طرز تهیه کیک میوه ای بدون شکر پایگاه خبری لقمه: اگر نمی توانید از وسوسه‌ی خوردن کیک رهایی یابید و از طرف دیگر نگران چاقی و قند خون هستید، ما به شما این کیک میوه ای بدون شکر را پیشنهاد می کنیم.
همبرگر بدون گوشت،همبرگری ویژه گیاهخواران! پایگاه خبری لقمه: کسانی که به خوردن سبزیجات و غذاهای گیاهی علاقه زیادی دارند، احتمالا از دستور تهیه این همبرگر که با نخود، جو و هویج تهیه می شود، استقبال خواهند کرد. این برگر سرشار از پروتئین و مواد م . . .
طرز تهیه خورش داوود پاشا «غذای ترکیه» پایگاه خبری لقمه: خورش داوود پاشا از غذاهای بسیار محبوب ترکیه ای است اگر شما هم نام خورش داوود پاشا را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا درست کنید
طرز تهیه کرپ نوتلا موز پایگاه خبری لقمه: از این دستور ساده کرپ نوتلا استفاده کنید و این دسر جذاب فرانسوی را که با ترکیب کلاسیک شکلات فندقی و موز پر شده در خانه به راحتی آماده و میل کنید.
طرزتهیه پیاز سوخاری حلقه ای پایگاه خبری لقمه: پیاز سوخاری در کنار غذاها برای تزیین بکار می رود که به غذا طعم می دهد و اشتهای انسان را به خوردن غذا زیاد می کند بخصوص اگر پیاز سوخاری حلقه ای در کنار میگو و غذاهای گوشتی استفاده شود . . .
طرز تهیه خوراک مرغ و بروکلی پایگاه خبری لقمه: اگر عادت دارید برای شام حتما سالاد یا غذاهای خیلی سبک میل کنید، این غذا را درست کنید که هم سبک است و هم کاملا سیر می شوید. طرز تهیه خوراک مرغ و بروکلی را به شما آموزش داده ایم.
طرز تهیه ژله به شکل شیرینی زبان پایگاه خبری لقمه: حالا دیگر خانم های با سلیقه به درست کردن ژله به شکل ساده بسنده نمیکنند و انواع تزیینات را ابداع می کنند. در این مطلب هم طرز تهیه ژله به شکل شیرینی زبان را به شما آموزش می دهیم.
صفحه 14 از 141  اول  قبلی   9    10    11    12    13    14    15    16    17    18    19   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کدام غذاها کلسترول بالایی دارند؟ کلسترول زیاد در بدن باعث افزایش چربی می‌شود و خطرا...

  قطع نمک از عوامل افزایش خطر بیماری‌های قلبی و سکته دانشمندان هشدار دادند که قطع کردن مصرف نمک، می‌تو...

  ایرانی ها بیش از حد نمک می خورند پایگاه خبری لقمه: رئیس گروه تغذیه و دارویی دانشگاه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با ترسناک‌ترین دروغ‌ها و تقلب‌های رایج غذایی فهرست تقلب های رایج در مواد غذایی را بخوانید تا حواستان باشد هر خوراکی رنگ و لعاب داری را سر سفره تان راه ندهید. منظورمان از این مطلب این است که هشدار بدهیم چه کارهایی می شود برای تولید یک محصول غیراستاندارد انجام داد.
نوشیدن چای با قند، کم ضررتر از خرما و کشمش و توت خشک! بیشتر افرادی که چایشان را با تعدادی خرما، کشمش، توت خشک و…می‌خورند، حدود ۶۰-۵۰ کیلوکالری انرژی دریافت می‌کنند.
ارتباط تغذیه با جرم و جنایت دانشمندان در تحقیقات خود متوجه شدند مصرف شکلات در کودکان می‌تواند باعث بروز مشکلات رفتاری در سنین نوجوانی و بزرگسالی شود. طبق این تحقیقات افرادی که در سنین کودکی خود به میزان زیادی شیرینی، شکلات و نوشابه مصرف می‌کنند در بزرگسالی با احتمال بیشتری دست به جرم و جنایت می‌زنند.
تاریخچه شکلات؛ از قوم مایا تا کیت کت شکلات (به صورت خام یا فرآوری شده) ماده غذایی می‌باشد که از دانه‌های درخت گرمسیری کاکائو به دست می آورند. اولین استفاده ثبت شده از شکلات به سال 1100 قبل از میلاد باز می‌گردد.