خطری که در برچسب مواد غذایی ذکر نمی شود
مدیرگروه تغذیه دانشگاه جندی شاپور اهواز با بیان اینکه در الگوی غذایی ما ایرانی ها مصرف نمک چند برابر متوسط دنیا است از عدم درج میزان سدیم در برچسب گذاری مواد غذایی انتقاد کرد.
آیا لبنیات غنی شده واقعا مفیدتر است؟
از نظر صنعتی عمل Fortification یا غنیسازی باید به بهترین شکل ممکن انجام شود و از بهترین نوع ترکیبات مناسب، یعنی همان ماده غذایی که در نوع اصلی خوراکیها موجود است، در این لبنیات هم استفاده شود.
سالمترین شیوه پخت برنج
در کشورهای مختلف یک نوع غله به عنوان قوت غالب مصرف میشود که قسمت عمده کالری مورد نیاز روزانه را تأمین میکند؛ در ایران، گندم و برنج؛ در انگلستان، سیبزمینی و در ایتالیا، ذرت. بنابراین اگر فردی روزانه . . .
ایرانیها ۲ برابر استاندارد نمک میخورند
زهرا عبدالهی در نشست خبری رونمایی از فناوریهای نوین ارتباطی در وزارت بهداشت افزود: هفته سلامت که از 18 تا 24 فروردین در کشور برگزار میشود با شعار فشار خون را جدی بگیریم آغاز شده و در روز دوم از این . . .
همه حقایق وحشتناک درباره چیپس!
تحقیقات نشان می دهد که خوردن یک بسته چیپس در روز شبیه نوشیدن 5 لیتر روغن مایع در سال است، حقیقت امر این است که خوردن چیپس و در کل اسنکها نه تنها موجب چاقی و بیماریهای قلبی می شود، بلکه مشکلات رشدی را . . .