صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان
دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
درمان پیش دیابت با کلم بروکلی
کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟
بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی
واردات دام پایه پروار در حال انجام است
«نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران
خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض
آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
دستور پخت غذا
غذاهای نذری در ایران/
روش تهیه ته چین گرمساری نذری معروف گرمسار و ورامین
چلو گوشت یا مرغ، یکی از قدیمی ترین غذاهای اعیانی مناطق مرکزی ایران است. غذایی چرب و پرکالری و البته همچنان گران که گرمساری ها به آن ته چین هم می گویند. این غذا در گرمسار و ورامین یکی از نذری های معروف . . .
روش تهیه یک نوع کوکوی رژیمی
این کوکوی رژیمی برای افرادی که دیابت دارند مناسب است.
طرز تهیه كوفته ریحان
کوفته یکی از غذاهای ایرانی است که انواع مختلفی در بین استانها و شهرها دارد. کوفته ریحان یکی از انواع این غذای خوشمزه است که دستور آن به شرح زیر است.
روش تهیه باسلوق خانگی
باسلوق از شیرینی های اصیل ایرانی هاست که به راحتی در منزل تهیه می شود.
دستور تهیه کیک و دسر فرانسوی
این کیک به عنوان دسر در فرانسه کاربرد دارد.
روش تهیه سارما تاتلی؛ دسر ترکیه ای
این دسر خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه و مهمانان خود را سوپرایز کنید.
روش تهیه نان و پنیر و سبزیِ مجلسی
نان و پنیر و سبزی، غذایی خوشمزه و خوش طعم است که طرفداران زیادی دارد. در زیر، دستور تهیه نان خوشمزه هم آموزش داده می شود.
صفحه 33 از 141
اول
قبلی
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
خلاصی از شر بوی بد دهان با این ترفندها
پایگاه خبری لقمه: دانشمندان میگویند خوردن برخی غذ...
تغذیه در پیاده روی اربعین
پایگاه خبری لقمه: به دلیل وجود برخی بیماریها در ک...
روغنهای مفید را بشناسید
افراد زمانی که نامی از چربی به میان میآید، چاقی و...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
دستور تهیه 10 جوشانده ضد سرما خوردگی
رایج ترین نوشیدنی ما چای است اما به گفته متخصصان طب سنتی زیاده روی در مصرف آن توصیه نمی شود، بنابراین بد نیست در کنار آن نوشیدنی های جایگزین مانند انواع جوشانده ها و دم نوش های گیاهی را هم امتحان کنید که هم راحت تهیه می شوند و هم هر نوع سلیقه ای را پوشش می دهند. جوشانده ها از جوشیدن دانه، ریشه یا برگ گیاهان در آب جوش تهیه می شوند. حالا شاید این سوال پیش بیاید که چه تفاوتی بین دم نوش و جوشانده وجود دارد؟
آیا سیر برای سرماخوردگی خوب است؟
در رساله ذهبیه امام رضا(ع) توصیه شده است که در ماه آخر زمستان سیر مصرف شود.در حدیثی از پیامبر اکرم(ص) نیز آمده است که می فرمایند: سیر بخورید و با آن مداوا کنید. یعنی حضرت هم توصیه به مصرف غذایی و هم دارویی سیر می کنند.هم چنین می فرمایند: درمان هفتاد بیماری در سیر است که بنا به نظر محققان کلمه هفتاد دلیل بر کثرت است؛ یعنی سیر بسیاری از بیماری ها را درمان می کند. در حدیث دیگری نیز پیامبر اکرم(ص) به حضرت امام علی(ع) توصیه می کنند که سیر بخورید و اگر من هم با فرشته هم سخن نمی شدم سیر می خوردم.
غذاهای ضد پیری
برخی مواد غذایی آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به بقیه غذاها دارند که تأثیری بیشتری در جوان ماندن بدن دارند.
خواص شگفت انگیز کاکائو
به دنبال مطالعاتی كه روی تأثیر كاكائو در پیشگیری از حملات قلبی انجام شد، محققین به این نتیجه رسیدند كه خوردن كاكائو با كاهش خطر بیماریهای قلبی- عروقی مرتبط است.تمامیگیاهان، رنگدانههایی دارند كه میتوانند از بروز بیماریها جلوگیری كنند. مثلاً ماده سولفورافان (Sulforophane) موجود در كلم براكلی، از وقوع سرطان پیشگیری میكند و همچنین ماده آلیكین (allicin) در سیر و رنگدانه كپسایسین (capsaicin)درانواع فلفل از حملات قلبی جلوگیری میكنند. گیاه كاكائو نیز، مانند سایرغذاهای گیاهی، املاح و مواد آنتی اكسیدان خاص خود را دارد كه باعث كاهش ابتلاء به بیماریهایی مثل بیماری قلبی میشود.آنتی اكسیدان قوی موجود در دانه كاكائو، فلاوونوئید است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است