صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
با آووکادو کمر باریک شوید
با آووکادو کمر باریک شوید
کارشناسان تغذیه تاکید دارند: مصرف مداوم آووکادو کیفیت رژیم غذایی و شاخصهای اصلی سلامت را ارتقا میدهند.
به گزارش لقمه، بررسی مطالعات انجام شده طی سالهای 2001 تا 2008 میلادی حاکی از آن است که مصرف آووکادو avocado به بهرمندی از یک رژیم غذایی سالم، افزایش سطح کلسترول خوب، کاهش خطر سندرم متابولیک و کاهش وزن بدن کمک میکند.
سندرم متابولیک که خطر ابتلا به بیماری قلبی را در انسان تشدید میکند با علائمی همچون فشار خون بالا، افزایش قند خون و افزایش سایز دور کمر خود را شناخته میشود.
در این بررسی، پزشکان کیفیت رژیم غذایی 17 هزار و 567 فرد 19 سال و به بالا را مورد مطالعه قرار دادند. از بین افراد شرکت کننده در این مطالعه 347 نفر، آووکادو را در رژیم غذایی روزانه خود گنجاندند.
در این آزمایشها آشکار شد افرادی که آووکادو مصرف میکنند تمایل بیشتری به مصرف سایر میوهها و سبزیجات دارند و کمتر به مصرف مواد قندی و شیرین روی میآورند.
همچنین مصرف کنندگان این میوه حجم بیشتری از مواد مغذی و مفید نظیر فیبر خوراکی، ویتامین E و K، پتاسیم و منیزیم در طول روز دریافت میکنند.
این مطالعه تنها به رابطه بین مصرف آووکادو و نقش آن در داشتن بدنی سالمتر اشاره دارد و انجام بررسیهای بیشتری برای کشف چگونگی این تاثیرگذاری لازم است.
نقل از :ایسنا
کد:
3742
تاریخ نشر:
۱۳۹۲ يکشنبه ۸ ارديبهشت
بازدید:
5388
ساعت:
6:22 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
نکات تغذیه سالم پاییزی
۱۴۰۱ سه شنبه ۱۹ مهر
2
اطلاعات کلی از آووکادو Avocado
۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ دي
3
با این خوراکی ها دیرتر پیر شوید
۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ فروردين
4
میوه هایی که سطح قند پایین دارند را بشناسید
۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
5
میوه هایی که از خطر مرگ پیشگیری می کند
۱۳۹۶ شنبه ۱۵ مهر
6
اسموتی مغذی برای بهبود گوارش
۱۳۹۶ شنبه ۱ مهر
7
چرا سالمندان باید روزانه آووکادو بخورند؟
۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
8
آیا پوسته آووکادو می تواند بیماری های قلبی را درمان کند؟
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ شهريور
9
ارتباط سبزی ومیوه های رنگی با بیماری های قلبی!
۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد
10
مصرف چربی های سالم ھوسھای غذایی از بین می برد
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۱ تير
11
کاهش توزیع میوههای ممنوعه در بازار
۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
آنچه باید در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانید
سبوس، پوسته سفت و هضمنشدنی روی دانههای غلات است ...
سرد مزاجان و خوردن غذاهایی با طبع سرد
اگر افراد بعد از مصرف غذاهایی که طبع سرد دارد، دچا...
۸ نکته اعجابانگیز نوشیدن چای
بهتازگی پژوهشی توسط استرالیاییها انجام شده که بی...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
تغذیه زنان از کودکی تا سالمندی
نسل های گذشته عادات غذایی خود را عیناً به نسل های فعلی منتقل می کنند و همان طور که پیش از این هم به آن اشاره شد عادات غذایی درست یا غلط در آغازین سال های زندگی، در دوران نوپایی و کودکی شکل می گیرد، در این دوران عدم برخورداری دختران از تغذیه مناسب، متعادل و متنوع آنها را به سمت سوءتغذیه سوق می دهد و بارزترین آثار عدم دسترسی آنها به ریزمغزهای گوناگون را می توان در بیماری های جسمی دوره های مختلف زندگیشان مشاهده کرد.
لاغری و لاغرشدن با 7 قدم کوتاه
لاغر شدن و لاغر ماندن دغدغه بسیاری از مردم است.
نقش تغذیه در میگرن و کنترل آن
بیماری میگرن که 15 تا 20 درصد از مردان و 25 تا 30 درصد از زنان از آن رنج میبرند، با سردرد شدید و عمیق، نبض دار و اغلب دردهای تکرار شونده و حساسیت به نور بروز پیدا میکند. درد شدید معمولا از صبح زود شروع میشود و ممکن است یک سمت سر را درگیر کند و همراه با استفراغ یا تهوع باشد. 10 درصد از مبتلایان به میگرن، دچار اختلالات چشمی، گیجی و ضعف بعد از حملات میگرن نیز میشوند.
5 اشتباه رایج در نگهداری غذاها
چه کسی فکرش را میکند؟ این پنج اشتباه رایج میتواند باعث فساد مواد غذایی در یخچال شود و حتی ممکن است باعث مسمومیت غذایی گردد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است