رمز و راز درست کردن حلوای نذری حلوا یکی از شیرینی های ایرانی محسوب می شود که در مراسم ختم، ماه محرم و رمضان به عنوان نذری تهیه می شود.
راه‌های پیشگیری از انتقال آلودگی به نان سرانه مصرف نان در ایران ۱۶۰ کیلوگرم در سال است و سرانه مصرف نان در جهان ۲۵ کیلوگرم. این یعنی ایرانی‌ها ۶ برابر مردم سایر کشورها نان می‌خورند. بیشتر افراد حداقل با یک یا دو وعده غذایی‌شان نان مصرف می‌ک . . .
چطور خمیر پای ترد و عالی درست کنیم؟ در این مطلب به نقل از یک آشپز و قناد مشهور آمریکایی به نام «آلن کارتر»، ترفندهای تهیه خمیر پای را برایتان نوشته ایم.
غذاهای کنسروی تا چند روز قابل مصرفند؟ غذاهای کنسروی که خیلی از جوانان علاقه زیادی به آن دارند، می تواند مضر باشد. با باز کردن در قوطی، محتویات آن در معرض آلودگی های بیرون قرار می گیرد.
ایده هایی برای تزئین بشقاب غذا تزئین غذا یا food art تقریبا در کشورهای دیگر رنگ و بوی خاصی دارد. این هنر یکی از هنر های به روز دنیاست که هر کد بانویی به آن علاقه ای خاص دارد.
آیا ماست هم خراب می‌شود؟ ماست بعد از گذشت تاریخ انقضا طعمی ترش پیدا می‌کند. البته خوردن ماست ترش هیچ ضرری ندارد اما فایده‌ای هم به بدن نمی‌رساند. از ماست ترش‌شده می‌توان برای تهیه دوغ استفاده کرد اما ارزش غذایی بسیار کمتری نس . . .
نکاتی در خصوص نگهداری و مصرف نان نان نعمتی بسیار مهم در زندگی ما انسان هاست که به سختی به دست می آید
صفحه 7 از 45  اول  قبلی   2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    12   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  چاقو، قاتل ویتامین ها برخی از میوه ها كه حاوی ویتامین (ث) هستند به دلیل ...

  تغذیه برای زانوها برخی مکمل‌های تغذیه‌ای ممکن است در زانو درد‌های حا...

  ویتامین آ خوشمزه عوارض هم دارد؟ پایگاه خبری لقمه: ویتامین A , یکی از ویتامین های م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت