نکات آشپزی که واجب است بدانید وقت و دقت در آشپزی بسیار مهم است. پخت‌ و پز تنها طعم خوب غذا نیست بلکه غذای آماده شده باید برای سلامت بدن مفید باشد.
ایده هایی برای تزئین حلوای نذری حلوا یکی از شیرینی های ایرانی محسوب می شود که در مراسم ختم، ماه محرم و رمضان به عنوان نذری تهیه می شود که برای زیباتر شدن تزئین آن می توانید از تصاویر زیر نیز استفاده کنید.
رمز و راز درست کردن حلوای نذری حلوا یکی از شیرینی های ایرانی محسوب می شود که در مراسم ختم، ماه محرم و رمضان به عنوان نذری تهیه می شود.
راه‌های پیشگیری از انتقال آلودگی به نان سرانه مصرف نان در ایران ۱۶۰ کیلوگرم در سال است و سرانه مصرف نان در جهان ۲۵ کیلوگرم. این یعنی ایرانی‌ها ۶ برابر مردم سایر کشورها نان می‌خورند. بیشتر افراد حداقل با یک یا دو وعده غذایی‌شان نان مصرف می‌ک . . .
چطور خمیر پای ترد و عالی درست کنیم؟ در این مطلب به نقل از یک آشپز و قناد مشهور آمریکایی به نام «آلن کارتر»، ترفندهای تهیه خمیر پای را برایتان نوشته ایم.
غذاهای کنسروی تا چند روز قابل مصرفند؟ غذاهای کنسروی که خیلی از جوانان علاقه زیادی به آن دارند، می تواند مضر باشد. با باز کردن در قوطی، محتویات آن در معرض آلودگی های بیرون قرار می گیرد.
ایده هایی برای تزئین بشقاب غذا تزئین غذا یا food art تقریبا در کشورهای دیگر رنگ و بوی خاصی دارد. این هنر یکی از هنر های به روز دنیاست که هر کد بانویی به آن علاقه ای خاص دارد.
صفحه 6 از 45  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  وقتی انگور می‌خورید، حتماً هسته‌اش را بجوید روغن هسته انگور ترکیب‌های آنتی‌اکسیدانی و فنولی نس...

  ماست و سالاد را با جوانه گندم غنی تر کنید جوانه‌های غلات و دانه‌ها سرشار از ویتامین‌ها و موا...

  چرا باید شیرینی و کیک را در خانه پخت؟ حتما می‌دانید كه قند و شیرینی زیاد برای شما بد است...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت