اگروفود سی‌ام آغاز به کار کرد/آنچه که باید از اگروفود بدانید سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ماشین‌آلات و صنایع وابسته با حضور علی آقا محمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری، پائول مرتز رییس فیرترید بخش خ . . .
گزارشی از میزان تولید و نیاز بازار برنج پایگاه خبری لقمه: مصرف سرانه هر فرد ۳۷ تا ۴۰ کیلوگرم برنج است که باتوجه به آمار جمعیت سالانه ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تن برنج نیاز بوده که باید یک میلیون تن برنج وارد شود.
مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران: عدم توافق روی قیمت جدید خرید تضمینی گندم/انتظار کشاورزان بیش از ۱۵ هزار تومان تومان است پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران اعلام کرد: اصلاح و تعیین نرخ جدید خرید تضمینی گندم برای سال جاری به جلسه روز چهارشنبه هفته جاری شورای قیمت‌گذاری موکول شد.
نشست توجیهی خرید گندم برگزار شد پایگاه خبری لقمه: نشست توجیهی خرید گندم با حضور نیکبخت، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، هاشمی، رئیس بنیاد ملی گندم، مسلمی، عضو هیئت مدیره سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، . . .
قیمت حبوبات از مرغ پیشی گرفت! پایگاه خبری لقمه: قیمت انواع لوبیا از نرخ مرغ گران تر شده به طوری که در یک هفته لوبیا چشم بلبلی، لوبیا سفید و لوبیا قرمز به ترتیب ۱۸.۷۵، ۱۵.۰۷ و ۸.۴۷ درصد افزایش یافت.
نان ایرانی با گندم گران انگلیسی/فهرست تامین کنندگان گندم ایران در پنج ماه اول سال جاری ارزیابی واردات گندم نشان می دهد در این مدت «هنگ کنگ» هم به جمع صادرکنندگان پیوسته و کشورهای تامین کننده‌ گندم ایران از 8 کشور به 9 کشور رسیده اند.
قیمت جهانی گندم 12 دلار افزایش یافت پایگاه خبری لقمه: در ادامه روند افزایشی روند افزایش قیمت‌ کالاهای اساسیدر بازارهای جهانی، امروز نیز هر بوشل گندم ۱۲ دلار رشد قیمت داشت.
صفحه 5 از 33  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه بخوریم که خوش به حالمان شود؟ لقمه: موز، زردآلو، کشمش، ماست، عسل، فلفل دلمه‌ای ق...

  عادت هایی که شما را چاق می کند! لقمه: برخی رفتارها و عادت ها در زندگی افراد وجود د...

  چگونه غذا بخوریم تا فشار خون نگیریم وزارت بهداشت مجموعه‌ایی از دستورالعمل‌ها در رابطه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

40 نکته تغذیه‌ای و بهداشتی در تهیه و عرضه غذا بنا بر اعلام متخصصان سلامت، شرط اصلی سالم زیستن برخورداری از تغذیه صحیح است و تغذیه صحیح یعنی رعایت دو اصل تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه. به این معنی که به مقدار کافی از مواد مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن در غذای روزانه استفاده کرده و این میزان نیاز نیز انواع مختلف مواد غذایی در بر گیرد.
چگونه ماندگاری مواد غذایی را بیشتر کنیم؟ هر روزه حجم بالایی ازخوارکی‌ها در سراسر جهان دور ریخته می‌شوند در حالی که بسیاری از همین مواد را می‌شد با نگهداری صحیح بیشتر و بهتر استفاده کرد. راههای نگهداری صحیح برخی از این مواد را در ادامه بخوانید.
مدیریت استراتژیک در رستوران متون تخصصی در زمینه اداره رستوران معدود و محدودند. در ادامه مقاله مفیدی از خانم حدیث مشکی که در وبلاگشان منتشر کرده بودند را باز نشر می کنیم.
عامل اصلی ابتلا به فشار خون چیست؟ یک مطالعه که به تازگی انجام شده است نشان می دهد که عامل ابتلا به فشار خون بالا، قند است نه نمک.