معاون سازمان غذا و دارو عنوان کرد؛
عطاری‌ها زیر نظر معاونت‌های غذا و دارو فعالیت می‌کنند


پایگاه خبری لقمه: معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان غذا و دارو، از فعالیت عطاری‌ها و سلامتکده‌ها ذیل معاونت‌های غذا و دارو در دانشگاه های علوم پزشکی کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، فرشته میرزازاده، در همایش معاونین غذا و دارو سراسر کشور، گفت: بر اساس برنامه هفتم توسعه در حوزه امنیت غذایی و ارتقا تولید محصولات کشاورزی، آئین نامه کانون مسئولین فنی و بهداشتی تدوین و تا سه ماه باید در دولت تصویب شود.
 
وی افزود: طبق برنامه هفتم توسعه تمامی محصولات غذایی تولیدی و وارداتی تراریخته مکلف به درج برچسب می‌شوند.
 
میرزازاده ادامه داد: بر اساس برنامه هفتم توسعه فهرست داروهای سنتی و گیاهی مانند فارماکوپه دارویی، تدوین و عطاری‌ها و سلامتکده‌ها نیز ذیل معاونت‌های غذا و دارو فعالیت خواهند کرد.
 
وی افزود: بر این اساس اداره کل مکمل با همکاری دفتر طب ایرانی آئین نامه آن را تدوین خواهد.
 
میرزازاده گفت: تعرفه خدمات دارویی طبق برنامه هفتم توسعه ابتدای سال با تعرفه‌های درمانی تصویب و ابلاغ می‌شود. همچنین پس از ۵ سال جزو احکام دائمی دولت اجرایی خواهد شد.
 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15586 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد بازدید: 508 ساعت: 12:34 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ممنوعیت تجویز داروهای گیاهی در عطاری‌ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
2 عطاری‌هایی که دارو عرضه کنند، متخلفند/عطاری‌ها چه فرآورده‌هایی را می‌توانند ارائه کنند؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
3 عطاری هایی که "قرص برنج" بفروشند پلمب می شوند ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
4 خلاء قانونی نظارت بر عطاری‌ها/ فروش «داروی گیاهی» در عطاری‌ها ممنوع ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۰ مرداد
5 غفلت دستگاه‌های متولی در راه‌اندازی داروخانه‌های گیاهی ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ خرداد
6 عدم آشنایی عطاری‌ها با گیاهان دارویی را جدی بگیرید ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱ بهمن
7 رشد قارچ‌گونه عطاری‌ها در شهر زنجان/ درمان فوری برای چاقی و لاغری وجود ندارد ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۷ خرداد
8 تشکیل کمیته ویژه ساماندهی عطاری‌ها ۱۳۹۳ چهارشنبه ۷ خرداد
9 جلوگیری از فروش مواد مخدر در عطاری‌ها سخت است/ برخورد جدی با فروش غیرمجاز الکل در داروخانه‌ها ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۲ اسفند
10 داروهای گیاهی هم عوارض دارند/ عطاری‌ها سرخود تجویز نکنند ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۲ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  قطع نمک از عوامل افزایش خطر بیماری‌های قلبی و سکته دانشمندان هشدار دادند که قطع کردن مصرف نمک، می‌تو...

  قرص‌های لاغری موجب نابینائی می‌شود مردم به هیچ عنوان نباید از قرص‌های لاغری مجیک استف...

  چاقی و اضافه وزن کبد را پیر می‌کند پزشکان هشدار دادند: اضافه وزن موجب فرسودگی سریع ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.
مقایسه‌ پنج آرد پرمصرف در بسیاری از محصولات غذایی از آردهای مختلف استفاده می شود که در اینجا توضیحاتی در خصوص پرکاربردترین آنها ارائه می شود.
غذاهای باکلاس چگونه بدن را به تباهی می‌کشاند؟ موادغذایی و تنقلات بی‌ارزشی در افراد جامعه ما به وفور مصرف می‌شود؛ تغذیه نامناسب امروزه عامل بروز بسیاری از مشکلات مانند بلوغ‌های زودرس, رنگ‌های پریده, بی‌اشتهایی, تیک‌های عصبی, افسردگی‌ها و اعصاب‌های به هم ریخته است.
جوش شیرین ویتامین های غذا را نابود می کند فرزانه صادقی قطب آبادی متخصص تغذیه درباره نقش تغذیه در پیشگیری از مواد مخرب و آلوده کننده هوا اظهار داشت: مونوکسید کربن، دی اکسید گوگرد، اکسیدهای نیتروژن دار، هیدروکربن‌های سوخته نشده، ذرات ریز معلق، برمید سرب، سایر ترکیبات سربی از جمله مواد آلاینده هوا هستندکه به گروه‌های در معرض خطر مانند کودکان، سالمندان، مادران باردار و مبتلایان به بیماری‌های قلبی، ریوی بیشترین آسیب را می‌بینند.