اولین سبد کالای امسال تا پایان اردیبهشت ارائه می‌شود یک مقام آگاه از اعلام توزیع سبد کالای جدید دولت در سال 93 تا پایان اردیبهشت ماه خبر داد.
گرانی سیب‌زمینی همچنان ادامه دارد چندی است که هر کیلوگرم سیب‌زمینی در بازار مصرف 2500 تا 3000 تومان فروخته می‌شود اما نه علت این گرانی مشخص است و نه اقدامری در راستای تعدیل قیمت این محصول استراتژیک صورت گرفته است.
توزیع برنج ایرانی در مرحله دوم سبد کالا+جزئیات معاون توسعه بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: با توجه به تامین کالاهای سبد کالایی از محل تولید داخل قرار است 20 هزار تن برنج ایرانی از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت برای توزیع در مرحله‌ی دو . . .
تنظیم بازار شب عید بر عهده ماست نه وزارت کشاورزی در حالی که بر اساس اظهارات مسوولان وزارت جهاد کشاورزی تنظیم بازار شب عید برعهده این وزارتخانه است و دیگر دستگاه‌ها فقط به این وزارتخانه کمک می‌کنند مسوولان وزارت صنعت، معدن و تجارت تاکید کرده‌اند که . . .
نظارت مسوولان بر بازار شب عید، مانع گران‌فروشی می‌شود یک عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی به وزارت صنعت، معدن و تجارت و دستگاه‌های ذی‌ربط هشدار داد که در تنظیم بازار شب عید اهتمام جدی بورزند تا از گران‌فروشی و سوءاستفاده برخی که منتظر آشفتگی در باز . . .
دلیل نبود برنج ایرانی در سبد کالا/انبارها پر از برنج وارداتی است! یکی از اهداف توزیع سبد کالا در بین مردم حمایت از تولید داخل بوده است. در سبد کالا روغن، پنیر، تخم مرغ و مرغ از محل تولید داخل تامین شده‌اند اما برنج تنها کالایی است که ایرانی نبوده و بخش عمده آن برنج . . .
بدترین کشورها از نظر امنیت غذایی و جایگاه ایران مدیر کل فائو در دیدار با محمود حجتی، وزیر جهاد کشاورزی کشورمان از تلاش‌های جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از کشورهای مهم تاثیرگذار در ارتقا سطح امنیت غذایی در منطقه قدردانی کرد.
صفحه 42 از 49  اول  قبلی   37    38    39    40    41    42    43    44    45    46    47   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تأثیر مصرف گردو بر بهبود ویژگی اسپرم تحقیقات اخیر در دانشگاه کالیفرنیا نشان می‎دهد مصرف...

  تقلبات رایج در تولید آب لیمو آب لیمو ترش به دلیل سرشار بودن از ویتامین c و طعم ...

  بهترین زمان برای تعویض مسواک آیا می دانید چه تعداد باکتری بر روی مسواک شما زندگ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کنترل پُرمویی در زنان با تغذیه هیرسوتیسم به شرایطی اطلاق می‌شود که در آن موهای زائد و ناخواسته در صورت و بخش‌های مختلف بدن می‌روید که معمولاً این موها ضخیم و تیره هستند.
چگونه به صورت طبیعی لب هایی به رنگ صورتی داشته باشیم؟ با ما همراه باشید تا روش های طبیعی برای روشن کردن لب ها و داشتن رنگ طبیعی صورتی را به شما نشان دهیم.
غذاها چطور باعث كاهش استرس می‌شوند؟ همه ما كم و بیش استرس داریم ولی چگونگی مقابله با آن در افراد مختلف، متفاوت است. مدیریت استرس می‌تواند یك ابزار قوی برای حفظ و ارتقای سلامت باشد. راهكار‌های مختلفی برای این كار وجود دارد كه یكی از آنها داشتن رژیم غذایی مناسب است.
چرا عسل معجزه می کند؟ چند محصول در طبیعت وجود دارد که به اندازه ی عسل خواص درمانی داشته باشند؟ کدام محصول مانند عسل از چنین قدرت اعجاب انگیزی برخوردار است؟ بدیهی است می توان نام چند محصول را آورد، اما تعدادشان انگشت شمار است.