صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
وزارت بهداشت
افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی
پایگاه خبری لقمه: مدیرکل امور فراوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی از دو سال به چهار سال خبر داد.
اسامی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز اعلام شد
پایگاه خبری لقمه: روابط عمومی سازمان غذا و دارو، اسامی تعدادی از فرآوردههای غذایی فاقد مجوز بهداشتی را اعلام کرد.
هشدار روابط عمومی سازمان غذا و دارو:
این ترش مزههای غیر بهداشتی را نخرید
پایگاه خبری لقمه: روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیهای، برخی شرکتهای تولیدکننده فراوردههای غذایی ترش مزه را به علت فاقد، تعلیق، ابطال یا جعل اسناد مورد نیاز اداره کل فرآوردههای غذایی، غیر مج . . .
صادقیان خبر داد؛
دسترسی به انسولین در کشور رو به بهبود است
مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو، از تسهیل دسترسی به انسولین در کشور خبر داد.
هشدار سازمان غذا و دارو در مورد ساخت بدون مجوز یک نوع آنتی بیوتیک تزریقی
پایگاه خبری لقمه: روابط عمومی سازمان غذا و دارو، در مورد چند سری ساخت فرآورده فاقد مجوز Zavicefta هشدار داد.
محمدی عنوان کرد؛
واریز ۴۵۰۰ میلیارد تومان به حساب داروخانهها
پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان غذا و دارو، از پرداخت مطالبات سه ماه داروخانههای سرپایی خبر داد.
سخنگوی سازمان غذا و دارو خبر داد:
عرضه دارو از طریق سکوهای اینترنتی از اواخر شهریورماه
پایگاه خبری لقمه: سخنگوی سازمان غذا و دارو از اجرای آزمایشی طرح «حمل و عرضه دارو از طریق سکوهای اینترنتی» در اواخر شهریور ماه خبر داد.
صفحه 3 از 31
قبلی
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
چیزهایی که در مورد شکر نمی دانید اینجا بخوانید
مضرات شکر که به آن سم سفید هم می گویند، زیاد است ک...
تضمین سلامت زمستانی با این ۵ سبزی
پایگاه خبری لقمه: برای این که با سرد شدن هوا هر وی...
چای نعناع و کاهش اختلالات هورمونی زنان
دانشمندان دریافتند كه نوشیدن روزی دو فنجان چای نعن...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
فرهنگ و سنتهای غذایی مرسوم در کشور چین
پایگاه خبری لقمه: جمهوری خلق چین، پر جمعیت ترین کشور جهان است و دو بخش خودمختار به نام های هنگ کنگ و ماکائو دارد. مردم این کشور پهناور، فرهنگ، سنت، اعتقاد، سبک زندگی، پوشاک و باورهای خاص و ویژه ای دارند که نمونه مشابه آن ها را در کمتر کشورهای دنیا می توان شاهد بود.
جوش شیرین ویتامین های غذا را نابود می کند
فرزانه صادقی قطب آبادی متخصص تغذیه درباره نقش تغذیه در پیشگیری از مواد مخرب و آلوده کننده هوا اظهار داشت: مونوکسید کربن، دی اکسید گوگرد، اکسیدهای نیتروژن دار، هیدروکربنهای سوخته نشده، ذرات ریز معلق، برمید سرب، سایر ترکیبات سربی از جمله مواد آلاینده هوا هستندکه به گروههای در معرض خطر مانند کودکان، سالمندان، مادران باردار و مبتلایان به بیماریهای قلبی، ریوی بیشترین آسیب را میبینند.
گوشت قرمز را تا چه حدی باید بپزیم؟
اصولا ما ایرانیها عادت داریم غذا را بیش از آنچه نیاز است، حرارت دهیم و بپزیم و از غذاهای به اصطلاح جاافتاده بیشتر خوشمان میآید!
«کبد چرب» چگونه تشخیص داده میشود؟
یک متخصص داخلی گفت: زمانی که مولکولهای چربی در سلولهای کبدی رسوب کنند، حالتی ایجاد میشود که به آن کبد چرب گویند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است