پرورش زنبور عسل فم رود به دلیل دارا بودن شرایط آب و هوای مناسب و وجود تنوع گیاهی متنوع و رویش گلها ، شرایط مناسبی را ایجاد کرده تا زنبور داران در این منطقه به پرورش زنبور و تولید عسل مشغول شوند.
میدان مرکزی میوه و تره بار مشهد لقمه: بازار میوه و تره بار مشهد یکی از اماکنی اصلی است که مردم مایحتاج خود را از آنجا تهیه می کنند .
طراحی پرتره با 15 هزار نان فانتزی لقمه: هنرمند بریتانیایی لورا هندلند ( Laura Hadland ) با استفاده از 15 هزار قطعه نان فانتزی و تست پرتره خواهر کاترین میدلتون (عروس خانواده سلطنتی انگلیس) را طراحی کرده است.
اولین جشنواره سراسری عرق گیری بهار نارنج در ساری لقمه: اولین جشنواره سراسری عرق گیری بهار نارنج در شهر ساری، اردیبهشت ماه سالجاری برگزار شد.
در ابتدای خردادماه برگزار شد جشن توت فرنگی در صومعه سرا لقمه: جشن توت فرنگی با هدف معرفی آیین سنتی عروس بران، لافندبازی، حصیربافی، پختن مربای توت فرنگی و عرضه محصولات و صنایع دستی روستای صوفیانده صومعه سرا برگزار شد.
ورود آقایان یکشنبه‌ها به این کافی شاپ ممنوع لقمه: کافه کراسه اولین کافی شاپ بانوان در تهران را به مناسبت میلاد حضرت زهرا(سلام الله علیها) و در راستای خدمت به بانوان راه اندازی کرد.
گزارش تصویری / زنان شالیکار لنگرود - 2 فصل بهار با همه زیبایی هایش قصه درد و رنج شیر زنانی است که پا به پای مردان نشاء برنج با رنج فراوان را بر پهنه گلی شالیزارهای گیلان میکارند به امید ذخیره آینده خود و فرزندان . زنانی که مانند تمام هم نو . . .
صفحه 36 از 46  اول  قبلی   31    32    33    34    35    36    37    38    39    40    41   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نصف آووکادو برای کنترل گرسنگی پایگاه خبری لقمه: اگر شما هم جزو افرادی هستید که ا...

  خطر ریواس برای فشارخونی‌ها یک کارشناس تغذیه عنوان کرد: ریواس سرشار از سلنیوم ...

  با این رژیم غذایی بیشتر عمر کنید به عقیده‌ی محققان تأثیر داشتن رژیم غذایی مدیترانه‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توصیه‌هایی برای شیوع تب کریمه‌ کنگو/ شیر فله‌ای نخورید مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های دامی سازمان دامپزشکی از ابتلای 12 نفر از هموطنان‌مان به بیماری تب‌ کریمه‌کنگو و فوت چهار نفر از آنها خبر داد و گفت:‌ خوردن گوشت قرمز نمی‌تواند ناقل این بیماری به انسان باشد اما از مصرف شیر فله‌ای و غیرپاستوریزه باید خودداری شود.
ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد پایگاه خبری لقمه: عدم تفکیک صحیح وظایف میان وزارت جهاد کشاورزی و سازمان برنامه و بودجه و خارج شدن گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی ضربه سنگینی به امنیت غذایی مردم نشانه گرفته است که درصورت مدیریت نکردن آن پیامد‌های منفی به سلامت و سبد غذایی خانوار‌ها می‌گذارد.
می‌خواهید لاغر بمانید؛ این توصیه را جدی بگیرید تحقیقات نشان می دهند که خواندن برچسب مواد غذایی موجب پیشگیری از چاقی به ویژه در زنان می شود.
چطور سایز شکم خود را کوچک کنیم؟ در دنیای پیشرفته امروز هر روز یک روش به عنوان روش لاغری شکم معرفی می‌شود و با معرفی روش‌های جدیدتر، شیوه‌های قدیمی‌تر به کل فراموش می‌شوند.