اعتصاب مرغداران به دلیل پرداخت نشدن بهای تخم‌مرغ سبد کالا مدیر عامل اتحادیه مرغداران مرغ تخم‌گذار گفت: با توجه به اینکه مرغداران به دلیل پرداخت نشدن بهای تخم‌مرغ سبد کالا اعتصاب کرده‌ و خواستار پرداخت مطالبات 40 میلیارد تومانی‌شان هستند امیدواریم این مطالبه . . .
بدترین کشورها از نظر امنیت غذایی و جایگاه ایران مدیر کل فائو در دیدار با محمود حجتی، وزیر جهاد کشاورزی کشورمان از تلاش‌های جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از کشورهای مهم تاثیرگذار در ارتقا سطح امنیت غذایی در منطقه قدردانی کرد.
مرغ و گوشت شب عید تامین می‌شود/ هیچ وارداتی دستوری نبود مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام گفت: با توجه به خرید متوسط ماهانه 11 هزار تن گوشت مرغ که عمدتا از منابع داخلی است هیچ مشکلی برای تامین نیاز شب عید وجود ندارد.
این شیرهای پرچرب قابل اعتمادند؟ تا به حال خبر چندانی درباره استفاده از پالم در شیر یا حتی ماست‌های پرچرب، منتشر نشده. معمولا بیشتر تقلب‌هایی که در روند تولید برخی ماست‌های صنعتی اتفاق می‌افتد، تقلب‌های مربوط به اضافه کردن مواد قوام‌ . . .
راه رسیدن به خودکفایی دستیابی به امنیت غذایی است مدیرکل مرکز اصلاح نژاد و بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: اصفهان با توجه به شرایط اقلیمی که دارد تا به امروز خارج از بضاعتش در امر تولید در دام پروری فعالیت کرده است.
سبد کالایی فردا توزیع نمی‌شود/ سامانه مشکل دارد یک مقام مسئول در معاونت برنامه‌ریزی ریاست جمهوری گفت: سبد کالا فردا توزیع نمی‌شود.
ثابت ماندن قیمت لبنیات، چای و روغن نباتی طبق اعلام بانک مرکزی قیمت لبنیات، چای و روغن نباتی در حالی در هفته گذشته ثابت بودند که در بین مواد خوراکی سبزی‌های تازه و قند و شکر بیشترین افزایش را در بازار تهران به خود اختصاص داده‌اند.
صفحه 30 از 45  اول  قبلی   25    26    27    28    29    30    31    32    33    34    35   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بعد از غذا سالاد نخورید مصرف سالاد بهتر است قبل از غذا باشد که هم از پرخور...

  کمبود «دارو» را فاکتور بگیرید؛ مراقب «ایدز» باشید! پایگاه خبری لقمه: گزارش های میدانی و هشدارهای متخص...

  نکات تغذیه سالم پاییزی پایگاه خبری لقمه: تغییر در فصل اغلب به معنای تغییر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نکاتی در مورد حضور موفق در نمایشگاه های بین المللی اولین قدم برای ورود به بازارهای صادراتی و شناسایی مشتریان بین الملل، حضور در نمایشگاههای بین المللی در منطقه های شناسایی شده است.
روغنی برای مقابله با آلزایمر و سرطان روغن هسته انگور حاوی اسیدهای چرب با یک باند دوگانه است و به روغن زیتون شباهت زیادی دارد.
افزایش نشاط و شادابی با مصرف روغن زیتون برای رفع یبوست بهتر است که صبح ناشتا چند عدد سیب را به صورت کمپوت پخته و یک یا دو قاشق غذاخوری روغن زیتون هنگام مصرف اضافه کنند, این کار علاوه بر رفع یبوست, بدن را از مواد زائد پاکسازی می‌کند و موجب شادابی و سرحالی می‌شود.
یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن پایگاه خبری لقمه: حدود 90 درصد روغن مصرفی مردم از طریق واردات تامین می‌شود و رشد قیمت‌های جهانی هم میزان خروج ارز از کشور را برای تأمین دانه‌های روغنی، هر روز بیشتر می‌کند، این در حالی است که متوسط مصرف روغن در کشور ما 2 برابر استاندارد جهانی است.