افزایش ۸ درصدی صادرات صنایع غذایی پایگاه خبری لقمه: طبق تازه‌ترین تحلیل آماری وضعیت صادرات شاخص اقلام عمده گروه صنایع غذایی طی ۱۲ ماهه سال گذشته، صادرات محصولات صنایع غذایی کشور در مقایسه با سال گذشته با افزایش هشت درصدی در ارزش به ۲۰ . . .
کارخانه های لبنی تَن به افزایش نرخ شیر خام نمی‌دهند پایگاه خبری لقمه: با توجه به تخصیص مشوق صادراتی به کارخانه های لبنی، دامداران انتظار دارند که بهای نرخ خرید شیر خام افزایش یابد.
پخت «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی ممنوع است/مشکلات فرهنگی در تولید و مصرف نان صنعتی پایگاه خبری لقمه: مجری طرح توسعه نان صنعتی شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: طبق قانون، پخت و فروش «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی به ویژه واحدهای دارای ظرفیت بالای 20 تن ممنوع است. سازمان های تعزیرات . . .
مدیر آزمایشگاه غذا و داروی دانشگاه همدان هشدار داد رب‌های گوجه فرنگی غیر مجاز خانگی با نگهدارنده فراوان پایگاه خبری لقمه: مدیر آزمایشگاه غذا و داروی دانشگاه در خصوص خطر وجود نگهدارنده بنزوات سدیم در رب‌های گوجه‌فرنگی خانگی هشدار داد.
دبیر انجمن صنفی صنایع قند و شکر در گفت‌: حدود 35 درصد از مطالبات کشاورزان به ازای فروش چغندرقند به کارخانه‌ها پرداخت شد پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن صنفی کارخانه‌های قند و شکر با بیان اینکه ۶۵ درصد از مطالبات چغندرکاران پرداخت نشده است، گفت: در صورت دریافت ۲۰۰ میلیارد تومان طلب صنایع از دولت، مطالبات معوق کشاورزان پردا . . .
صادرات صنایع لبنی ایران به فدراسیون روسیه آغازشد پایگاه خبری لقمه: معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی گفت: صادرات صنایع لبنی ایران در پی انعقاد تفاهمنامه همکاری دو جانبه به فدراسیون روسیه آغاز شد.
افزایش 6 درصدی قیمت لبنیات از اول دی ماه پایگاه خبری لقمه: سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان دستور گرانی سه فرآورده لبنی پرمصرف شامل شیر، ماست و پنیر تا سقف ۶ درصد را صادر کرد.
صفحه 1 از 32   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  روش جلوگیری از مسمومیت ناشی از مصرف کباب اداره استاندارد غذای انگلیس (FSA) هشدار داد که برا...

  داروهای فشارخون همزمان با این غذاها مصرف نکنید مصرف مواد غذایی فرآوری شده حاوی سدیم برای بیماران ...

  چگونه پوستی لطیف داشته باشیم تحقیقات صورت گرفته توسط دانشمندان ثابت می‌کند که ت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کجا غذا بخوریم، کجا غذا نخوریم بیشتر متخصصان فیزیولوژی معتقدند لذت غذاخوردن، یکی از بزرگ‌ترین لذت‌های زندگی است اما بسیاری از افراد به‌راحتی از این لذت می‌گذرند و نمی‌دانند که می‌توانند با رعایت چند نکته بسیار ساده اما کاربردی، غذا خوردن را برای خود و سایر اعضای خانواده‌شان، به یک تفریح بزرگ تبدیل کنند.
خودکشی دسته جمعی ایرانی ها با مواد غذایی! وزیر بهداشت در همایش روز جهانی غذا آمار تکان دهنده ای از مصرف سالانه مواد غذایی در ایران داد.
آشنایی با خوراکی های شادی آور! خواب کافی، خندیدن، گذراندن زمان با افراد شاد و مدیتیشن، همگی می توانند به شاد کردن افراد کمک کنند. اما علم نشان می دهد که ما می توانیم با خوردن برخی مواد خوراکی شادتر و خوشحال تر باشیم.
شخصیت شناسی با بستنی لقمه: بنا به نتیجه یک تحقیق علمی، تجربی که همبستگی نزدیک بین طعم ها و شخصیت افراد را ثابت میکند ، اگر می خواهید بدانید بستنی مورد علاقه تان چه ویژگی‌های شخصیتی شما را لو می دهد! اول بستنی مورد علاقه ی خود را انتخاب کنید و بعد بخوانید.