گزارش تصویری/ خشکسالی در نخلستانهای لامرد بحران کم آبی در کمین نخلستان های جنوب کشور بالاخص مزارع خالده شهرستان لامرد استان فارس است.
گزارش تصویری / برداشت آفتابگردان برداشت آفتابگردان در مزارع استان خراسان شمالی آغاز شد.
گزارش تصویری / خشکسالی تدریجی نخلستان های ایلام نخلستان های جنوب ایلام که در روستای "سرنی" قراردارند و از جمله نخلستان های نمونه این استان هستند؛ بدلیل کمبود منابع آبی در معرض خطر نابودی تدریجی هستند.
گزارش تصویری از تهیه و فروش جگر و قلوه لقمه: در فصل گرما و شیوع بیماری های فراورده های دامی لازم است نهادهای بهداشتی نظارت بشتری بر مکان های عرضه این فرآورده داشته باشند.
گزارش تصویری / دومین جشنواره سماق دومین جشنواره برداشت گیاهان دارویی سماق عصر روز سه شنبه در روستای نارنده بخش کوهین در استان قزوین برگزار شد.
خوراکی مسلمانان چینی در عید فطر چیست+ عکس لقمه: مسلمانان در كشورهای مختلف، خوراكی‌ها و به ویژه شیرینی‌های خاصی برای عید فطر دارند.
تصاویری از خطرناک‌ترین بازار تره‌بار جهان! اینجا بازار اسلحه و مواد منفجره و نارنجک نیست بلکه بازاری معمولی است که مردم و فروشندگان این بازار همواره در معرض خطر له شدن قرار دارند.
صفحه 33 از 46  اول  قبلی   28    29    30    31    32    33    34    35    36    37    38   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۹ علت خون ریزی لثه را بشناسید افرادی که از نخ دندان استفاده می کنند، گاهی دچار خ...

  16 پیشنهاد برای صبحانه از آنجایی كه صبحانه اولین وعده غذایی پس از گذشت 8 ...

  راهکاری ساده برای کاهش درد رویش دندان در کودکان یک متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان با تاکید بر ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

معرفی کتاب؛ "خانم شام چی داریم؟" برای بانوان جوان محمدصالح حجت الاسلامی
بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.
نکاتی در مورد حضور موفق در نمایشگاه های بین المللی اولین قدم برای ورود به بازارهای صادراتی و شناسایی مشتریان بین الملل، حضور در نمایشگاههای بین المللی در منطقه های شناسایی شده است.
نگاهی به غذا و تغذیه از منظر اسلامی این مقاله توسط مصطفی آخوندی،عضو هیاءت علمی پژوهشکده تحقیقات اسلامی نگاشته شد که در صفحه 175 نشریه حصون در بهار 1387 منتشر شده است.