پدر علم تغذیه ایران در گذشت پروفسور حبیب الله هدایت پدر علم تغذیه ایران صبح امروز در سن 93 سالگی بر اثر کهولت دارفانی را وداع گفت.
چرا امنیت غذایی در ایران پایین است؟ بانک جهانی از کاهش 12 درصدی قیمت غذا نسبت به زمان مشابه در سال 2012 خبر داده است، این درحالی است که قیمت مواد غذایی در ایران مدت زیادی است روند صعودی گرفته‌ است.
نرخ ظروف یک بار مصرف در ماه رمضان تغییر نمی‌کند+ قیمت‌ها رئیس اتحادیه فروشندگان و تولیدکنندگان ظروف یکبار مصرف از تشکیل کارگروه تنظیم بازار با محوریت بررسی وضعیت قیمت طروف یکبار مصرف خبر داد و گفت: در این جلسه مصوب شد هیچ افزایش قیمتی در محصولات یکبار مصرف . . .
آخرین وضعیت تولید آب شیرین‌کن‌های خورشیدی/ ساخت ۲ مدل جدید‌ تا سال آینده رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس با تشریح آخرین وضعیت تولید آب ‌‌شیرین‌کن‌های خورشیدی، از ساخت دو مدل جدید آب شیرین‌کن تا سال آینده خبر داد.
كارگروه توسعه صنعت بسته بندی تشكیل می‌شود بنا به دستور وزیر صنعت،‌ معدن و تجارت، كارگروه توسعه صنعت بسته بندی از سوی معاونت توسعه بازرگانی داخلی این وزارتخانه تشكیل می شود.
وقتی 30 درصد ضایعات میوه به خاطر بسته‌بندی است! افزایش دوبرابری عمر میوه‌ها با نانوکامپوزیت محققان ایرانی ساخت یک کامپوزیت از نانوذرات پرلیت و پلی‌اتیلن در کشور در قالب فیلم بسته‌بندی میوه‌ها و سبزیجات، امکان نگهداری این محصولات را تا دو برابر افزایش داده است.
كارگروه توسعه صنعت بسته بندی تشكیل می‌شود بنا به دستور وزیر صنعت،‌ معدن و تجارت، كارگروه توسعه صنعت بسته بندی از سوی معاونت توسعه بازرگانی داخلی این وزارتخانه تشكیل می شود.
1    2    3    4    5   
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  9 راه برای تازه نگه داشتن میوه ها و سبزیجات طرز نگهداری میوه و سبزیجاتدر فصل تابستان آب و هوای...

  چرا باید بادمجان بخوریم؟ اگرچه بادمجان از جمله مواد خوراکی پرطرفدار نیست ام...

  آهن موجود در گوشت قرمز سرطانزاست دانشمندان معتقدند سطح بالای آهن موجود در گوشت قرمز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص درمانی کاسنی کاسنی از جمله گیاهانی است که مصرف آن به سلامت شما کمک می‌کند. عرق این گیاه قلب، کبد و کلیه را فعال می‌کند.
این غذاها به شدت کاهنده وزن هستند بسیاری از خوراکی ها و سبزیجات و میوه ها هستند که کالری منفی دارند و یا سوخت و ساز بدن در مواجهه با آنها کاهش دهنده انرژی بدن است.
اگر قصد لاغر شدن دارید، بخوانید بسیاری از افرادی که برای لاغر شدن از رژیم های غذایی کم کالری پیروی می کنند خودسرانه یک یا چند گروه غذایی را حذف می کنند تا به اصطلاح سریع تر و بیشتر وزن کم کنند.
چرا هندوانه اینقدر مفید است هندوانه از آن دست میوه های تابستانی است که به خاطر آبدار و شیرین بودنش محبوب و مورد علاقه همگان است. هندوانه منبع طبیعی از بهترین آنتی‌‌اکسیدان‌ها بوده که طبیعت فراهم کرده است. آنتی ‌اکسیدان‌هایی مثل ویتامین‌ C و A که از ما در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کنند. با مصرف هندوانه خطر کم ‌آب شدن بدن نیز کاهش می‌‌یابد.