۹۰ نانوایی در این شهر نان رایگان می‌دهند


پایگاه خبری لقمه: در زابل یک فرد نیکوکار و پر تلاش سعی کرده که نانوایی‌های زابل را در طرح «نان مهربانی» عضو کند تا بتواند کمکی برای خانواده‌های نیازمند باشد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه ، طرح‌های مثل دیوار مهربانی که در ادامه به رستوران‌ها و نانوایی‌ها هم کشیده شد و آدم‌های زیادی در آن حضور داشتند، حالا در زابل رنگ و بوی دیگری گرفته و با تلاش فردی هم نانوایی‌های زیادی در این طرح حضور دارند و هم مردم بیشتری از طرح خبر دارند.

 
 
حسین بنیادی در زابل به تنهایی این کار را بر عهده گرفته و تا حالا توانسته ۸۷ نانوایی را در طرحی که نامش را «نان مهربانی» گذاشته عضو کند. خودش در این‌باره توضیح می‌دهد که «اکثر این ۸۷ نانوایی که در طرح حضور دارند، توانسته‌اند اعتماد سازی کنند و طرح را جلو ببرند. همچنین همسایه‌های مستمندی که در اطراف هر نانوایی هستند، در اولویت کار قرار دارند و هرچه مشارکت مردمی بیشتر شود، افراد بیشتری تحت پوشش قرار می‌گیرند و در غیر این صورت نانوایی هیچ تعهدی ندارد.»
 
 
 
با خدا معامله کنید
 
بنیادی درباره نحوه انتخاب نانوایی‌ها و شکل اجرای طرح نیز این‌طور توضیح می‌دهد: «همه نانوایی‌هایی در سطح شهر و شهرهای توابع و روستاها هستند را برای طرح انتخاب می‌کنیم و دانه‌دانه با هرکدام از آن‌ها صحبت کرده و شکل کار را برای‌شان توضیح می‌دهیم. طبق آماری که از صنف نانوایی‌ها گرفتیم، در حدود ۱۶۰ نانوایی در سطح شهر زابل وجود دارد و در صدد هستیم همه آن‌ها را وارد طرح کنیم.
 
طرح نان مهربانی به این شکل است که به هرکدام از آن‌ها دو بنر، چند عکس و ۲۰ کارت مخصوص داده‌ام و از همه‌شان هم خواسته‌ام که برای رضای خدا این‌کار را انجام دهند. در نانوایی‌هایی که در سطح شهر هستند،‌ مشارکت مردم بیشتر است، اما در نانوایی‌های حاشیه شهر و روستاها که وضعیت اقتصادی مردم خوب نیست، مردم خیلی مشارکت ندارند. از همین رو شماره حساب‌هایی را معرفی کردیم تا با کمک‌هایی که از این طریق جمع می‌شود، بتوانیم نیازمندانی را که شناسایی می‌کنیم، به نانوایی‌ها معرفی و نان‌شان را حساب کنیم.»
 
 
حضور خیرین طرح‌ها را بزرگتر می‌کند
 
بنیادی می‌گوید: «کمک‌هایی که به این برنامه می‌شود، خیلی موردی است و اگر خیرین بتوانند ما را همراهی کنند، نتیجه بهتری از طرح می‌گیریم و در این صورت می‌توانیم برای خانواده‌های نیازمند کارت‌های مخصوصی را حاضر کنیم که نان سفره‌شان همیشه تامین باشد.»
 
این فرد نیکوکار خاطره‌ای هم از ماجرای راه‌اندازی این طرح دارد و تعریف می‌کند که یک بار یکی از همشهری‌هایش با او تماس می‌گیرد و از اینکه چنین طرحی را راه‌اندازی کرده‌اند تشکر می‌کند. همین تماس هم باعث ایجاد انگیزه بیشتری در او می‌شود تا کار را با تلاش بیشتری ادامه دهد.
 
 
 
زابلی که قربانی خشک شدن هامون شد
 
بنیادی در صحبت‌هایش تاکید می‌کند که شرایط سیستان شرایط خاصی است، او می‌گوید: «دریاچه هامون نقش بسزایی در رونق زندگی و معیشت مردم منطقه داشته و با خشک شدن آن تقریبا خیلی‌ها راه درآمد خودشان را از دست می دهند، بعد از آن بازارچه‌های مرزی و تبادل کالاهای مختلف راه درآمدی برای مردم می‌شود که بعدتر با وجود دیوار مرزی و استفاده از مرز برای ترانزیت کالا و سوخت به افغانستان تنها محل دردسر برای مردم است. در این منطقه هیچ صنعت تولیدی، کارگاه یا کارخانه‌ای فعالی وجود ندارد و از همین رو روزگار مردم روز به روز تیره‌تر شده است. مردمی که روزگاری نظیر نان سفره‌شان را در جایی پیدا نمی‌شد کرد، حالا به نان شب محتاج شده‌اند.»
 
بنیادی کانال تلگرامی «نان با عطر مهربانی» راه‌اندازی کرده و برای اطلاعات بیشتر می‌توانید به آن سر بزنید. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 13780 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر بازدید: 3351 ساعت: 10:07 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تنبیه ۱۳۰ نانوایی متخلف ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
2 دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم ۱۴۰۳ سه شنبه ۷ اسفند
3 قدیمی ترین نانوایی ایران کجاست؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۰ آبان
4 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
5 آغاز طرح نظارت بر آرد و نان نانوایی ها ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
6 رسیدگی به شکایت از بهداشت نانوایی ها ظرف ۴۸ ساعت ۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد
7 آرد مورد نیاز نانوایی‌های جزیره خارگ تامین شد ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
8 کاهش مصرف آرد/ ۸۰ هزار نانوایی در کشور کارتخوان هوشمند دارند ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت
9 گم شدن روزانه ۵۰ میلیون نان لواش در نانوایی ها! ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۸ دي
10 چگونه تاکسی اینترنتی حق نوبت مردم را می خورند؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۸ مهر
11 آغاز مدیریت هوشمند آرد در استان تهران از امروز ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  10 نکته تغذیه سالم برای افراد بالای 65 سال پایگاه خبری لقمه: انتخاب غذای سالم هوشمندانه ترین ...

  10 روش طبیعی برای درمان سرفه پایگاه خبری لقمه: اگر سرفه تان بیش از یک هفته طول ...

  بیماران قلبی کله پاچه و سوسیس، کالباس نخورند یک متخصص تغذیه گفت: برای پیشگیری از بیماری‌های قلب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

از اوتاوا تا مراغه؛ داستان شهری که سلامت را اولویت قرار داد عضو هیات علمی دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: شهر سالم به دنبال این است که اصول حکمرانی خوب برای سلامت را در شهر پیاده کند و از این طریق راه توسعه را هموار سازد چون زیربنا و محور توسعه پایدار، انسان سالم است.
این کاهش وزن جانتان را می‌گیرد چاق هستید؟ می‌خواهید لاغر شوید؟ گوشتان به کلمه رژیم حساس شده؟ لاغری به هر قیمت در کوتاه‌ترین زمان ممکن؟البته که تقصیر شما نیست، چاق شدن تا حدودی تقصیر شماست، اما این که فکر کنید با رژیم غذایی خاص، در کوتاه ترین زمان ممکن می توانید به وزن ایده آل برسید، حتما اشتباه است. این جملات فقط در تبلیغات کاربرد دارد، نه در زندگی واقعی شما.
زردچوبه و این همه خاصیت زردچوبه علاوه بر این که طعم خوبی به غذا می‌دهد و آن را خوش‌رنگ می‌کند خواص درمانی زیادی هم دارد.تا حالا با دقت به نیمرویی که زردچوبه روی آن پاشیده شده است نگاه کرده‌اید؟ این بار دقت کنید. مانند یک تابلوی نقاشی است.
برای خوردن غذاهای سالم مغزتان را تربیت کنید! متخصصان تغذیه می‌گویند: مغز را می‌توان به گونه‌ای تربیت کرد که موادغذایی سالم و با میزان کالری کمتر را به غذاهای پُرکالری ترجیح دهد.