طرز تهیه خوراک مرغ و بروکلی


پایگاه خبری لقمه: اگر عادت دارید برای شام حتما سالاد یا غذاهای خیلی سبک میل کنید، این غذا را درست کنید که هم سبک است و هم کاملا سیر می شوید. طرز تهیه خوراک مرغ و بروکلی را به شما آموزش داده ایم.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه ، اگر عادت دارید برای شام حتما سالاد یا غذاهای خیلی سبک میل کنید، این غذا را درست کنید که هم سبک است و هم کاملا سیر می شوید. طرز تهیه خوراک مرغ و بروکلی را به شما آموزش داده ایم.


طرز تهیه خوراک مرغ و بروکلی 


مواد لازم:

 

مرغ بدون استخوان (خرد شده): 500 گرم

کلم بروکلی: 2 پیمانه

قارچ (اسلایس شده): 1 پیمانه

زنجبیل تازه (خرد شده): 2 ق چ

سیر (خردشده): 1 ق چ

آب مرغ: یک چهارم پیمانه

شکر: 1 ق چ

روغن کنجد: 2 ق چ

سس سویا: 1 ق چ

آرد ذرت: 1 ق چ

نمک و فلفل: به میزان لازم

روغن جامد: به میزان لازم

 

 

طرز تهیه:

 

1.    یک قاشق چایخوری روغن جامد را داخل تابه ای ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود. سپس کلم بروکلی و قارچ را به آن افزوده و حدود 4 دقیقه تفت دهید تا نرم شود.

 

2.    زنجبیل و سیر را به مواد اضافه کرده و به مدت 30 ثانیه تفت دهید. سپس سبزیجات را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.

 

3.    تابه را با دستمال آشپزخانه تمیز کرده و 1 قاشق سوپخوری روغن جامد را درون آن ریخته و بگذارید تا گرم شود.

 

4.    مرغ را همراه با مقداری نمک و فلفل درون تابه ریخته، به مدت 4 دقیقه تفت دهید تا مرغ طلایی رنگ شود و بپزد.

 

5.    مخلوط کلم بروکلی و قارچ را به مرغ افزوده، بعد از 2 دقیقه از روی حرارت بردارید.

 

6.    مخلوط مرغ را داخل ظرفی بریزید. بعد آب مرغ، شکر، روغن کنجد و سس سویا را با هم مخلوط کنید و روی آن بریزید...

 

7.    آرد ذرت را با 1 قاشق سوپخوری آب سرد مخلوط کنید.

 

8.    مخلوط مرغ را به مدت 30 ثانیه تفت داده و پس از جوش آمدن، مخلوط آرد ذرت را به آن افزوده و 1 دقیقه دیگر روی حرارت قرار دهید. سپس به همراه برنج سرو کرده و روی آن کمی کنجد بپاشید.

سمیه دیندار

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سرآشپز

کد: 11055 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير بازدید: 1763 ساعت: 10:43 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 وضعیت غذای حلال در کشورهای جهان ۱۴۰۱ يکشنبه ۶ آذر
2 تدوین نقشه راه و برگزاری رویدادهای گردشگری غذایی در ۱۴۰۱ ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۵ مهر
3 ترویج فرهنگ و اقلیم ایرانی با توسعه گردشگری غذایی ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۴ مهر
4 کاهش ۱۰ درصدی قیمت انواع روغن با اعلام وزارت جهاد کشاورزی ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۱ مهر
5 قیمت رسمی انواع روغن خوراکی اعلام شد ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۲ ارديبهشت
6 تلاطم بازار روغن در اثر قاچاق ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ ارديبهشت
7 میزان تغییر قیمت خوراکی ها در اسفند 1400 ۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۱ فروردين
8 نخستین همایش ایران و گردشگری خوراک در پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری برگزار شد ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۱ بهمن
9 آداب نشستن دور کرسی و خوراکی ها در شب یلدا چه بود؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر
10 جدیدترین قیمت ۸۳ کالای اساسی اعلام شد + جدول ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ آذر
11 تولید خوراک دام به روش هیدروپونیک نیاز به زمین بزرگ ندارد ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  مصرف زیاد زرده تخم مرغ باعث سکته قلبی می‌شود لقمه: مطالعات جدید محققان کانادایی نشان داد که مصر...

  اینفوگرافیک / مواد غذایی مضر برای سلامت روده‌ها پایگاه خبری لقمه: در این اینفوگرافیک به هفت ماده غ...

  درمان کردن سرفه با پرتقال این روش به وسیله بسیاری از افراد آزمایش شده و یکی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام شهر ری بر اهمیت توجه به تنوع غذایی ایران برای برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی تاکید کرد.
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.
آلرژی و مشکلات گوارشی در کودکان با مواد غذایی با ماندگاری بالا فلوشیب سم‌شناسی گفت: مواد غذایی با ماندگاری بالا به دلیل داشتن مواد افزودنی و شیمیایی باعث عوارض گوارشی و آلرژی در کودکان زیر ۲ سال می‌شود.
ضررهای مصرف زیاد چای سیاه نوشیدن یک فنجان چای داغ پس از یک روز پرمشغله می تواند خستگی را از تن درآورد. قرن هاست که از این نوشیدنی داغ و آرام بخش، برای آرام کردن ذهن و بدن استفاده می شود.