بیخوابی با نوشابه های انرژی زا


براساس نتایج یک مطالعه جدید، نوشیدنی‌های انرژی زا موجب افزایش مشکل بی خوابی و بروز حالت عصبی در مصرف کنندگان آن میشود،‌در سال های اخیر مصرف نوشیدنی های انرژی زا در میان افراد از جمله ورزشکاران افزایش یافته که می تواند تاثیرات منفی قابل توجهی بر سلامت آنان داشته باشد.

به گزارش لقمه به نقل از نیچر ورلد نیوز، در این بررسی محققان اسپانیایی به تاثیر مصرف نوشیدنی های انرژی زا و نوعی نوشیدنی مشابه روی تعدادی ورزشکار پرداخته و مشاهده کردند: افرادی که از نوشیدنی انرژی زا مصرف کرده بودند در چند ساعت پس از اتمام مسابقه خود بیشتر به مشکل بی خوابی دچار شده بودند.

بر اساس گزارش، همچنین به گفته محققان تاثیر نوشیدنی های انرژی زا روی ورزشکاران زن و مرد تفاوتی نداشته است.

 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7448 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۴ مهر بازدید: 4058 ساعت: 9:36 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سرنوشت نامعلوم کافه دیگو مارادونا در ابوظبی ۱۳۹۹ جمعه ۷ آذر
2 زیتون، عامل اختلاف آمریکا و اسپانیا/اسپانیایی‌ها دامپینگ کردند ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۶ تير
3 قارچ سرخ کرده ارزش غذایی دارد یا قارچ آب پز؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳۱ خرداد
4 قصه خرمای فرانسوی و زعفران اسپانیایی و فسنجان عراقی! ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۸ مهر
5 طرز تهیه تورتیلای اسپانیایی ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۲ اسفند
6 7 وعده میوه بخورید، عمر طولانی کنید ۱۳۹۲ سه شنبه ۹ مهر
7 آهن گیاهی یا آهن حیوانی؟ ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۴ مرداد
8 روش تهیه گازپاچو؛ آب‌دوغ خیار اسپانیایی! ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۶ فروردين
9 روش تهیه گراتن مرغ دودی؛ غذایی اسپانیایی ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۷ بهمن
10 تقویت استخوان‌ها با روغن زیتون ۱۳۹۱ يکشنبه ۵ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان تبخال با نسخه های خانگی و طبیعی در میان شیوه​های طبیعی درمان تبخال ، روشهایی وجود ...

  آداب غذا خوردن در سفر از نگاه طب سنتی/برای جلوگیری از آب به آب شدن چه کنیم یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: برای پیشگیری از بیماری...

  چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ پایگاه خبری لقمه: بسیاری از اینفلوئنسرهای غذایی، م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نارنجی بخور، سبز نفس بکش این روزها که آسمان شهرهای بزرگ پر شده از آلاینده‌های مختلف و اطراف‌مان هم پر شده از افرادی که سیگار از دست‌شان نمی‌افتد، تنها کاری که ‌می‌توان کرد رعایت بهداشت زندگی است و تغذیه سالم تا ریه‌های‌مان از گزند این‌همه آسیب در امان باشد.
بهبود رشد اقتصادی و سرمایه‌گذاری در دولت سیزدهم پایگاه خبری لقمه: آمارها نشان می‌دهد رشد اقتصادی در سال های 92 تا 1400 به حدود نصف دوره هشت ساله پیش از آن کاهش یافت. در این میان بخش ساختمان شدیدترین کاهش را تجربه کرد به طوری که متوسط رشد 4.6 درصدی در دولت نهم و دهم به رشد منفی 4.6 درصدی تبدیل شد. با این حال با شروع دولت سیزدهم این روند بهبود چشمگیری داشته است.
لاغری با آب كرفس صحت ندارد مسئول تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه مشهد گفت:آب كرفس باعث كاهش آب بدن می‌شود و چربی بدن را نمی‌سوزاند فقط آب بدن را كاهش می‌دهد.
مواجهه مردم با خرید شب عید چگونه است/ توزیع کالاها توسط کاسبان امین پایگاه خبری لقمه: در قالب طرح «کاسبان امین»، کسبه امین در سراسر کشور توسط اتاق اصناف شناسایی می‌شوند و کالاهای اساسی مثل روغن، شکر و مرغ جهت توزیع، در اختیارشان قرار می‌گیرد.