پدر علم تغذیه ایران در گذشت


پروفسور حبیب الله هدایت پدر علم تغذیه ایران صبح امروز در سن 93 سالگی بر اثر کهولت دارفانی را وداع گفت.

به گزارش لقمه، دکتر هدایت متولد 1299 در شهرستان شهرضا (اصفهان) بود و در رشته‌های دکترای پزشکی در شاخه تخصص زنان و بهداشت عمومی و صنعتی از فرانسه و علوم تغذیه از انگلستان تحصیل کرد.

او پس از بازگشت به ایران انستیتو علوم تغذیه، انجمن دیابت ایران، انستیتو بهداشت کار را تاسیس کرد.

پروفسور هدایت در طول عمر پربار خود به تالیف 6 عنوان کتاب و بیش از 30 جزوه دانشگاهی و ارائه ده ها گزارش و مقاله تحقیقاتی در زمینه صنعت غذا همت گمارد.

جشنواره صنایع غذایی دکتر هدایت نیز به افتخار ایشان هرساله توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می‌شود.

بنابر این گزارش مراسم تشییع پروفسور هدایت ساعت 9 صبح روز جمعه 19 مهرماه از مقابل انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی ایران برگزار می‌شود.

همچنین مراسم ختم مرحوم هدایت روز شنبه از ساعت 14 تا 15:30 در مسجد جامع شهرک غرب برگزار خواهد شد.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 5367 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۷ مهر بازدید: 3285 ساعت: 5:52 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
2 رژیم غذایی که به بهبود آلزایمر کمک می کند ۱۴۰۱ چهارشنبه ۶ مهر
3 میزان نمک بربری بالاتر از بقیه نان‌هاست ۱۳۹۸ سه شنبه ۱۱ تير
4 رئیس اسبق انستیتو پاستور درگذشت ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ فروردين
5 بهترین نان برای مصرف چیست؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ شهريور
6 راهکارهای کاهش مصرف نمک در هنگام پخت ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳ دي
7 خطر چاقی برای 77 درصد ایرانی ها ۱۳۹۳ چهارشنبه ۷ آبان
8 کلسیم شیرهای پرچرب بیشتر است!؟ ۱۳۹۳ شنبه ۲۶ مهر
9 استفاده از پالم در بستنی ممنوع شد ۱۳۹۳ دوشنبه ۷ مهر
10 مواد لبنی حاوی روغن پالم باید دارای برچسب باشند ۱۳۹۳ يکشنبه ۳۰ شهريور
11 افزایش طول عمر انسان با این باکتری مفید ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای مناسب فصل پاییز و طبع سرد افراد یک متخصص طب سنتی با اشاره به بیماری‌های فصل پاییز ...

  مصرف فست فودها به كبد كودكان آسیب می رساند كارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علو...

  توصیه های طب سنتی برای فصل بهار به توصیه متخصصان طب سنتی، در فصل بهار از خوردن غذا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت