموروئید)، بیماری دردناکی است که باعث التها...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مایکروفر خواص کدام مواد غذایی را از بین می برد مایکروفر یکی از مشهورترین و پر استفاده‌ترین لوازم خانگی در جهان است، نه تنها به دلیل این که به گرم کردن غذا در چند ثانیه کمک می کند، بلکه امکان پخت برخی وعده های غذایی در آب را نیز فراهم می کند. در حقیقت، هنگامی که برخی سبزیجات در این دستگاه پخته می شوند، آنها خواص بیشتری را در مقایسه با روش های پخت دیگر حفظ می‌کنند.
خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در خصوص صبحانه و تغذیه سالم توضیحاتی داد.
کدام نان را باید انتخاب کرد؟ به نظر شما کدام نان سالم‌تر است و گزینه بهتری برای همراهی غذاهای شماست؟ سنگک، بربری، تافتون یا لواش؟! برای شما ارزش غذایی نان مهم است یا مدت زمان ماندگاری‌اش؟! در ادامه پاسخ کارشناسان تغذیه به این سؤال‌ها را بخوانید.
آبلیموهای بی‌نام و نشان و قیمت‌های بی‌سر و سامان علی‌رغم تاکید سازمان غذا و دارو و انجمن صنفی صنعت آبلیمو مبنی بر پاک‌سازی بازار از آبلیموهای غیر استاندارد و تعیین قیمت مصوب، هنوز آبلیمو‌های بی‌نام و نشان زیادی در بازار به چشم می‌خورند.