چگونه یک میرزاقاسمی خوشمزه درست کنیم
پایگاه خبری لقمه: میرزاقاسمی یکی از غذاهای محلی استان گیلان است. میرزا قاسمی توسط محمدقاسم خان والی حاکم رشت در زمان ناصرالدین شاه، ابداع شد و توسط همو گسترش یافت و به نام او نیز اسم گذاری شد. میرزا ق . . .
چگونه به راحتی لکه های روی کابینت را از بین ببریم
پایگاه خبری لقمه: لکه های چربی در ابتدا مخفی هستند و شاید اصلا متوجه وجود آنها نشوید اما این فرصت را دارند تا به مرور زمان لکه هایی سرسخت و غیرقابل پاک شدن شوند. معمولا بسیار با این مشکل مواجه می شویم
ترفندهای خوشمزه تر کردن خوراک ها
پایگاه خبری لقمه: آشپزی از آن هنرهایی است که اگر کمی خلاقیت هم چاشنی آن شود، لقب «کدبانو» را برای خانم خانه همراه میآورد و دستپخت خوبش را خوبتر میکند. به همین دلیل در این بخش به برخی از طعمدهنده . . .
چگونه با ته مانده سبزیجات سبزی بکاریم
پایگاه خبری لقمه: در این مطلب میخواهم سبزیجاتی را به شما معرفی کنم که میتوانید پس از یکبار استفاده آنها را روی کانتر آشپزخانهتان دوباره سبز کنید.
رمز و راز پختن یک عدسی خوشمزه
پایگاه خبری لقمه: یکی دو لیوان عدس بریزید تو سینی و با دقت پاک کنید، حتی تو عدسهای بستهبندی شده سنگریزههایی پیدا میشه که ظاهرشون مثل سنگ و باطنشون یه جور فولاد دندانشکنه. احتمال این وجود داره ک . . .
صفحه 4 از 49 قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی آخر