گزارشی از نمایشگاه عرضه مواد غذایی؛ صف‌های طولانی برنج هندی/عرضه تخم‌مرغ زیر قیمتهای مصوب پنجمین روز نمایشگاه عرضه مواد غذایی، شوینده و لوازم آشپزخانه در حالی شروع شد که حجم عظیمی از مردم به ضلع جنوبی خیابان شهید بهشتی (مقابل مصلی) آمده‌اند.
قیمت گوشت ارزان می‌شود/ واردات از استرالیا و برزیل معاون برنامه ریزی استانداری تهران با اعلام آغاز به کار طرح واردات دام زنده از استان سیستان و بلوچستان به پایتخت، گفت: این طرح به صورت مقطعی اجرا می شود و روزانه 250راس از استان سیستان توسط بخش خصوصی و . . .
ساوه قطب تولید روغن زیتون کشور می‌شود کارشناس مسوول باغبانی و گلخانه‌های جهادکشاورزی ساوه گفت: سالانه بیش از دو میلیون نهال انار و زیتون در این شهرستان تولید و به سایر استان‌های کشور صادر می‌شود.
تولید 30 تن خاویار به روش پرورش قفس در دریای خزر رئیس بخش اکولوژی پژوهشکده آب‌های داخلی ایران گفت: طرح پرورش ماهیان در قفس تا 30 تن در دریای خزر اجرایی می‌شود.
عرضه گوشت قرمز و مرغ برای تنظیم بازار عید رییس مجمع امور صنفی تولیدی و خدمات فنی اهواز گفت: با توجه به نیازهای اساسی مردم به مرغ و گوشت گرم، نسبت به عرضه گوشت گرم با قیمت هر کیلوگرم 20 هزار تومان و گوشت مرغ منجمد برزیلی با قیمت هر کیلوگرم 5 ه . . .
رشد دلار، پسته را هم گران کرد رییس انجمن پسته ایران از عرضه پنج هزارتن پسته صادراتی در روزهای آتی به بازار داخل خبر داد و گفت: پسته شب عید قرار است در مراکز عرضه مستقیم کالا و بدون واسطه با قیمت هرکیلوگرم حدود 30 هزارتومان عرضه شو . . .
استقبال بازار سرمایه از سهام شرکت های محصولات غذایی مدیر عامل هلدینگ گروه مینو از استقبال بازار سرمایه از شرکت های تولید و عرضه کننده محصولات غذایی خبر داد و گفت: با توجه به میزان استقبال، باید ابتدا سهام این شرکت در بورس شناخته شود تا بتوان آن را در ا . . .
صفحه 1370 از 1756  اول  قبلی   1365    1366    1367    1368    1369    1370    1371    1372    1373    1374    1375   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  باید و نبایدهای غذاهای کنسروی به غذاهای آماده به چشم غذاهای رستورانی نگاه کنیم و...

  یک نسخه گیاهی برای درمان نفخ برای درمان نفخ، ابتدا باید علت ابتلا به آن تشخیص د...

  بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد پایگاه خبری لقمه: در روزهای سرد سال، انتخاب مواد غ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

یلدا، دانش كیهانی نیاكان ماست حضور هندوانه و سرخی میان آن شاید بی‌ارتباط با خورشید و شب میلاد او و سرخی خورشید نباشد. به‌طور كلی در شب یلدا میوه‌هایی خورده می‌شود كه نمادی از خورشید است مثل انار، هندوانه، سیب سرخ و لیموی زرد.
برای لاغر شدن، شام را جدی بگیرید! خیلی از افرادی که از افزایش وزن رنج می‌برند، می‌دانند که برای کاهش وزن می‌بایست مقدار غذای دریافتی خود را محدود نمایند، ولی مشکل اینجاست که نمی‌دانند چگونه باید مقدار غذای دریافتی خود رادر طی روز تنظیم نمایند.
بدترین و بهترین پیش غذاها را بشناسید فریب ظاهر زیبای پیش غذاها را نخورید، چرا که برخی از این پیش غذاهای زیبا، درون خود غول کالری را پنهان کرده اند.
این مرغ عزیز را چگونه بخوریم؟ همیشه کارشناسان و متخصصان علوم غذایی، مرغ و ماهی را بهترین جایگزین گوشت قرمز معرفی می‌کنند و ورود آن به برنامه غذایی خانواده را عادت مناسبی می‌دانند، اما موضوعی که کمتر به آن پرداخته می‌شود، نوع طبخ مرغ است که در عین تنوع بخشیدن به طعم، می‌تواند آن را سالم یا ناسالم کند‌.