نحوه ی تمیز کردن و آب پز کردن سیب زمینی پایگاه خبری لقمه: برای آبپز کردن سیب زمینی، سیب زمینی های شما باید کاملاً زرد باشد
ظرف شویی به شیوه ی بهداشتی پایگاه خبری لقمه: شستن ظرف ‎ها یکی از کارهای تکراری خانه است که با سلامت همه ی افراد خانه ارتباط دارد. لابد می ‌دانید که بهتر است ظرف‏ ها‏ در اولین فرصت شسته شوند؛ چون ظروف‏ کثیف، محل مناسبی برای رشد . . .
فوت و فن شست‌و‌شوی ظروف پیرکس پایگاه خبری لقمه: لازانیا را در آن درست کرده‌ای و آن را همراه خانواده بر سر سفره شام نوش‌جان کرده‌اید. طعمش عالی بوده و همه از آن تعریف کرده‌اند. به نظر می‌آید همه چیز عالی است جز یک مشکل و آن هم بلا . . .
روش های خانگی برای از بین بردن جرم کتری و سماور پایگاه خبری لقمه: سماور و کتری جزء آن دسته از وسایل پر استفاده در آشپزخانه هستند پس باید هم در تمیز کردن آنها و هم نگه داریشان همت کنیم.
بهترین روش برای تمیز کردن داخل فر چیست؟ پایگاه خبری لقمه:بهترین راه ها برای تمیز کردن فررا به شما پیشنهاد میکنم
با این روشها از سیاه شدن موز جلوگیری کنید پایگاه خبری لقمه: سیاه شدن موز,روش جلوگیری از سیاه شدن موز خرد شده
طعم دادن و مزه دار کردن خوراکی های مختلف پایگاه خبری لقمه: می خواهیم در این مطلب شما را با چند مورد از ترفندهای آشپزی آشنا کنیم و طعم غذایتان را با استفاده از برخی چاشنی ها تغییر دهیم و اطرافیان شما را از خوردن این غذاها غافلگیر کنیم.
صفحه 4 از 48  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  توصیه های تغذیه ای طب اسلامی برای فصل پاییز با آغاز ۶ ماه دوم سال و سرد شدن تدریجی هوا، باید د...

  درباره طبیعت گرمی و سردی غذاها چه می‌دانید یکی از مهم‌ترین بحث‌ها در ارتباط با طب سنتی که می‌...

  تنظیم غلظت خون با تغذیه استفاده‌ی فراوان از میوه‌ها و سبزی‌های تازه در روز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زمان بندی و تعداد وعده های غذایی می تواند به سلامت قلب کمک کند پایگاه خبری لقمه: اینکه شما در چه زمان هایی و چند بار در روز غذا می خورید می تواند به سلامت قلب شما و رسیدن به وزن ایده آل تان کمک کند.
غذاهای مو سیاه کن شاید این سؤال همواره مطرح باشد که چرا موهایمان سفید می شوند؟ رنگ مو و مطالب مربوط به آن موضوع جالب و پیچیده ای است و جدا از آن که عامل زیبایی است، محافظ و نگهبان ِ سر درمقابل اشعه ماوراء بنفش هم هست. در پایین ترین لایه پوست و درمحل پایه و تکیه تار مو، سلول هایی به نام ملانوسیت قراردارند که دائما ترکیبی به نام ملانین را تولید می کنند، که همین ملانین عامل رنگ داشتن تار موی رشد کرده است.
غذاهای خطرناک را بشناسید هر جای دنیا غذای مخصوص خود را دارد. اما بعضی از این غذاها هستند که امتحان کردن آنها واقعا جرات می‌خواهد، چرا که خوردن آنها ممکن است منجر به مرگی دردناک شود! فکر نکنید با غذاهای عجیب و غریبی سر و کار داریم!
چیدمان منزلتان را یلدایی کنید وقتی به روزهای پایانی پاییز که شب یلدا حسن ختام آن است، نزدیک می شویم، بد نیست خانه هم رنگ و بویی دیگر بگیرد.

حامیان