روایت بی‌نظیر آشپزی که کارگردان شد حاج مصطفی پس از سالها؛ تصاویرش از آن روزها را کنار هم گذاشته و به زبان شیرین فارسی که با لهجه آلمانی در هم آمیخته؛ آن ها را روایت کرده است. آن هم با نام «خاطراتی برای تمام فصول».
طرز تهیه كلوچه زنجبیلی مغزدار یادش بخیر كارتون‌های دوران كودكی‌مان، كلوچه‌های زنجبیلی و... این كلوچه بسیار خوشمزه و البته درست كردن آن كمی سخت است. اما به مزه‌اش می‌ارزد و ارزش آن را دارد كه حداقل یك‌بار آن را درست كنید.
روش تهیه مافین شكلاتی مافین شکلاتی، نوعی دسر و میان وعده بسیار خوشمزه است.
5 ماده غذایی برای مقابله با سستی بهار در فصل بهار نور خورشید شدیدتر از پیش می تابد و وضعیت آب و هوایی تغییر می کند، در چنین شرایطی ما نیزمتناسب با تغییرات جوی باید مواد غذایی خاصی را مصرف کنیم تا با احساس ضعف و سستی در بدن مقابله کنیم.
مخترع نان سنگک و شکل تنور آن کیست؟ نان سنگک با این مزه، طعم و هضم راحت که یکی از بهترین نان های ایرانی است و طراحی پخت آن روی سنگ ریزه های داغ است، به وسیله یکی از روحانیون و علماء شیعه در قرن 10 و 11 هجری طراحی شده است.
قیمت میوه‌های نوبرانه کاهش یافت رئیس اتحادیه میوه و سبزی فروشان از کاهش قیمت میوه های نوبرانه خبر داد.
نماینده مردم تهران: مردم اشکنه هم نمی توانند بخورند! نماینده مردم تهران با بیان اینکه به واسطه تغییر قیمت ارز کالاهای اساسی ماند گوشت 60 درصد گران شده و روغن نیز 35 درصد افزایش قیمت پیدا کرده است، افزود: این دیگر هرج و مرج بازار ماشین نیست که زندگی روزم . . .
صفحه 1309 از 1755  اول  قبلی   1304    1305    1306    1307    1308    1309    1310    1311    1312    1313    1314   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهایی كه باید آنها را بیشتر خورد تنوع محصولات و مواد غذایی و فلسفه خوردن غذاها، نشا...

  بهترین زمان مصرف کله پاچه غنی از ویتامین B۱۲ است که طرفداران بیشتری هم دارد....

  به بچه‌های لاغر، ‌بستنی بدهید خیلی از والدین از بدغذا بودن یا کمبود وزن بچه‌های ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت