روش تهیه سس کچاپ و مایونز+ 15 راز سسها
دو سس مایونز و کچاپ یا همان سس گوجهفرنگی، مادر تمام سسها هستند یعنی با کمی تغییر در مواد تشکیلدهنده و کم و زیاد کردن برخی طعمدهندهها و ادویههایشان میتوان انواع و اقسام سسها را تهیه کرد.
ارزش غذایی سسهای کچاپ و مایونز
سسها، خانوادهای پرجمعیت هستند و اعضای آن طعمها و رنگهای مختلفی دارند. سس به هر مادهای که بهعنوان چاشنی به غذا افزوده شود و در بهبود طعم و ظاهر آن تاثیرگذار باشد، گفته میشود.
غذای ایرانی در چهار گوشه جهان
ایرانیها هر جای این كره خاكی كه باشند، دست از غذاهای خوش طعم و لذیذشان برنمیدارند و در كنار خوردن غذاهای ملل دیگر، غذاهای سنتی ایران را وارد كشورهای مختلف میكنند تا هم خودشان خیلی اذیت نشوند و هم م . . .