خواص ها و مضرات استفاده از شیر سویا چیست؟ پایگاه خبری لقمه: شاید شما هم جز آن دسته از افرادی باشید که به شیر حساسیت داشته باشید و یا اصلاً شیر دوست نداشته باشید. آیا تا به حال شیر سویا مصرف کرده اید؟
ماهی بخارپز سالم است یا آب پز؟ پایگاه خبری لقمه: نباید گوشت ماهی به صورت خام مصرف شود و حتماً باید به صورت پخته آن را خورد و بهتر آن است که آن را به مدت دو دقیقه جوشاند و آبی که در آن می جوشانیم نباید به مصرف دیگری برسد، چون حاوی س . . .
غذا را بو نکشید تا لاغر شوید پایگاه خبری لقمه: محققان دریافتند برای کاهش وزن، غذا را بو نکشید.
ارتباط کنگر فرنگی با اختلالات کبدی چیست؟ پایگاه خبری لقمه: خواص کنگر فرنگی (Artichoke) شامل کمک به درمان دیابت نوع غیر وابسته به انسولین، اختلالات کبدی، کاهش چربی خون و پیشگیری از سرطان است.
شایع‌ترین بیماری عفونی در تابستان چیست؟ / بهترین روش شست شوی سبزیجات پایگاه خبری لقمه: وبا، یک بیماری اسهالی است که بخصوص در فواصل گرم سال شایع شده و در پی آن مرگ و میر زیادی را به دنبال دارد. در بسیاری از کشورهای دنیا این بیماری بصورت بومی وجود دارد اما یکی از ویژگی‌ه . . .
تفاوت سبزیجات منجمد با سبزیجات تازه در چیست ؟ پایگاه خبری لقمه: سبزیجات را نباید برای مدت زمان طولانی در حالت فریز نگهداری کرد.
خوردن این 5 غذا بعد از شام ممنوع پایگاه خبری لقمه: درباره غذایی که می خوریم صحبت می کنیم، کالریش را حساب می کنیم، مقدار چربیش را چک می کنیم و … همه اینها مهم هستند. اما آیا اینکه چه زمانی غذا بخورید را هم در نظر می گیرید؟ میان وعده ه . . .
صفحه 323 از 594  اول  قبلی   318    319    320    321    322    323    324    325    326    327    328   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اینها را در مایکروویو قرار ندهید!! برخی از این ظروف رگه هایی از آهن در داخل رنگ و یا ...

  موثرترین راه کنترل دیابت نوع دو پایگاه خبری لقمه: یک کارآزمایی بالینی کوچک می گوید...

  ایبوپروفن در شیر! تحقیقات نشان می دهد در یک لیوان شیر بیش از 20 نوع ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.
سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ یک پژوهشگر حوزه تغذیه می‌گوید: نان مصرفی مردم باید سالم باشد؛ یعنی حاوی آرد کامل باشد. وگرنه منجر به بروز بیماری‌ها و عارضه‌های مختلف مثل چاقی، دیابت، فشارخون بالا، کم‌خونی و حتی برخی سرطان‌ها مثل سرطان‌های دستگاه گوارش می‌شود. و در ایران خیلی از نانوایی‌های سنتی نان کامل نمی‌پزند.
کاهش وزن با قارچ! دانشمندان دریافته اند از عصاره به دست آمده از گونه ای قارچ می توان برای کاهش وزن استفاده کرد.
10 نکته برای هضم بهتر غذا خیلی مهم است که غذایی که می خورید و زمانی که آن را میل می کنید، از قبل معین باشد. خوردن غذاهای مشابه و زمان های مشخص در روز اثرات معینی بر روی سیستم گوارش شما دارد