تفاهم‌نامه همکاری دانش فنی بومی شرکت پتروشیمی کیان و شرکت پژوهش و فن آوری پتروشیمی امضا شد پایگاه خبری لقمه: تفاهم نامه اخذ لیسانس تولید پلی اتیلن سنگین با ظرفیت ۶۲۰ هزارتن در سال با دانش فنی بومی شرکت پژوهش و فناوری جهت احداث واحد HDPE پتروشیمی کیان توسط مهندس عبداله یاوری مدیرعامل پتروشیم . . .
رئیس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛ ایرانی ها بیش از حد نمک می خورند پایگاه خبری لقمه: رئیس گروه تغذیه و دارویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، نسبت به مقدار مصرف روزانه نمک و خطراتی که در پی دارد، هشدار داد.
گسترش همکاری‌های گردشگری ایران و تاتارستان روسیه پایگاه خبری لقمه: ایران و جمهوری تاتارستان فدراسیون روسیه برای گسترش همکاری‌های گردشگری به توافق رسیدند.
صادرات دام زنده ممنوع است پایگاه خبری لقمه: سرپرست وزارت جهاد کشاورزی گفت: تا به ثبات نرسیدن عرضه، صادرات دام زنده ممنوع است.
چالش ایران و افغانستان بر سر سهم آب از رود هیرمند/حقابه ایران از هیرمند چقدر است؟ پایگاه خبری لقمه: رودخانه هیرمند یکی از رودهای پرآب افغانستان است که به دریاچه هامون می‌ریزد. اما مدتی است که ممانعت افغانستان از ورود سهم ایران از آب هیرمند به مشکلی جدی برای استان سیستان و بلوچستان . . .
سامان گلریز: غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی پایگاه خبری لقمه: درحالی‌که کارشناسان گردشگری و آشپزی از انقراض روش تهیه بسیاری از خوراک‌های ایرانی خبر می‌هند، تحقیقات انجمن جهانی سفر و غذا نشان می‌دهد که حدود ۵۰ درصد از هزینه‌های سفر و تفریح مردم . . .
افزایش 67 درصدی قیمت هندوانه در هفته جاری پایگاه خبری لقمه: قیمت هندوانه در کف نرخ عمده فروشی با افزایش ۶۶.۶۷ درصدی همراه بوده به طوریکه از هر کیلو ۳ هزار تومان به ۵ هزار تومان تغییر قیمت داشته است.
صفحه 74 از 589  اول  قبلی   69    70    71    72    73    74    75    76    77    78    79   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  حقایقی درباره اعتیاد به شکر ترک شکر رایج‌ترین تقاضای مردم در حال حاضر است، مثل...

  این مواد غذایی مرگ را به تعویق می اندازد مغزها از بهترین منابع پروتئین، فیبر، مواد معدنی و ...

  میوه‌ای 10 هزار بار قوی‌تر از شیمی‌درمانی پوست این میوه خواص شگفت انگیزی دارد که بیشتر از آب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت