طرز تهیه کیک اسپایسی با شکر قهوه‌ای این کیک ساده با ادویه مخصوص پای کدوحلوایی باید درست شود تا طعم بهتری داشته باشد. برای شیرینی آن نیز از شکر قهوه‌ای استفاده می‌شود.
روش تهیه مرحله به مرحله فراپه خرمالو یکی از میوه های فصل پاییز خرمالو است که می توانید از آن برای تهیه این دسر استفاده کنید.
روش تهیه معجونی جادویی برای خداحافظی با چاقی اگر مشکل اضافه‌وزن دارید و از خوردن لیموناد و آب‌کرفس خسته شده‌اید و در جست‌و‌جوی معجونی جادویی برای خداحافظی با چاقی هستید، مارگاریتای کاهو را تجربه کنید.
دستور تهیه پودینگ گوشت اگر از غذاهای تکراری گوشتی خسته شدید روش تهیه پودینگ گوشت را بخوانید و این غذا را امتحان کنید.
کیک گردو و عدس؛ صبحانه‌ پروتئینه این کیک قالبی در واقع نوعی غذا یا صبحانه است و همان‌طور که از نام آن پیداست، مواد اصلی تشکیل دهنده آن عدس و گردو هستند. این کیک مملو از پروتئین است و تا دو روز می‌توانید در یخچال نگهداری کنید.
روش تهیه ژله سالاد سالاد را می توانید به صورت ژله برای مهمانان خود سرو کنید. این سالاد برای شش نفر کافی است.
طرز تهیه آش دوغ محلی اردبیل آش دوغ یکی از غذاهای محلی خطه آذربایجان است که البته در اردبیل به شیوه زیر تهیه می کنند.
صفحه 31 از 141  اول  قبلی   26    27    28    29    30    31    32    33    34    35    36   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لاغری با این عرق گیاهی افرادی که اقدام به لاغری و کاهش وزن می کنند ممکن ا...

  10 خوراکی سالم مخصوص لاغرها چاقی بسیار زیاد و یا کمبود وزن هر دو از جمله موارد...

  پیشنهاد‌هایی برای بیشتر آب خوردن بدن ما انسان‌ها به غیر از خوراکی‌های متفاوت برای ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کلم‌پیچ سرشار از فواید سلامتی کلم‌پیچ ازجمله سبزیجات محبوب در سراسر دنیاست که غنی از موادمغذی بوده، طعمی عالی دارد و سرشار از فواید مختلف برای سلامتی است.
سفری شیرین در نوروز، با شیرینی ها و نان های محلی گیلان استان گیلان یکی از استان های سرسبز شمالی ایران است که علاوه بر جاذبه های گردشگری و طبیعی فراوان آن که شهره عام و خاص شده ، غذاها، نان ها و شیرینی های محلی و سنتی این استان نیز از محبوبیت زیادی برخوردار است.
یازده نکته در مورد بهداشت در آشپزخانه آشپزخانه به دلیل فعالیت‌های گوناگونی که در آن انجام می‌شود، در صورت عدم رسیدگی به آن و عدم رعایت بهداشت، می‌تواند به یکی از آلوده‌ترین نقاط خانه تبدیل شود. آلودگی آشپزخانه و یا ظروف و وسائل موجود در آن، می‌توانند به آلودگی غذا و موادغذایی و در نهایت مسمومیت غذایی در افراد خانواده منجر شوند.
نگاهی به غذا و تغذیه از منظر اسلامی این مقاله توسط مصطفی آخوندی،عضو هیاءت علمی پژوهشکده تحقیقات اسلامی نگاشته شد که در صفحه 175 نشریه حصون در بهار 1387 منتشر شده است.