طرز تهیه خوراک مرغ و بروکلی


پایگاه خبری لقمه: اگر عادت دارید برای شام حتما سالاد یا غذاهای خیلی سبک میل کنید، این غذا را درست کنید که هم سبک است و هم کاملا سیر می شوید. طرز تهیه خوراک مرغ و بروکلی را به شما آموزش داده ایم.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه ، اگر عادت دارید برای شام حتما سالاد یا غذاهای خیلی سبک میل کنید، این غذا را درست کنید که هم سبک است و هم کاملا سیر می شوید. طرز تهیه خوراک مرغ و بروکلی را به شما آموزش داده ایم.


طرز تهیه خوراک مرغ و بروکلی 


مواد لازم:

 

مرغ بدون استخوان (خرد شده): 500 گرم

کلم بروکلی: 2 پیمانه

قارچ (اسلایس شده): 1 پیمانه

زنجبیل تازه (خرد شده): 2 ق چ

سیر (خردشده): 1 ق چ

آب مرغ: یک چهارم پیمانه

شکر: 1 ق چ

روغن کنجد: 2 ق چ

سس سویا: 1 ق چ

آرد ذرت: 1 ق چ

نمک و فلفل: به میزان لازم

روغن جامد: به میزان لازم

 

 

طرز تهیه:

 

1.    یک قاشق چایخوری روغن جامد را داخل تابه ای ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود. سپس کلم بروکلی و قارچ را به آن افزوده و حدود 4 دقیقه تفت دهید تا نرم شود.

 

2.    زنجبیل و سیر را به مواد اضافه کرده و به مدت 30 ثانیه تفت دهید. سپس سبزیجات را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.

 

3.    تابه را با دستمال آشپزخانه تمیز کرده و 1 قاشق سوپخوری روغن جامد را درون آن ریخته و بگذارید تا گرم شود.

 

4.    مرغ را همراه با مقداری نمک و فلفل درون تابه ریخته، به مدت 4 دقیقه تفت دهید تا مرغ طلایی رنگ شود و بپزد.

 

5.    مخلوط کلم بروکلی و قارچ را به مرغ افزوده، بعد از 2 دقیقه از روی حرارت بردارید.

 

6.    مخلوط مرغ را داخل ظرفی بریزید. بعد آب مرغ، شکر، روغن کنجد و سس سویا را با هم مخلوط کنید و روی آن بریزید...

 

7.    آرد ذرت را با 1 قاشق سوپخوری آب سرد مخلوط کنید.

 

8.    مخلوط مرغ را به مدت 30 ثانیه تفت داده و پس از جوش آمدن، مخلوط آرد ذرت را به آن افزوده و 1 دقیقه دیگر روی حرارت قرار دهید. سپس به همراه برنج سرو کرده و روی آن کمی کنجد بپاشید.

سمیه دیندار

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سرآشپز

کد: 11055 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير بازدید: 2382 ساعت: 10:43 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اسامی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۲۴ شهريور
2 کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانه‌های شهر درگهان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
3 کنار گذاشتن نسخه آمریکایی از صنعت دام و طیور ایران ۱۴۰۲ شنبه ۴ آذر
4 536 همت صرفه جویی با مصرف پسماند کشاورزی در خوراک دام ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
5 قاچاقچی ۱۶ تن روغن خوراکی در تعزیرات حکومتی جریمه شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
6 رژیم غذایی برای رفع کبد چرب و کاهش وزن ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
7 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
8 این افزودنی محبوب متهم به سرطان زایی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير
9 غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
10 جزییات پرونده ثبت ملی کوفته تبریزی ۱۴۰۱ جمعه ۳۰ دي
11 بالاترین و کمترین قیمت اقلام خوراکی اعلام شد ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  پخت طولانی مدت سبزی از ارزش غذایی موجود در آن می‌کاهد بهتر است افراد در صورت تمایل به سرخ كردن سبزیجات، ...

  اهمیت تغذیه در دوران بارداری تغذیه باید حاوی تمام مواد مورد نیاز برای رشد و نم...

  میوه های ضد آلودگی هوا را بشناسید مصرف روزانه یک عدد سیب می تواند عوارض ناشی از آلود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مواد غذایی مفید برای فصل سرما راه حل مقابله با خستگی‌های زمستان و کمبود انرژی در بشقاب‌های شماست. در این مقاله به 10 ماده‌ غذایی مفید که قدرت بدنی‌تان را بالا می‌برد اشاره می‌کنیم.
چگونه از سرماخوردگی پیشگیری کنیم؟ شستن دست‌ها! ویروس سرماخوردگی از طریق قطر‌ه‌های میکروسکوپی بیمار منتقل می‌شود. بیمار عطسه می‌کند و قطره‌های ریز در هوا اسپری و روی سطوح اطراف پخش می‌شوند. یا بیمار درون دست خود عطسه می‌کند و با لمس اشیاء، ویروس به همه اشیای دوروبر منتقل می‌شود.
چگونه بدون ورزش کالری زیادی بسوزانیم؟ همه شما از فواید بی شمار ورزش مطلع هستید و می‌دانید که به هیچ بهانه‌ای نباید از ورزش کردن سر باز زد. اما به هر حال روشهایی هم وجود دارند که بدون ورزش نیز بتوانید کالری بیشتری بسوزانید.
این چربی شما را چاق نمی‌كند گرچه ممكن است بافت چربی در قسمت‌های مختلف بدن ذخیره شده باشد، اما صرف‌نظر از محل ذخیره چربی در بدن، باید پذیرفت چربی، چربی است و هرچه مقدار چربی ذخیره شده در بدن كمتر باشد، بهتر است. البته این موضوع درباره چربی ـ كه با عنوان چربی قهوه‌ای از آن نام برده می‌شود ـ صدق نمی‌كند.