راه‌اندازی سامانه «مردم‌دار» برای اعلام تخلفات کیفی کالاها پایگاه خبری لقمه: سازمان ملی استاندارد ایران اعلام‌کرد: شهروندان می‌توانند با مراجعه به سامانه «مردم‌دار» گزارش مربوط به تخلفات کیفی در حوزه کالا، خدمات و نهادهای ارزیابی انطباق را اطلاع دهند.
یک تن قارچ فاسد در تولیدی سوسیس و کالباس کشف شد سازمان ملی استاندارد از کشف و امحای یک تن قارچ فاسد در واحد تولیدی فراورده های گوشتی (سوسیس و کالباس) خبر داد.
محاسبه وزن جعبه با شیرینی کم‌فروشی است پایگاه خبری لقمه: سرپرست اداره‌کل استاندارد استان تهران با تاکید براینکه مقابله با کم‌فروشی از اولویت‌های کاری سازمان ملی استاندارد ایران است، گفت: محاسبه وزن جعبه با شیرینی، مصداق کم‌فروشی است.
بررسی و تصویب نظام نامه امور حلال سازمان ملی استاندارد ایران پایگاه خبری لقمه: سازمان ملی استاندارد ایران اعلام کرد: نظام نامه امور حلال در نخستین جلسه شورای راهبردی حلال پس از بررسی تصویب شد.
سازمان ملی استانداردبه اظهارات نماینده مجلس درباره ذرت آلوده پاسخ داد پایگاه خبری لقمه: معاون ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد ایران در رابطه با اظهارات محمد حسن آصفری، نماینده اراک در مجلس شورای اسلامی درباره ذرت و کنجاله آلوده را رد کرد.
آجیل تواضع اصل استاندارد نیست پایگاه خبری لقمه: مدیرکل استاندارد تهران گفت: عرضه‌کنندگان بدون اخذ مجوز استاندارد، حق استفاده از نشان آجیل تواضع اصل را جهت فریب افکار عمومی ندارند.
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برگ بو برای لاغری فوری پایگاه خبری لقمه: برگ بو داراری خواص زیادی است که ...

  علائم فاسد شدن قارچ خوراکی/قارچ سالم چه نشانه ‌هایی دارد؟ آشنایی با علائم فاسد شدن قارچ و روش‌ های تشخیص قار...

  8 ریزه کاری مهم در آشپزی لقمه: آشپزی خوب و موفق ریزه کاری های زیادی دارد. د...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

درمان‌های طبیعی خوراکی برای نازایی ناباروری یک مشکل رو به افزایش و نگران‌کننده برای زوج‌ها و خانواده‌های ایشان است که تبعات اجتماعی و اقتصادی فراوانی دارد. اما هر روش که بتواند به درمان این مشکل کمک کند باید مورد توجه قرار گیرد.
سالم‌ترین روش‌های طبخ غذا یکی از عوامل مهم برای داشتن بدنی سالم، گنجاندن مواد خوراکی مغذی و سالم در وعده‌های غذایی است اما به غیر از نوع خوردنی‌ها، روش مناسب طبخ آنها نیز اهمیت دارد.
تغذیه در شرایط بحران كمبود غذا اولین پیامد شرایط بحران می‌باشد كه می‌تواند منجر به قحطی و ایجاد سوء تغذیه‌های پروتئین انرژی وك مبود ریز مغذی‌ها و در نتیجه تشدید شرایط بحران و شیوع انواع بیماری‌ها و یا افزایش مرگ و میر شود.
نوشیدن چای با قند، کم ضررتر از خرما و کشمش و توت خشک! بیشتر افرادی که چایشان را با تعدادی خرما، کشمش، توت خشک و…می‌خورند، حدود ۶۰-۵۰ کیلوکالری انرژی دریافت می‌کنند.