معاون سازمان غذا و دارو عنوان کرد؛
عطاری‌ها زیر نظر معاونت‌های غذا و دارو فعالیت می‌کنند


پایگاه خبری لقمه: معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان غذا و دارو، از فعالیت عطاری‌ها و سلامتکده‌ها ذیل معاونت‌های غذا و دارو در دانشگاه های علوم پزشکی کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، فرشته میرزازاده، در همایش معاونین غذا و دارو سراسر کشور، گفت: بر اساس برنامه هفتم توسعه در حوزه امنیت غذایی و ارتقا تولید محصولات کشاورزی، آئین نامه کانون مسئولین فنی و بهداشتی تدوین و تا سه ماه باید در دولت تصویب شود.
 
وی افزود: طبق برنامه هفتم توسعه تمامی محصولات غذایی تولیدی و وارداتی تراریخته مکلف به درج برچسب می‌شوند.
 
میرزازاده ادامه داد: بر اساس برنامه هفتم توسعه فهرست داروهای سنتی و گیاهی مانند فارماکوپه دارویی، تدوین و عطاری‌ها و سلامتکده‌ها نیز ذیل معاونت‌های غذا و دارو فعالیت خواهند کرد.
 
وی افزود: بر این اساس اداره کل مکمل با همکاری دفتر طب ایرانی آئین نامه آن را تدوین خواهد.
 
میرزازاده گفت: تعرفه خدمات دارویی طبق برنامه هفتم توسعه ابتدای سال با تعرفه‌های درمانی تصویب و ابلاغ می‌شود. همچنین پس از ۵ سال جزو احکام دائمی دولت اجرایی خواهد شد.
 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15586 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد بازدید: 52 ساعت: 12:34 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ممنوعیت تجویز داروهای گیاهی در عطاری‌ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
2 عطاری‌هایی که دارو عرضه کنند، متخلفند/عطاری‌ها چه فرآورده‌هایی را می‌توانند ارائه کنند؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
3 عطاری هایی که "قرص برنج" بفروشند پلمب می شوند ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
4 خلاء قانونی نظارت بر عطاری‌ها/ فروش «داروی گیاهی» در عطاری‌ها ممنوع ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۰ مرداد
5 غفلت دستگاه‌های متولی در راه‌اندازی داروخانه‌های گیاهی ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ خرداد
6 عدم آشنایی عطاری‌ها با گیاهان دارویی را جدی بگیرید ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱ بهمن
7 رشد قارچ‌گونه عطاری‌ها در شهر زنجان/ درمان فوری برای چاقی و لاغری وجود ندارد ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۷ خرداد
8 تشکیل کمیته ویژه ساماندهی عطاری‌ها ۱۳۹۳ چهارشنبه ۷ خرداد
9 جلوگیری از فروش مواد مخدر در عطاری‌ها سخت است/ برخورد جدی با فروش غیرمجاز الکل در داروخانه‌ها ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۲ اسفند
10 داروهای گیاهی هم عوارض دارند/ عطاری‌ها سرخود تجویز نکنند ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۲ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

9 توصیه سرآشپز برای خوش‌ طعم کردن گوشت اگر می خواهید از طعم گوشتی که پخته اید لذت ببرید حتما این مطلب را بخوانید.
همه چیز در مورد سوپ و سرماخوردگی معمولا در فصول سرد سال تمایل افراد به مصرف غذاهای گرم مانند سوپ افزایش می‌‌یابد و بیشتر خانواده‌ها سوپ رقیق، سبک و با هضم آسان را برای درمان سرماخوردگی مفید می‌دانند و از این رو در این فصول پرسش‌های سوپی زیادی مطرح می‌شود. این‌که آیا سوپ جوجه یا سوپ پای مرغ برای سرماخوردگی مفید است؟
کشت یا کشاورزی قراردادی چیست؟/ تجربه دیگر کشورها پایگاه خبری لقمه: تجربیات کشورهای دیگر نشان می‌دهد که اجرای طرح کشاورزی یا کشت قراردادی می‌تواند منجر به توسعه و رونق بخش کشاورزی شود.
کدام نان را باید انتخاب کرد؟ به نظر شما کدام نان سالم‌تر است و گزینه بهتری برای همراهی غذاهای شماست؟ سنگک، بربری، تافتون یا لواش؟! برای شما ارزش غذایی نان مهم است یا مدت زمان ماندگاری‌اش؟! در ادامه پاسخ کارشناسان تغذیه به این سؤال‌ها را بخوانید.