طرز تهیه 5 غذای ترکیه ای را با ما امتحان کنید پایگاه خبری لقمه: ماه مبارک رمضان که می شود همه ما به دنبال همان غذاهایی مرسوم و متداولی می رویم که هر ساله معمولا در ایام روزه داری تهیه می کنیم. مهم ترین ویژگی آنها این است که مقوی هستند و در ساعات . . .
طرز تهیه دراچنا روسی ( غذای روسی ) پایگاه خبری لقمه: طریقه ی درست کردن یک غذای روسی متفاوت را آموزش میدهیم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.
سالاد کاپریس ایتالیایی؛سالادی ساده و خوشمزه پایگاه خبری لقمه: نگاه به اسم این سالاد نکنید، درست کردنش خیلی راحت تر از این حرفهاست که فکرش را می کنید. پس حتما امتحان کنید.
قارچ شکم پُر با پنیر و اسفناج پایگاه خبری لقمه: قارچ یکی از سبزیجات خوش طعمی است که اگر در هر غذایی مورد استفاده قرار بگیرد، به آن طعم بسیار عالی خواهد داد. قارچ شکم پر و اسفناج یکی از بهترین گزینه ها برای استفاده به عنوان پیش غذا . . .
طرز تهیه سوپ شبت، مهمانِ غذاهای ترکیه ای پایگاه خبری لقمه: ماه مبارک رمضان که می شود همه ما به دنبال همان غذاهای مرسوم و متداولی می رویم که هر ساله معمولا در ایام روزه داری تهیه می کنیم. مهم ترین ویژگی آنها این است که مقوی هستند و در ساعات ر . . .
توت فرنگی شکم پر فینگرفودی آسان و سریع برای جشن تولد پایگاه خبری لقمه: این دسر جز فینگرفودهای آسان و سریع است که در جشن ها و تولد ها برای تعداد زیاد مناسب می باشد. همچین میتواند به عنوان یک عصرانه خوشمزه برای کودکان استفاده شود.
طرز تهیه سوپ با خامه مخصوص ماه رمضان پایگاه خبری لقمه: تهیه سوپ جو با خامه به دلیل دارا بودن مواد مغذی می تواند به عنوان یک وعده غذایی اصلی در ماه مبارک مورد استفاده قرار بگیرد.
صفحه 16 از 141  اول  قبلی   11    12    13    14    15    16    17    18    19    20    21   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اگر گوشت نخوریم کم‌خون می شویم؟ افرادی می‌توانند از دریافت کامل تمام ریزمغذی‌های گ...

  ممنوعیت فروش بستنی و آب میوه در خیابان ممنوع شدن فروش بستنی و آب میوه در حاشیه خیابانها، ...

  علائم و نشانه های سکته مغزی ناقص از زبان محققان پایگاه خبری لقمه: سکته مغزی نه تنها برای فردی که س...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

4 ترفند موثر برای مقابله با ضعف‌های غذایی همه‌ی ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب پذیر می‌کنند. در حوزه‌ی تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند.
آشنایی با پنیر پیتزا یا موزارلا به طور سنتی، پنیر موزارلا (پیتزا) از شیر کامل و پر چرب گاومیش‌های آبی به دست می‌آمد اما از چندین دهه قبل ایتالیایی‌ها پنیر موزارلای بسیار خوبی از شیر گاو تولید کردند.
بروز کم آبی در سفر شایع است/روزانه 8 تا 10 لیوان مایعات مصرف کنید کارشناس مسئول واحد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، توصیه‌های تغذیه‌ای در طول سفر ارائه کرد و گفت: حتما در طول سفر به دریافت مقادیر مناسب لبنیات دقت کنید و روزانه متناسب با نیاز بدنتان حدود 2 تا 3 لیوان شیر یا ماست کم چرب مصرف کنید.
چرا در رستوران‌ها و هتل‌های ایرانی غذاهای محلی عرضه نمی‌شود؟ یک فعال حوزه گردشگری معتقد است غذای ایرانی نه تنها چیزی از غذاهای کشورهای مشهور کم ندارد، بلکه حرف بسیاری برای گفتن دارد اما گردشگری ایران متولی ندارد و هر روز شاهد یک مدیر و یک تصمیم است.