زولبیا و بامیه امسال کیلویی ۸۵۰۰ تومان/ مردم فقط از قنادی‌ها خرید کنند


رئیس اتحادیه قنادان و شیرینی‌فروشان گفت: قیمت زولبیا و بامیه کیلویی ۸۵۰۰ تومان است و ۳۰ بازرس اتحادیه در ماه مبارک رمضان بر تهیه زولبیا و بامیه نظارت می‌کنند و مردم غیر از قنادی‌ها از جای دیگری این شیرینی را تهیه نکنند.

به گزارش لقمه، علی بهره‌مند در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: با توجه به نزدیک شدن ماه مبارک رمضان قیمت هر کیلوگرم زولبیا و بامیه درجه یک 8500 تومان و درجه دو 8000 تومان تعیین شده است، که این رقم نسبت به سال گذشته هزار تومان بیشتر است.

وی با اشاره به اینکه برای مصرف قنادی‌ها پیگیر دریافت شکر دولتی از وزارت صنعت هستیم، افزود: تا این لحظه جوابی بابت اختصاص شکر دولتی به قنادی‌ها به ما نداده‌اند.

رئیس اتحادیه قنادان و شیرینی‌فروشان در مورد تأمین شکر و روغن مورد نیاز قنادان برای تهیه زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان گفت: شکر و روغن به اندازه کافی برای این صنف در بازار وجود دارد و قیمت هر کیلو شکر آزاد 2 هزار تومان است که در صورت اختصاص سهمیه دولتی کیلویی 1700 تومان خواهد بود.

وی در پاسخ به اینکه بازرسی‌های اتحادیه در مورد سلامت تهیه زولبیا و بامیه سالم و استفاده نکردن از روغن‌های چند بار مصرف به چگونه خواهد بود گفت: 30 بازرس اتحادیه به صورت دوره‌ای در ایام ماه مبارک از قنادی‌های دارای پروانه کسب بازدید خواهند کرد و با مکان‌هایی که از روغن‌های چند بار مصرف استفاده کرده یا نکات بهداشتی را رعایت نکنند برخورد خواهد شد.

بهره‌مند با انتقاد از ورود و دخالت برخی اصناف دیگر در تهیه زولبیا و بامیه گفت: متأسفانه دیده می‌شود به دلیل فروش پررونق زولبیا و بامیه در ماه مبارک حتی نان فانتزی‌ها، آبمیوه‌فروش‌ها، بقالی‌ها و یا ساندویچی‌ها هم اقدام به فروش زولبیا و بامیه می‌کنند که معمولاً در تهیه آن نکات بهداشتی رعایت نشده است.

وی گفت: طبق اخبار موثقی که داریم زولبیا و بامیه‌ای که در این مکان‌ها به فروش می‌رسد، در زیرزمین‌های غیربهداشتی با روغن‌های سوخته تهیه می‌شود که هیچ نظارتی از لحاظ بهداشتی هم روی آنها نیست و چون خارج از صنف ما است، نظارتی هم بر آن نمی‌شود، بارها در این مورد به اتاق اصناف و وزارت بازرگانی نامه‌نگاری کرده‌ایم که فروش زولبیا و بامیه را غیر از قنادی‌ها ممنوع کنند، اما تاکنون نه جوابی گرفته‌ایم و نه به نتیجه رسیده‌ایم.


بازگشت به صفحه نخست




کد: 6968 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۷ خرداد بازدید: 3351 ساعت: 6:15 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 درباره ویژگی‌های زولبیا و بامیه سالم بیشتر بدانید ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
2 روزه‌داران مصرف شیرینی را کاهش دهند/ زولبیا بامیه ممنوع!؟ ۱۴۰۲ شنبه ۱۲ فروردين
3 قیمت زولبیا و بامیه 70 هزار تومان شد ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۵ فروردين
4 حذف وزن جعبه از قیمت زولبیا و بامیه ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ خرداد
5 فواید خوردن زولبیا و بامیه کمتر از مضرات آن است ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ خرداد
6 پخت زولبیا و بامیه در کارگاه ۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد
7 خوردن زولبیا و بامیه مضر است یا نه! ۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد
8 چگونه در ماه رمضان لاغر شویم؟ ۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد
9 زولبیا و بامیه را از مراکز مجاز بخرید/با ۱۹۰ تماس بگیرید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ خرداد
10 سفره افطار چند کالری دارد؟ ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۲ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  آمادگی برای شروع درمان سرطان پایگاه خبری لقمه: سرطان به‌عنوان یک بیماری مزمن و ...

  اعتیاد کودکان به فست فود تقویت عادات غذایی نادرست می‌تواند بزرگترین ظلم یک ...

  دوری از اضافه وزن در رستوران از نخستین نیازهای بشری، تهیه و تدارک غذای کافی، من...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص شگفت انگیز کاکائو به دنبال مطالعاتی كه روی تأثیر كاكائو در پیشگیری از حملات قلبی انجام شد، محققین به این نتیجه رسیدند كه خوردن كاكائو با كاهش خطر بیماری‌های قلبی- عروقی مرتبط است.تمامی‌گیاهان، رنگدانه‌هایی دارند كه می‌توانند از بروز بیماریها جلوگیری كنند. مثلاً ماده سولفورافان (Sulforophane) موجود در كلم براكلی، از وقوع سرطان پیشگیری می‌كند و همچنین ماده آلیكین (allicin) در سیر و رنگدانه كپسایسین (capsaicin)درانواع فلفل از حملات قلبی جلوگیری می‌كنند. گیاه كاكائو نیز، مانند سایرغذاهای گیاهی، املاح و مواد آنتی اكسیدان خاص خود را دارد كه باعث كاهش ابتلاء به بیماریهایی مثل بیماری قلبی می‌شود.آنتی اكسیدان قوی موجود در دانه‌ كاكائو، فلاوونوئید است.
مستحبات و مکروهات غذا خوردن در این مقاله، برخی از مواردی که باید هنگام خوردن غذا رعایت شوند، اموری که ترک آنهاهنگام غذا خوردن شایسته است،حالاتی که غذا خوردن در آنها نکوهش شده،آدابی که رعایت آنها به هنگام غذا خوردن با دیگران ضروری است وآداب پایان غذا و برچیدن سفرهاز نظر احادیث و روایات اسلامی برشمرده شده است.
آشنایی با خواص گوشت شترمرغ پایگاه خبری لقمه: گوشت شترمرغ در دسته گوشت‌های قرمز طبقه بندی ‌می‌شود و از لحاظ ارزش غذایی از کم چرب‌ترین و سالم‌ترین نمونه‌های گوشت قرمز است و دارای فواید فراوانی است.
تغذیه مناسب زمان امتحانات لقمه: موفقیت در آزمون ها و امتحانات دانش آموزان و یا دانشجویان، تنها به مطالعه زیاد بستگی نداشته و رژیم غذایی خاص خود را هم می طلبد.