در برنامه "گفت‌وگوی اقتصادی" عنوان شد؛ خلیل پور: نیازمند تجدید نظر اساسی در سیاست تولید محصولات استراتژیک کشور هستیم در برنامه "گفت‌وگوی اقتصادی" با حضور مهمانی همچون مهندس ابوالفضل خلیل پور عضو شورای مرکزی نظام مهندسی کشور، دکتر افشین اسماعیلی فر عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد و متخصص امنیت غذایی، سید محمد موسوی مدیر ک . . .
افزایش 3 برابری قیمت زیتون از میوه تا کنسرو رییس شورای ملی زیتون گفت: قیمت کنسرو زیتون را به صورت فله‌ای کیلویی 6000 تا 11 هزار تومان عنوان و اظهار کرد: این در حالی است که قیمت میوه کنسروی زیتون بین 2200 تا 4500 تومان در بازار فروخته می‌شود.
معاون سازمان جهادکشاورزی خراسان رضوی: 75 درصد قیمت زعفران هزینه‌های برداشت است ‌ معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی خراسان رضوی گفت: 75 درصد قیمت زعفران مربوط به هزینه‌های برداشت این محصول است.
اقشار آسیب پذیر سبد غذایی دریافت می‌کنند با اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها به منظور حمایت از اقشار آسیب پذیر سبد غذایی متناسب با نیاز این افراد توزیع می‌شود.
بدترین کشورها از نظر امنیت غذایی و جایگاه ایران مدیر کل فائو در دیدار با محمود حجتی، وزیر جهاد کشاورزی کشورمان از تلاش‌های جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از کشورهای مهم تاثیرگذار در ارتقا سطح امنیت غذایی در منطقه قدردانی کرد.
مشکلات غذا و دارو بعد از مذاکرات ژنو مرتفع خواهد شد سید عباس عراقچی با اشاره به اینکه امروزه مشکلات غذا و دارو یکی از معضلات نظام سلامت در ایران می باشد خاطر نشان کرد:« آزاد سازی اموال و دارایی های بلوکه شده ایران خواهد توانست معضلات این بحث را حل کند. . . .
1    2    3    4    5   
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نحوه قیمت گذاری گوشت قرمز/ آخرین وضعیت بازار پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل اتحادیه گوشت گوسفندی آخرین وضعیت بازار گوشت قرمز را تشریح کرد.
داروهای ضد پیری وارد بازار می شوند یک پزشک انگلیسی می گویند داروهای ضد پیری که می توانند خطر بروز بیماری هایی مانند سرطان و زوال عقل و همچنین چروک پوست را کاهش دهند، به زودی به بازار عرضه می شوند.
هیچ‌یک از نوشیدنی‌های کفیر در بازار ایران، کفیر نیست! یک متخصص صنایع غذایی تاکید کرد:«هیچ کدام از دوغ هایی که به نام نوشیدنی کفیر در بازار وجود دارد در واقع کفیر نیست چرا که تولید کفیر به لحاظ شرعی در کشورهای اسلامی اشکال دارد.»
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.