صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفتانگیز قرن
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
ماشین آلات و صنایع بسته بندی
پدر علم تغذیه ایران در گذشت
پروفسور حبیب الله هدایت پدر علم تغذیه ایران صبح امروز در سن 93 سالگی بر اثر کهولت دارفانی را وداع گفت.
چرا امنیت غذایی در ایران پایین است؟
بانک جهانی از کاهش 12 درصدی قیمت غذا نسبت به زمان مشابه در سال 2012 خبر داده است، این درحالی است که قیمت مواد غذایی در ایران مدت زیادی است روند صعودی گرفته است.
نرخ ظروف یک بار مصرف در ماه رمضان تغییر نمیکند+ قیمتها
رئیس اتحادیه فروشندگان و تولیدکنندگان ظروف یکبار مصرف از تشکیل کارگروه تنظیم بازار با محوریت بررسی وضعیت قیمت طروف یکبار مصرف خبر داد و گفت: در این جلسه مصوب شد هیچ افزایش قیمتی در محصولات یکبار مصرف . . .
آخرین وضعیت تولید آب شیرینکنهای خورشیدی/ ساخت ۲ مدل جدید تا سال آینده
رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس با تشریح آخرین وضعیت تولید آب شیرینکنهای خورشیدی، از ساخت دو مدل جدید آب شیرینکن تا سال آینده خبر داد.
كارگروه توسعه صنعت بسته بندی تشكیل میشود
بنا به دستور وزیر صنعت، معدن و تجارت، كارگروه توسعه صنعت بسته بندی از سوی معاونت توسعه بازرگانی داخلی این وزارتخانه تشكیل می شود.
وقتی 30 درصد ضایعات میوه به خاطر بستهبندی است!
افزایش دوبرابری عمر میوهها با نانوکامپوزیت محققان ایرانی
ساخت یک کامپوزیت از نانوذرات پرلیت و پلیاتیلن در کشور در قالب فیلم بستهبندی میوهها و سبزیجات، امکان نگهداری این محصولات را تا دو برابر افزایش داده است.
كارگروه توسعه صنعت بسته بندی تشكیل میشود
بنا به دستور وزیر صنعت، معدن و تجارت، كارگروه توسعه صنعت بسته بندی از سوی معاونت توسعه بازرگانی داخلی این وزارتخانه تشكیل می شود.
1
2
3
4
5
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
خطری که در برچسب مواد غذایی ذکر نمی شود
مدیرگروه تغذیه دانشگاه جندی شاپور اهواز با بیان ای...
ویتامین آ خوشمزه عوارض هم دارد؟
پایگاه خبری لقمه: ویتامین A , یکی از ویتامین های م...
بهترین ساندویچ کدام است؟
ساندویچ می تواند خانگی و از انواع تخم مرغ، الویه، ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
طالعبینی در كافیشاپ
تا به حال میدانستید كه اینكه به چه دسری علاقهمند هستید میتواند تا اندازه زیادی ابعاد وجودی شخصیت شما را آشكار كند؟ از بین دسرهای زیر یكی را انتخاب كنید و با خواندن جوابها خودتان را بهتر بشناسید.
5 دلیل برای پشتپا زدن به نوشابههای گازدار
اسیدفسفریك موجود در نوشابههای گازدار میتواند پیچ فلزی بدن را شل كند.
40 نکته تغذیهای و بهداشتی در تهیه و عرضه غذا
بنا بر اعلام متخصصان سلامت، شرط اصلی سالم زیستن برخورداری از تغذیه صحیح است و تغذیه صحیح یعنی رعایت دو اصل تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه. به این معنی که به مقدار کافی از مواد مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن در غذای روزانه استفاده کرده و این میزان نیاز نیز انواع مختلف مواد غذایی در بر گیرد.
۷ هشدار درباره حلیم
این روزها با زیاد شدن مشغلههای کاری و نداشتن فرصت کافی، بسیاری از خانوادهها ترجیح میدهند حلیم را از بیرون بخرند چون معتقدند برای پخت نوع خانگی این غذا مدت زمان زیادی لازم است و از طرفی بافت حلیم خانگی به خوبی بافت حلیم بیرون به اصطلاح کش نمیآید.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است