نشست توجیهی خرید گندم برگزار شد


پایگاه خبری لقمه: نشست توجیهی خرید گندم با حضور نیکبخت، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، هاشمی، رئیس بنیاد ملی گندم، مسلمی، عضو هیئت مدیره سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، معتمد، سرپرست معاونت امور فنی و بازرگانی سازمان مرکزی تعاون روستایی، نماینده تشکل‌ها و اتاق اصناف و جمعی از مدیران ستادی و استانی در سالن جلسات این سازمان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، محمدعلی نیکبخت رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در ابتدای نشست توجیهی خرید گندم، گفت: سازمان تعاون روستایی و شبکه‌های تحت پوشش به‌ویژه تعاونی‌های تولید بیش از ۳ میلیون و پانصد هزار هکتار آبی و زراعی تحت پوشش این شرکت‌های تعاونی است، بنابراین بهترین مجری و ریل‌گذار برای اجرای سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی است.

وی همچنین از آمادگی کامل سازمان تعاون روستایی و تشکل‌های تحت پوشش آن برای اجرای هرگونه طرح الگوی کشت، کشت قراردادی خبر داد.

نیکبخت در ادامه به لزوم صدور پروانه بهره‌برداری برای کلیه کشاورزان اشاره کرد و افزود: تحقق این مهم گامی مهم در جهت تثبیت شغلی کشاورزان است.
 
به گفته وی، در بحث مولدسازی پیشنهاد شده که واگذاری املاک متعلق به وزارت جهاد کشاورزی با قیمت‌گذاری کارشناسی و با اندیشیدن تمهیداتی به اتاق اصناف واگذار شود.
 
نیکبخت در ادامه با بیان اینکه در بحث خرید گندم ما باید برای کشاورزان اهمیت زیادی قائل شویم و فاکتورهای خرید محصولشان را به نحوی مطلوب به دستشان برسانیم.
 
در ادامه هاشمی، رئیس بنیاد ملی گندم گفت: موضوع گندم نه تنها در عملیاتی کردن بحث خرید تضمینی، بلکه ستون و خیمه اقتدار غذایی کشور است؛ که این مهم نگاه ویژه‌ای را می‌طلبد.
 
وی ادامه داد: در سال گذشته با سیاستگذاری‌های خوبی که در شورای قیمت‌گذاری رخ داد عملیات اقتدار در حوزه قیمت‌گذاری و امنیت غذایی رقم خورد.
 
وی افزود: در ۶ استان به اندازه ۳۸ درصد در خرید گندم، مباشرت در فروش را به سازمان تعاون روستایی و شبکه تحت پوشش آن اختصاص دادند که در ۲ سال آینده ۱۰۰ درصد خرید با سازمان و اتحادیه‌ها خواهد بود.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی 

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15149 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۵ اسفند بازدید: 877 ساعت: 9:54 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جزئیات پویش مردمی چله خدمت/نظر شهید رئیسی در مورد خیرین ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۶ ارديبهشت
2 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
3 دولت می‌تواند با هدایت صحیح منابع، کمبود پزشک در مناطق محروم را جبران کند ۱۴۰۳ چهارشنبه ۷ آذر
4 قرارداد جدید «بیمه تکمیلی» بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد/ تعهدات از اول آذر لازم‌الاجراست ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
5 استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
6 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
7 کمیسیون کشاورزی مجلس از امنیت غذایی و کشاورزان حمایت می کند ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۱ تير
8 نرخ خرید تضمینی گندم اعلام می‌شود/ نرخ‌هایی از ۱۴ هزار تومان به بالا ۱۴۰۲ دوشنبه ۴ ارديبهشت
9 جهاد تولید، فرصت‌ها و چالش‌ها بررسی می‌شود ۱۴۰۱ شنبه ۲۷ اسفند
10 آغاز صادرات پرتقال به چین/ راهکارهای دولت برای تنظیم بازار مرکبات ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف مایعات در زمستان چقدر مهم است؟ در فصل زمستان نیز مصرف مقادیر کافی آب و مایعات را ...

  از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفت‌انگیز قرن پایگاه خبری لقمه: زنجبیل؛ راه‌حل طبیعی برای درمان ...

  رعایت بهداشت را در مواقع بحران فراموش نکنید پایگاه خبری لقمه: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این غذاها احتمال سقط جنین را افزایش می دهد مصرف مواد غذایی ترش در دوره بارداری موجب بروز اختلالات جنینی می‌شود.
این زنان دچار مشکلات جنسی می شوند دیابت اختلالی است که در نتیجه بالا رفتن غیر طبیعی قند خون (گلوکز) ایجاد می شود.
با چربی های تیره به آسانی لاغر شوید! تا همین اواخر ، دانشمندان گمان نمی کردند که افراد بزرگسال دارای این نوع چربی باشند . بلکه تنها تصور می شود نوزدان برای حفظ گرمای بدن دارای چنین نوع چربی هستند و بعدها با شکل گرفتن ماهیچه های بیشتر این نوع چربی از بین می رود. اما تحقیقات اخیر ثابت کرده که بیش از نیمی مردان زنان دارای این نوع چربی می باشند.
اشتباهات رایج در آشپزی و راه حل آنها احتمالا شما هم ادویه را در دسترستان کنار اجاق گاز نگه می‌دارید، یا وقتی عجله دارید در ظرف و ماهیتابه با این گمان که کار پخت و پز غذا زود‌تر تمام شود، مقدار بیشتری مواد غذایی می‌ریزید؛ بعید نیست در این مواقع زیاد هم منتظر خوب داغ شدن روغن نشوید. این گونه کارهای اشتباه را در حین آشپزی بسیاری افراد می‌توان دید.