یکه‌تازی نوبرانه‌ها در بازار سیاه بهار/ میوه‌های زمستانی هنوز می‌فروشند گزارش ها از یکه‌تازی میوه‌های نوبرانه در نبود سایر میوه‌ها حکایت دارد؛ فصلی که کشاورزان به همین دلیل آن را سیاه بهار می‌نامند.
ایران در تولید دانه های روغنی خودکفا می شود معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه خودکفایی دانه‌های روغنی بعد از دو برنامه پنج ساله محقق می‌شود، گفت: در زمینه تولید بذر دانه‌های روغنی نیز از سال آینده به خودکفایی می‌‌رسیم.
روغن خوراکی زیر قیمت کارخانه به فروش می‌رسد رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: شکر به قیمت دولتی و روغن خوراکی زیر قیمت کارخانه به فروش می رسد.
طرح جامع پسته استان سمنان تصویب شد معاون اول رییس جمهوری از تصویب طرح جامع پسته استان سمنان در نشست کارگروه کشاورزی استان خبرداد.
دشمن مینای دندان را بشناسید استفاده از خوراکی ها و نوشیدنی های اسیدی موجب فرسایش مینای دندان می شود.
خاصیت مواد غذایی تلخ برای سلامتی مصرف مواد غذایی تلخ بخشی از عادت‌های خوب و سالم غذایی است. اگر چه شاید خوردن این قبیل خوراکی‌ها برای همه ساده نباشد اما باید بدانید که مواد غذایی تلخ برای حفظ سلامت بدن لازم هستند. با ما همراه باشید ت . . .
ممنوعیت مصرف زعفران در سه ماهه اول بارداری مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد زنان باردار به هیچ وجه نباید در غذاهای خود از زعفران استفاده کند.
صفحه 1309 از 1743  اول  قبلی   1304    1305    1306    1307    1308    1309    1310    1311    1312    1313    1314   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا بستنی اعتیادآور است؟ افرادی هستند که می‌گویند غذا برای آنها همانند دارو...

  داروهای گیاهی هم عوارض دارند/ عطاری‌ها سرخود تجویز نکنند رئیس جامعه متخصصان داخلی ایران گفت: داروهای گیاهی ...

  وزارت بهداشت اسناد آلودگی میکروبی «دماوند» را منتشر کرد+ عکس مدیران سازمان غذا و دارو با ارائه مستندات جدید، از...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اسرار خوراكی ها در این مطلب با برخی از خواص ماش+بادام و دارچین آشنا می شوید.
سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ یک پژوهشگر حوزه تغذیه می‌گوید: نان مصرفی مردم باید سالم باشد؛ یعنی حاوی آرد کامل باشد. وگرنه منجر به بروز بیماری‌ها و عارضه‌های مختلف مثل چاقی، دیابت، فشارخون بالا، کم‌خونی و حتی برخی سرطان‌ها مثل سرطان‌های دستگاه گوارش می‌شود. و در ایران خیلی از نانوایی‌های سنتی نان کامل نمی‌پزند.
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.
گوجه های بنفش به چه کار می‌آیند؟ دانشمندان اظهار داشتند که آنتی اکسیدانهای موجود در گوجه فرنگیهای بنفش اصلاح شده ژنتیکی می تواند زمان مجاز نگهداری آن را دوبرابر کرده و آن را از 21 روز به 48 روز افزایش دهد.