لغو ممنوعیت فصلی واردات برنج / میانگین نیاز کشور ۳/۵ میلیون تن پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن واردکنندگان برنج ایران اعلام کرد: با لغو ممنوعیت فصلی واردات، تسریع در تخصیص ارز و سرعت گرفتن روند ترخیص محموله‌ها از گمرکات، بازار برنج به سمت تعادل هرچه بیشتر در حرکت اس . . .
عوامل افزایش قیمت «حبوبات» در بازار از نظر عضو کمیسیون کشاورزی اتاق ایران پایگاه خبری لقمه: عضو کمیسیون کشاورزی اتاق ایران، عواملی که در ماه‌های اخیر موجب بالا رفتن قیمت حبوبات در بازار شده را تشریح کرد.
کشف بیش از ٧٠٠ تن برنج احتکاری در تهران پایگاه خبری لقمه: بیش از ٧٠٠ تن برنج وارداتی و ایرانی احتکار شده در انبار در گشت مشترک نظارت و بازرسی جهاد کشاورزی استان تهران و پلیس امنیت اقتصادی فراجا در پایتخت کشف شد.
عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود در ماه‌های اخیر، بازار برنج دستخوش نوساناتی شد، رشد قیمت برنج ایرانی و وارداتی، کمبود عرضه و نقش دلالان موجب نگرانی مصرف‌کنندگان شد که در این گزارش، به بررسی دلایل گرانی برنج و اظهارات و راهکارهای ارا . . .
صادرات حبوبات آزاد شد پایگاه خبری لقمه: رأی دیوان عدالت اداری دستور موقت توقف ممنوعیت صادرات حبوبات وزارت جهاد کشاورزی را لغو کرد و این موضوع توسط سازمان توسعه تجارت به گمرک ابلاغ شد.
ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی اظهار کرد: با توجه به شرایط عرضه و آغاز ثبت سفارش برنج خارجی، طی روزهای آینده شاهد کاهش قیمت برنج خواهیم بود.
پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد پایگاه خبری لقمه: مجری طرح گندم و برنج وزارت جهاد کشاورزی، تولید ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تن برنج در سطح ۷۵۰ هزار هکتار اراضی را در سال‌جاری را پیش بینی کرد.
صفحه 2 از 33  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  حبوبات، یک غذای کربوهیدرات دار خوب حبوبات همواره جزء مواد غذایی‌ای دسته بندی می شوند ...

  آغاز غذای کمکی به شیر خواران پایان 4 ماهگی شیر خوار در پایان ماه 4 و 5 ماه باید در کنار شیر م...

  چربی های رژیم غذایی، بر کیفیت اسپرم اثر دارند این یافته‌ها نشان می‌دهد که رابطه‌ای میان عوامل قا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فلفل دلمه‌ای مصرفی شما مونث است یا مذکر؟ یک نکته جدید درباره فلفل دلمه‌ای که بسیار جالب و در حرفه آشپزی کاربرد بسیار دارد.
کجا غذا بخوریم، کجا غذا نخوریم بیشتر متخصصان فیزیولوژی معتقدند لذت غذاخوردن، یکی از بزرگ‌ترین لذت‌های زندگی است اما بسیاری از افراد به‌راحتی از این لذت می‌گذرند و نمی‌دانند که می‌توانند با رعایت چند نکته بسیار ساده اما کاربردی، غذا خوردن را برای خود و سایر اعضای خانواده‌شان، به یک تفریح بزرگ تبدیل کنند.
خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد پایگاه خبری لقمه: انگور، میوه‌ای که به «ابرغذا» معروف است به حذف چربی‌ها و قندهای تصفیه‌شده موجود در غذاهای فرآوری‌شده کمک می‌کند و با مصرف منظم آن می‌توان آثار منفی رژیم غذایی ناسالم را تا حدی جبران کرد.
خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر پایگاه خبری لقمه: نعناع گیاهی است که طبع گرم و خشک داشته و دارای خواص فراوان دارویی است. مصرف آن به اشکال مختلف ازجمله تازه، خشک‌شده، دم‌نوش، اسانس، دم‌کرده، پودر و... امکان‌پذیر است. نعناع یک گیاه بسیار معطر و با طراوتی است که به‌طور گسترده در آشپزی و در صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی کاربرد فراوانی دارد.