کلم بروکلی کبابی، غذای گیاهی خوشمزه و متفاوت پایگاه خبری لقمه: کلم بروکلی کبابی یک پیش غذای گیاهی خوشمزه و متفاوت است که طرز تهیه آن را آموزش خواهیم داد.
اسکون لیمو و کرنبری پایگاه خبری لقمه: اسکون (Scone) هم نوعی شیرینی و هم نوعی نان محسوب می شود که شیرینی کمی دارد. آن را به شکل دایره یا مثلثی می پزند و ترجیحا باید در همان روز خورده شود.
پای همبرگری با سس قارچ پایگاه خبری لقمه: وقتی بیشتر از یک ساعت برای آشپزی فرصت ندارید می توانید غذا راسریع آماده کنید.
اینچیلادای مرغ و پنیر(غذایی برای افطاری) پایگاه خبری لقمه: ماه مبارک رمضان شروع شده است و باید به فکر افطار و سحری مان باشیم. وقتی روزه ایم شاید یکی از سخت ترین کارها درست کردن غذا برای افطار باشد. بنابراین اگر غذایی مد نظرمان باشد که سریع آ . . .
سوپ پیازچه و نخود فرنگی مارتا استوارت پایگاه خبری لقمه: سوپ پیازچه و نخود فرنگی از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کردایم.
سالاد ترخون، یک سالاد اشتها آور پایگاه خبری لقمه: ترخون یکی از گیاهان معطر نسبتا پر استفاده می باشد که به عنوان سبزی نیز تولید و مصرف می گردد. ترخون بدلیل افزایش ترشح اسید معده و خاصیت اشتها آوری از قدیم الایام به عنوان ادویه مخصوص . . .
غذای لبنانی طرز تهیه محشی کوسا (دلمه کدو) پایگاه خبری لقمه: محشی کوسا یک غذای بسیار ساده لبنانی است که مواد آن به سادگی در دسترس است، این غذا خیلی زود آماده می شود و بسیار خوشمزه است. نام دیگر این غذا، دلمه کدو است.
صفحه 17 از 141  اول  قبلی   12    13    14    15    16    17    18    19    20    21    22   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا رژیم اهالی قطب شمال را امتحان کرده اید؟ رژیم غذایی که مخصوص اهالی شمالی جهان است سبب کاهش ...

  چرا باید شیرینی و کیک را در خانه پخت؟ حتما می‌دانید كه قند و شیرینی زیاد برای شما بد است...

  رژیم لاغری با عسل عسل، مناسب ترین شیرینی برای افراد چاق، دارای اضافه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت