آجیل تواضع اصل استاندارد نیست


پایگاه خبری لقمه: مدیرکل استاندارد تهران گفت: عرضه‌کنندگان بدون اخذ مجوز استاندارد، حق استفاده از نشان آجیل تواضع اصل را جهت فریب افکار عمومی ندارند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از اداره‌کل استاندارد استان تهران، محمودرضا طاهری مدیرکل استاندارد تهران در این باره گفت: که در جریان بازرسی‌های ویژه نوروز بازرسان استاندارد از مراکز صنفی و عرضه آجیل، تخلف فروشگاه «تواضع اصل» که اقدام به عرضه آجیل در بسته‌بندی با نشان استاندارد جعلی کرده بود، محرز و بسته‌بندی‌های آن توقیف شد.

 
محمودرضا طاهری با تاکید بر اینکه هیچ عرضه‌کننده‌ای بدون اخذ مجوز استاندارد، اجازه استفاده از نشان استاندارد را برروی بسته‌بندی‌های آجیل ندارد، گفت: آجیل با نام تجاری «تواضع اصل» استاندارد نیست.
 
این مقام مسئول در پایان با تاکید بر اینکه عرضه‌کنندگان بدون اخذ مجوز استاندارد، حق استفاده از این نشان را جهت فریب افکار عمومی ندارند، تصریح کرد: شهروندان باید در خریداری خشکبار دقت کنند و جهت حصول اطمینان از صحت نشان استاندارد کالاها، کد ۱۰ رقمی درج شده ذیل نشان استاندارد را به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ ارسال و از صحت آن، اطمینان حاصل کنند.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 13961 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ اسفند بازدید: 1408 ساعت: 4:19 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت آجیل و خشکبار در بازار ۱۵ درصد افزایش یافت/نرخ مصوب هر کیلو پسته اکبری ۲۸۰ هزار تومان ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند
2 حفظ سلامت قلب کمک با مصرف روزانه آجیل و سویا ۱۳۹۶ دوشنبه ۴ دي
3 بازار آشفته ماهی در شب یلدا/ یلدا در پیچ و تاب گرانی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
4 افزایش ۲۵ درصدی قیمت آجیل در آستانه شب یلدا ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
5 ارتباط مصرف روزانه پسته با حافظه و یادگیری ۱۳۹۶ جمعه ۱۰ آذر
6 خوراکی هایی برای افزایش انرژی در فصل‌های سرد سال ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
7 پروتئین بدنتان را با این خوراکی ها تامین کنید ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
8 میوه های خشک شده چه خاصیتی برای بدن دارند؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر
9 200 کالری آجیل یعنی چه؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر
10 میان وعده ای که از اضافه وزن پیشگیری می کند ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
اولین شب یلدای قرن را چگونه می گذرانید؟
 





 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  بهترین روش درمانی کبد چرب را بشناسید دکتر محسن آخوندی با بیان اینکه بیماری کبد چرب از ۶...

  غذاهای نشاط آور تابستان كدامند؟

  میوه های ضد آلودگی هوا را بشناسید مصرف روزانه یک عدد سیب می تواند عوارض ناشی از آلود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف نوشابه در ایران 2 برابر میانگین جهانی این روزها نوشابه به عنوان یك نوشیدنی دوست‌داشتنی و همه‌گیر در سبد كالاهای مصرفی خانواده‌های ایرانی جا خوش كرده است حتی در ادارات و سازمان‌ها هم این نوشیدنی به عنوان یك نوشیدنی لوكس به مصرف می‌رسد، تا آنجا كه گاهی حضور نوشابه بر سر سفره‌ها به عنوان نمادی از احترام به كارمند و مهمان نیز تعبیر می‌شود.
ترفندهایی برای تناسب اندام نوشیدن آب باعث خواهد شد بیشتر احساس سیری کنید و جلوی شما از حمله ور شدن به وعده‌های سنگین غذایی گرفته شود.
چرا نباید مرغ را قبل از پختن شست کارشناسان تغذیه و سلامت نسبت به شست و شوی گوشت مرغ پیش از پختن آن هشدار دادند.
غذاهای مرگ ‌آور، مهمان سفره ایرانی ‌ها «شکم سیر باشد، چه گندم چه جو» این اصطلاحی است که ما ایرانی‌ها صدها سال قبل، برای لزوم قناعت‌ورزی تکرار کرده‌ایم، اما این روزها دیگر نه‌ فقط مهم است شما چه می‌خورید، بلکه این که شما چه چیزی نمی‌خورید، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.