سبد کالایی فردا توزیع نمی‌شود/ سامانه مشکل دارد


یک مقام مسئول در معاونت برنامه‌ریزی ریاست جمهوری گفت: سبد کالا فردا توزیع نمی‌شود.

به گزارش لقمه، یک مقام مسئول در معاونت برنامه‌ریزی ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه سبد کالا فردا توزیع نمی‌شود، اظهارداشت: سامانه الکترونیکی سبد کالا هنوز آماده انجام این کار نیست.

وی افزود: این سامانه که قرار بود براساس زیرساخت‌های واریز نقدی یارانه‌ها اعتباری را در حساب سرپرستان خانوار شارژ کند هنوز آمادگی لازم برای اجرای این کار را ندارد.

این مقام مسئول گفت: کارشناسان در حال کار روی این سامانه هستند و به محض اینکه آمادگی توزیع از طریق این سامانه فراهم شود، اطلاع‌رسانی می‌کنیم.

رئیس سازمان صنعت استان تهران پیش از این در گفت‌وگو با فارس خبرداده بود سبد کالا تا 29 دی تحویل و از اول بهمن ماه نیز توزیع می‌شود.

به گزارش فارس، روز گذشته محمود ملکوتی‌خواه رئیس اداره بودجه امور تولیدی و بازرگانی معاونت برنامه‌ریزی اعلام کرده بود اعتبار 750 میلیارد تومانی سبد اول تخصیص داده شده است.

بنابراین گزارش، به نظر می‌رسد اطلاعات اولیه برخی گروه‌های برخوردار از سبدکالایی هنوز تکمیل نشده است.

پیش از این، یک مقام مسئول در وزارت صنعت به فارس اعلام کرده بود: توزیع 5 کالای سبد به شبکه توزیع مورد نظر براساس برنامه انجام شده است و هیچ مشکلی در این خصوص وجود ندارد.

بر اساس تصمیم دولت دو سبد کالایی در بهمن‌ماه و اسفندماه به 15 میلیون نفر از سرپرستان خانوار براساس جامعه هدفی که معاون اول رئیس جمهور تعیین کرده است از طریق کارت دریافت یارانه نقدی سرپرستان خانوار توزیع می‌شود.

این سبد شامل پنیر، روغن، تخم مرغ، مرغ و برنج هندی است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 6092 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۳۰ دي بازدید: 1852 ساعت: 3:01 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
2 تبعات حذف لبنیات از سبد غذایی/ هزینه درمان ۱۰ برابر یارانه شیر ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
3 عرضه بیش از ۱۴۰۰ تن گوشت قرمز منجمد در سطح استان تهران ۱۴۰۱ يکشنبه ۲ بهمن
4 این شایعات به ملون نمی چسبد! ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۸ فروردين
5 تعیین سبد معیشت خانوار کارگری/ برگزاری جلسه کمیته دستمزد ۱۴۰۰ شنبه ۲۵ دي
6 دستور معاون اول رئیس جمهور برای حل مشکل عرضه محصولات لبنی ۱۴۰۰ پنج شنبه ۴ آذر
7 حذف «معجون سلامتی» از سبد غذایی فقرا/خواص تخم مرغ لاکچری ۱۴۰۰ يکشنبه ۱۸ مهر
8 تورم سبب حذف برخی اقلام ضروری از سبد خانوار شد! ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۳ مرداد
9 خرید توافقی ۴۵ هزار تن گوجه فرنگی از کشاورزان ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۳ مرداد
10 افزایش قیمت کالاهای اساسی در یک ماه گذشته ۱۳۹۶ شنبه ۹ دي
11 توزیع سبدغذایی میان مادران دارای سوءتغذیه ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چربی های رژیم غذایی، بر کیفیت اسپرم اثر دارند این یافته‌ها نشان می‌دهد که رابطه‌ای میان عوامل قا...

  داشتن پوستی سالم با خوردن آووکادو پایگاه خبری لقمه: آیا آووکادو برای پوست شما مفید ا...

  نتایج خودداری دانش‌آموزان از خوردن صبحانه چیست؟ یك متخصص تغذیه با بیان اینكه گرسنگی تنها روی حافظه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آمپول ضدچاقی تولید شد با کم شدن میزان تحرک بدن و ورزش نکردن بسیاری از افراد دچار چاقی می شوند،به همین دلیل دانش پژوهان دانشکده پزشکی هاوارد ،دست به تولید امپول ضدچاقی کرده اند ،که می تواند فواید ورزش را در بدن تقلید کند.
شلغم غذای مغز و اعصاب یک کار‌شناس صنایع غذایی با بیان این مطلب که شلغم دارای بسیاری از ویتامین‌ها از جمله A، B۱، B۲، B۳، C گفت: شلغم دارای مواد معدنی از جمله آهن، ارسنیک، پتاسیم، روبیدیم، سدیم، فسفر، کلسیم، گوگرد می‌باشد.
ارتباط شگفت‌انگیز هنوخ و تب مدیترانه‌ای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن پایگاه خبری لقمه: پژوهش‌های تازه نشان می‌دهد بین دو بیماری کمتر شناخته‌شده، یعنی پورپورای هنوخ و تب مدیترانه‌ای خانوادگی، پیوندی ژنتیکی وجود دارد. این دو بیماری گرچه چهره‌های متفاوتی دارند، اما ریشه‌شان در یک نقطه مشترک است: التهاب. حالا کارشناسان می‌گویند تغذیه درست می‌تواند شدت علائم و احتمال عود این بیماری‌ها را کاهش دهد.
با این نوشیدنی های معجزه آسا شکم خود را تا عید نوروز کوچک کنید چند نوشیدنی که به شما کمک می کنند سریع تر وزن خود را از دست بدهید.