آجیل تواضع اصل استاندارد نیست


پایگاه خبری لقمه: مدیرکل استاندارد تهران گفت: عرضه‌کنندگان بدون اخذ مجوز استاندارد، حق استفاده از نشان آجیل تواضع اصل را جهت فریب افکار عمومی ندارند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از اداره‌کل استاندارد استان تهران، محمودرضا طاهری مدیرکل استاندارد تهران در این باره گفت: که در جریان بازرسی‌های ویژه نوروز بازرسان استاندارد از مراکز صنفی و عرضه آجیل، تخلف فروشگاه «تواضع اصل» که اقدام به عرضه آجیل در بسته‌بندی با نشان استاندارد جعلی کرده بود، محرز و بسته‌بندی‌های آن توقیف شد.

 
محمودرضا طاهری با تاکید بر اینکه هیچ عرضه‌کننده‌ای بدون اخذ مجوز استاندارد، اجازه استفاده از نشان استاندارد را برروی بسته‌بندی‌های آجیل ندارد، گفت: آجیل با نام تجاری «تواضع اصل» استاندارد نیست.
 
این مقام مسئول در پایان با تاکید بر اینکه عرضه‌کنندگان بدون اخذ مجوز استاندارد، حق استفاده از این نشان را جهت فریب افکار عمومی ندارند، تصریح کرد: شهروندان باید در خریداری خشکبار دقت کنند و جهت حصول اطمینان از صحت نشان استاندارد کالاها، کد ۱۰ رقمی درج شده ذیل نشان استاندارد را به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ ارسال و از صحت آن، اطمینان حاصل کنند.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 13961 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ اسفند بازدید: 78 ساعت: 4:19 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت آجیل و خشکبار در بازار ۱۵ درصد افزایش یافت/نرخ مصوب هر کیلو پسته اکبری ۲۸۰ هزار تومان ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند
2 حفظ سلامت قلب کمک با مصرف روزانه آجیل و سویا ۱۳۹۶ دوشنبه ۴ دي
3 بازار آشفته ماهی در شب یلدا/ یلدا در پیچ و تاب گرانی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
4 افزایش ۲۵ درصدی قیمت آجیل در آستانه شب یلدا ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
5 ارتباط مصرف روزانه پسته با حافظه و یادگیری ۱۳۹۶ جمعه ۱۰ آذر
6 خوراکی هایی برای افزایش انرژی در فصل‌های سرد سال ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
7 پروتئین بدنتان را با این خوراکی ها تامین کنید ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
8 میوه های خشک شده چه خاصیتی برای بدن دارند؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر
9 200 کالری آجیل یعنی چه؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر
10 میان وعده ای که از اضافه وزن پیشگیری می کند ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  تغذیه سالم با ارزانترین خوردنی‌ها وقت آن رسیده این باور غلط را که خوردن غذای سالم ب...

  معرفی یک رژیم غذایی ضدسرطان چه شما سابقه‌ای از سرطان در میان اعضای خانواده‌تان...

  کلسیم شیرهای پرچرب بیشتر است!؟ عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اگر قصد استفاده چندباره از روغن سرخ کردنی دارید، بخوانید! هرچه مقدار رطوبت جذب شده توسط روغن و میزان رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر تخریب می شود. هنگام سرخ کردن باید از بستن درب ظرف خودداری کرد زیرا باعث می شود رطوبتی که از غذا بخار می شود به داخل روغن برگردد.
اسامی 14 برند متخلف آبلیمو/ تشریح علت اختلاف‌نظر استاندارد و وزارت بهداشت قصد داریم وارد روش‌های نوین اصالت‌سنجی شویم و دستگاه‌های مربوط به آن را پیدا کرده‌ایم که در این صورت دیگر امکان تخلف برای متخلفان ایجاد نمی‌شود.
چرا بی دلیل چاق می شویم؟ شاید شما هم از افرادی هستید که احساس می‌کنید جدیدا بدون دلیل چاق شده اید. افرادی زیادی در هنگام مراجعه به کلینیک های کاهش وزن ذکر می‌نمایند که در ماههای اخیر بدون آن که تغییری در غذای خود داده باشند دچار افزایش وزن شده اند. واقعیت آنست که چاقی و افزایش وزن رخ نخواهد داد مگر آن که تعادل بین انرژی دریافتی و انرژی سوخت و ساز شما به هم بخورد.
هشدار نسبت به بیماری تب خونریزی دهنده کنگو: گوشت بدون مهر دامپزشکی نخرید گوشت آلوده و بدون مهر تایید دامپزشکی ممکن است مصرف کنندگان را به بیماری تب خونریزی دهنده کنگو مبتلا کند.