۹۰ نانوایی در این شهر نان رایگان می‌دهند


پایگاه خبری لقمه: در زابل یک فرد نیکوکار و پر تلاش سعی کرده که نانوایی‌های زابل را در طرح «نان مهربانی» عضو کند تا بتواند کمکی برای خانواده‌های نیازمند باشد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه ، طرح‌های مثل دیوار مهربانی که در ادامه به رستوران‌ها و نانوایی‌ها هم کشیده شد و آدم‌های زیادی در آن حضور داشتند، حالا در زابل رنگ و بوی دیگری گرفته و با تلاش فردی هم نانوایی‌های زیادی در این طرح حضور دارند و هم مردم بیشتری از طرح خبر دارند.

 
 
حسین بنیادی در زابل به تنهایی این کار را بر عهده گرفته و تا حالا توانسته ۸۷ نانوایی را در طرحی که نامش را «نان مهربانی» گذاشته عضو کند. خودش در این‌باره توضیح می‌دهد که «اکثر این ۸۷ نانوایی که در طرح حضور دارند، توانسته‌اند اعتماد سازی کنند و طرح را جلو ببرند. همچنین همسایه‌های مستمندی که در اطراف هر نانوایی هستند، در اولویت کار قرار دارند و هرچه مشارکت مردمی بیشتر شود، افراد بیشتری تحت پوشش قرار می‌گیرند و در غیر این صورت نانوایی هیچ تعهدی ندارد.»
 
 
 
با خدا معامله کنید
 
بنیادی درباره نحوه انتخاب نانوایی‌ها و شکل اجرای طرح نیز این‌طور توضیح می‌دهد: «همه نانوایی‌هایی در سطح شهر و شهرهای توابع و روستاها هستند را برای طرح انتخاب می‌کنیم و دانه‌دانه با هرکدام از آن‌ها صحبت کرده و شکل کار را برای‌شان توضیح می‌دهیم. طبق آماری که از صنف نانوایی‌ها گرفتیم، در حدود ۱۶۰ نانوایی در سطح شهر زابل وجود دارد و در صدد هستیم همه آن‌ها را وارد طرح کنیم.
 
طرح نان مهربانی به این شکل است که به هرکدام از آن‌ها دو بنر، چند عکس و ۲۰ کارت مخصوص داده‌ام و از همه‌شان هم خواسته‌ام که برای رضای خدا این‌کار را انجام دهند. در نانوایی‌هایی که در سطح شهر هستند،‌ مشارکت مردم بیشتر است، اما در نانوایی‌های حاشیه شهر و روستاها که وضعیت اقتصادی مردم خوب نیست، مردم خیلی مشارکت ندارند. از همین رو شماره حساب‌هایی را معرفی کردیم تا با کمک‌هایی که از این طریق جمع می‌شود، بتوانیم نیازمندانی را که شناسایی می‌کنیم، به نانوایی‌ها معرفی و نان‌شان را حساب کنیم.»
 
 
حضور خیرین طرح‌ها را بزرگتر می‌کند
 
بنیادی می‌گوید: «کمک‌هایی که به این برنامه می‌شود، خیلی موردی است و اگر خیرین بتوانند ما را همراهی کنند، نتیجه بهتری از طرح می‌گیریم و در این صورت می‌توانیم برای خانواده‌های نیازمند کارت‌های مخصوصی را حاضر کنیم که نان سفره‌شان همیشه تامین باشد.»
 
این فرد نیکوکار خاطره‌ای هم از ماجرای راه‌اندازی این طرح دارد و تعریف می‌کند که یک بار یکی از همشهری‌هایش با او تماس می‌گیرد و از اینکه چنین طرحی را راه‌اندازی کرده‌اند تشکر می‌کند. همین تماس هم باعث ایجاد انگیزه بیشتری در او می‌شود تا کار را با تلاش بیشتری ادامه دهد.
 
 
 
زابلی که قربانی خشک شدن هامون شد
 
بنیادی در صحبت‌هایش تاکید می‌کند که شرایط سیستان شرایط خاصی است، او می‌گوید: «دریاچه هامون نقش بسزایی در رونق زندگی و معیشت مردم منطقه داشته و با خشک شدن آن تقریبا خیلی‌ها راه درآمد خودشان را از دست می دهند، بعد از آن بازارچه‌های مرزی و تبادل کالاهای مختلف راه درآمدی برای مردم می‌شود که بعدتر با وجود دیوار مرزی و استفاده از مرز برای ترانزیت کالا و سوخت به افغانستان تنها محل دردسر برای مردم است. در این منطقه هیچ صنعت تولیدی، کارگاه یا کارخانه‌ای فعالی وجود ندارد و از همین رو روزگار مردم روز به روز تیره‌تر شده است. مردمی که روزگاری نظیر نان سفره‌شان را در جایی پیدا نمی‌شد کرد، حالا به نان شب محتاج شده‌اند.»
 
بنیادی کانال تلگرامی «نان با عطر مهربانی» راه‌اندازی کرده و برای اطلاعات بیشتر می‌توانید به آن سر بزنید. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 13780 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر بازدید: 271 ساعت: 10:07 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت نان در شهر تهران به تعویق افتاد ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ آذر
2 کسی به فکر افزایش کیفیت نان نیست ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
3 قیمت انواع نان برای فروش در نانوایی‌های دولتی اعلام شد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
4 نرخ جدید نان از اول آذرماه امسال اعلام می شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
5 آرد نانوایی‌ها با گندم دامی و گندم انسانی مخلوط است! ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
6 آرد کدام نان میتواند با "آهن و اسیدفولیک" غنی شود؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
7 تاثیر مذاکره با نانوایی‌ها و قنادی‌ها برای کاهش مواد مضر سلامت ۱۳۹۶ سه شنبه ۴ مهر
8 معرفی نخستین نانوایی بشردوست در همدان ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
9 نان با طعم نایلون ۱۳۹۶ شنبه ۲۴ تير
10 لزوم انتخاب جایگزینی مناسب به جای نمک در نان ۱۳۹۶ شنبه ۹ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  خواص خوردن ژله یکی از محبوبترین دسرها ژله است که با طعم و رنگ‌های...

  10 نکته تغذیه سالم برای افراد بالای 65 سال پایگاه خبری لقمه: انتخاب غذای سالم هوشمندانه ترین ...

  افزایش آمار بیماران کلیوی در کشور شیوع نارسایی‌ کلیه از دیابت بیشتر است و ممکن است ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف تخمه کدو و کاهش کلسترول خون کارشناسان تغذیه و سلامت در یک مقاله جدید تاکید کردند که مصرف تخمه کدو در کاهش سطح کلسترول خون موثر است.
«کبد چرب» چگونه تشخیص داده می‌شود؟ یک متخصص داخلی گفت: زمانی که مولکول‌های چربی در سلول‌های کبدی رسوب کنند، حالتی ایجاد می‌شود که به آن کبد چرب گویند.
۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف می‌کنیم پایگاه خبری لقمه: وقتی اسم غذاهای خطرناک را می شنوید به احتمال زیاد به این فکر می کنید که بیشتر مردم دنیا از آن ها اجتناخب کرده و هرگز سراغشان نمی روند. اما حتما برایتان عجیب خواهد بود که برخی از این خوراکی ها همین الان در یخچال یا کابینت آشپزخانه تان جای خوش کرده باشند!
زندگی شاداب‌ با این 10خوراکی انسان از همان آغاز خلقت به‌دنبال اکسیر جوانی بوده تا بتواند سالم و شاداب زندگی کند و طول عمر بیشتری داشته باشد. گرچه هنوز هم نتوانسته به این معجون خالص دست یابد، اما مصرف بعضی غذاها در رژیم غذایی روزانه دست‌کمی از اکسیر جوانی ندارد.