روش تهیه ژله سالاد


سالاد را می توانید به صورت ژله برای مهمانان خود سرو کنید. این سالاد برای شش نفر کافی است.

مواد لازم:

    آب‌جوش: دو لیوان
    ژلاتین لیمو: چهار ورق
    نمک: یک‌دوم قاشق غذاخوری
    آب سرد: یک و یک‌دوم لیوان
    سرکه: سه قاشق غذاخوری
    هویج نگینی خردشده: یک و یک چهارم لیوان
    مایونز: یک‌دوم لیوان
    فلفل نگینی خردشده: یک لیوان
    پیاز نگینی خردشده: یک‌چهارم لیوان.


روش تهیه:

1.ژلاتین، نمک و آب‌جوش را در کاسه بزرگی بریزید و حداقل برای دو دقیقه هم بزنید. بعد آنها را در آب سرد و سرکه بریزید و دو و سه‌چهارم لیوان از ژلاتین را در دمای اتاق نگه دارید. بقیه ژلاتین را برای حدود یک ساعت در یخچال بگذارید.

2. هویج‌ها را روی ژلاتینی که کمی بسته شده بریزید، بعد با قاشق آن را داخل قالب بریزید. حدود 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا جایی که کمی دیگر سفت شود اما کامل نبندد.یک لیوان از ژلاتینی را که در دمای اتاق نگه داشته بودید همراه مایونز در کاسه‌ای بریزید و هم بزنید تا یکدست شود. بعد مواد را روی ژلاتینی که کمی بسته شده بریزید.

3. حدود 30 دقیقه در یخچال بگذارید اما نه آنقدر که ژلاتین کامل سفت شود.فلفل و پیاز را داخل بقیه ژلاتین بریزید و هم بزنید و بعد با قاشق روی این دو لایه تقریبا سفت شده بریزید. حدود سه ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 7609 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۶ آبان بازدید: 4161 ساعت: 10:26 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
2 غذاهایی که باید در فصل های سرد بخورید! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۳ مهر
3 خوردن کاهو مغز را 11 سال جوانتر می کند! ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
4 استقبال از بیماری ها با مصرف سالادهای آماده ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
5 سلامت مردم؛ قربانی غذاهای ارزان‌قیمت ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
6 سالاد سبزیجات؛ مخصوص رژیمی ها ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
7 افزایش مواد مغذی سالاد با افزودن روغن ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
8 طرز تهیه سالاد لوبیا سبز، انجیر و پنیر فتا ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر
9 راز و رمز‌های خوشمزه شدن لوبیا پلو ۱۳۹۶ يکشنبه ۲ مهر
10 سرکه سیب با بدن ما چه می کند ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
11 سالاد نودالیت، غذایی محبوب کودکان ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوب جویدن غذا، راز کاهش وزن است اگر قصد دارید وزنتان را کم کنید یک روش بسیار موثر ...

  نوشابه‌های انرژی زا احتمال نازایی در زنان را افزایش می‌دهد پزشک طب سنتی و اسلامی ارومیه معتقد است: مواد تشکیل...

  توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید پایگاه خبری لقمه: روزه، عبادتی است که فواید روحی و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

انتقاد یک خلبان از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما سرو می شود در پی انتشار گزارشی در ایسنا با عنوان «چرا دیگر در هواپیماها آبگوشت سرو نمی‌شود؟»، خلبان یکی از شرکت‌های هواپیمایی در تماس با این خبرگزاری از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما برای مسافران و گردشگران سرو می‌شود، انتقاد کرد.
آیا استفاده از تلفن همراه عامل ابتلا به بیماری قلبی است؟ پایگاه خبری لقمه: همانطور که تلفن‌های همراه به سلطه خود بر جهان ادامه می‌دهند و تعداد آنها بیشتر از انسان‌ها روی زمین شده است، دانشمندان مشتاق هستند تا تاثیرات آنها بر سلامت را درک کنند.
نفخ؛ نشانه بیماری‌های خطرناك هر فرد در هر دم و بازدم همراه با اكسیژن و دی‌اكسید كربن، گازهای متان، هیدروژن و نیتروژن را از طریق مری وارد دستگاه گوارش خود می‌كند، به طوری كه در دستگاه گوارش ما همیشه 200 سی‌سی هوا وجود دارد.
راه‏های مقابله با خستگی بعد از غذا همه ی ما با خستگی بعد از غذا آشناییم به خصوص بعد از ناهار که معمولا بیشتر از وعده های دیگر غذا می خوریم. اما آیا تا به حال فکر کرده اید که چرا این اتفاق می افتد و یا در برابر آن چه کاری می توان کرد؟