فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ورامین خبر داد؛ ضربه اطلاعات سپاه به شبکه انحراف و اخلال کلان آرد در ورامین پایگاه خبری لقمه: فرمانده سپاه ورامین از ضربه اطلاعات سپاه به شبکه انحراف و اخلال کلان آرد و مایحتاج عمومی در این شهرستان خبر داد.
با اعلام رئیس مجلس؛ نامه معرفی وزرای پیشنهادی دولت پزشکیان اعلام وصول شد + اسامی پایگاه خبری لقمه: در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، نامه معرفی وزرای پیشنهادی کابینه چهاردهم جهت بررسی صلاحیت و اخذ رأی اعتماد اعلام وصول شد.
آیا هیولای صید ترال به خلیج فارس باز می گردد؟/ صیادان خواب ندارند! پایگاه خبری لقمه: این روزها صیادان فعال در عرصه صید و صیادی در هرمزگان در نگرانی بازگشت کابوس صید ترال به‌سر می‌برند؛ زیرا که شنیده‌ها حاکی از تلاش‌های سازمان شیلات برای بازگشت این صید آبزیان‌سوز به د . . .
حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور شد مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور در حکمی «حسین افشین» به عنوان معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور منصوب کرد.
خبرگزاری اصولگرا: برای وزارت جهاد کشاورزی، نوری قزلجه به مجلس معرفی می شود پایگاه خبری لقمه: یک خبرگزاری اصولگرا از معرفی غلامرضا نوری قزلجه به عنوان وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی خبر داد.
خبر مهم معاون پزشکیان درباره تامین دارو معاون اجرایی رئیس جمهور از رفع مشکل نقدینگی تامین مواد اولیه کارخانجات دارویی و واردات دارو در پی دستور رئیس جمهور خبر داد.
یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود پایگاه خبری لقمه: یازدهمین نمایشگاه ین المللی نوشیدنی ها، چای، قهوه و صنایع وابسته ۲۹ مرداد تا ۱ شهریور ۱۴۰۳ در نمایشگاه بین المللی تهران برگزار خواهد شد.
صفحه 37 از 593  اول  قبلی   32    33    34    35    36    37    38    39    40    41    42   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آب سرد کبد را چرب می‌کند یک متخصص طب سنتی مصرف ترشی و خوراکی‌های سرد را موج...

  شكر، ماده سمی از آب درآمد البته مصرف مقادیر بسیار كم شكر هیچ مشكلی ندارد اما...

  بهترین‌ها برای مقابله با خستگی گاهی برای مقابله با خستگی لازم است از مکمل ها استف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ پایگاه خبری لقمه: عناب یکی از گیاهانی است که در نیمه شمالی ایران به‌طور طبیعی رشد می‌کند و به‌ دلیل استفاده از میوه‌های آن، در نقاط مختلف نیز کشت می‌شود. عناب درختچه‌ای با برگ‌های سبز براق و فاقد کرک یا با کرک‌های بسیار پراکنده است.
سرخ كردن غذا،چگونه؟ یكی از مهم‌ترین كارهای روزمره خانم‌ها، پختن و آماده كردن غذایی خوشمزه و مقوی برای خانواده است؛ غذایی كه هم باید افراد خانه را سیر كند و هم نیازهای غذایی‌شان را تامین نماید.
جینسنگ چیست؟/ چرا اینقدر مهم شده است/جینسنگ و کاهش وزن یکی از جدیدترین خبرهای تغذیه‌ای که امروزه به گوش می‌رسد اندر خواص جینسنگ است؛ با این همه خبرهای مختلف ممکن است به این فکر بیفتید که واقعاً این جینسنگ برای چه خوب است؟ و یا این که اصلاً این جینسنگ (Ginseng) چیست؟
این غذاها احتمال سقط جنین را افزایش می دهد مصرف مواد غذایی ترش در دوره بارداری موجب بروز اختلالات جنینی می‌شود.