صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
ماشین آلات و صنایع بسته بندی
پدر علم تغذیه ایران در گذشت
پروفسور حبیب الله هدایت پدر علم تغذیه ایران صبح امروز در سن 93 سالگی بر اثر کهولت دارفانی را وداع گفت.
چرا امنیت غذایی در ایران پایین است؟
بانک جهانی از کاهش 12 درصدی قیمت غذا نسبت به زمان مشابه در سال 2012 خبر داده است، این درحالی است که قیمت مواد غذایی در ایران مدت زیادی است روند صعودی گرفته است.
نرخ ظروف یک بار مصرف در ماه رمضان تغییر نمیکند+ قیمتها
رئیس اتحادیه فروشندگان و تولیدکنندگان ظروف یکبار مصرف از تشکیل کارگروه تنظیم بازار با محوریت بررسی وضعیت قیمت طروف یکبار مصرف خبر داد و گفت: در این جلسه مصوب شد هیچ افزایش قیمتی در محصولات یکبار مصرف . . .
آخرین وضعیت تولید آب شیرینکنهای خورشیدی/ ساخت ۲ مدل جدید تا سال آینده
رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس با تشریح آخرین وضعیت تولید آب شیرینکنهای خورشیدی، از ساخت دو مدل جدید آب شیرینکن تا سال آینده خبر داد.
كارگروه توسعه صنعت بسته بندی تشكیل میشود
بنا به دستور وزیر صنعت، معدن و تجارت، كارگروه توسعه صنعت بسته بندی از سوی معاونت توسعه بازرگانی داخلی این وزارتخانه تشكیل می شود.
وقتی 30 درصد ضایعات میوه به خاطر بستهبندی است!
افزایش دوبرابری عمر میوهها با نانوکامپوزیت محققان ایرانی
ساخت یک کامپوزیت از نانوذرات پرلیت و پلیاتیلن در کشور در قالب فیلم بستهبندی میوهها و سبزیجات، امکان نگهداری این محصولات را تا دو برابر افزایش داده است.
كارگروه توسعه صنعت بسته بندی تشكیل میشود
بنا به دستور وزیر صنعت، معدن و تجارت، كارگروه توسعه صنعت بسته بندی از سوی معاونت توسعه بازرگانی داخلی این وزارتخانه تشكیل می شود.
1
2
3
4
5
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
9 راه برای تازه نگه داشتن میوه ها و سبزیجات
طرز نگهداری میوه و سبزیجاتدر فصل تابستان آب و هوای...
چرا باید بادمجان بخوریم؟
اگرچه بادمجان از جمله مواد خوراکی پرطرفدار نیست ام...
آهن موجود در گوشت قرمز سرطانزاست
دانشمندان معتقدند سطح بالای آهن موجود در گوشت قرمز...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
خواص درمانی کاسنی
کاسنی از جمله گیاهانی است که مصرف آن به سلامت شما کمک میکند. عرق این گیاه قلب، کبد و کلیه را فعال میکند.
این غذاها به شدت کاهنده وزن هستند
بسیاری از خوراکی ها و سبزیجات و میوه ها هستند که کالری منفی دارند و یا سوخت و ساز بدن در مواجهه با آنها کاهش دهنده انرژی بدن است.
اگر قصد لاغر شدن دارید، بخوانید
بسیاری از افرادی که برای لاغر شدن از رژیم های غذایی کم کالری پیروی می کنند خودسرانه یک یا چند گروه غذایی را حذف می کنند تا به اصطلاح سریع تر و بیشتر وزن کم کنند.
چرا هندوانه اینقدر مفید است
هندوانه از آن دست میوه های تابستانی است که به خاطر آبدار و شیرین بودنش محبوب و مورد علاقه همگان است. هندوانه منبع طبیعی از بهترین آنتیاکسیدانها بوده که طبیعت فراهم کرده است. آنتی اکسیدانهایی مثل ویتامین C و A که از ما در برابر بیماریها محافظت میکنند. با مصرف هندوانه خطر کم آب شدن بدن نیز کاهش مییابد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است