صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
تولید داروهای زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست
فعلا شارژ کالابرگ دهکهای چهارم تا هفتم در دستور کار نیست
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی
آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
غذای ملل
>
روش تهیه پنیر ماکارونی توپی شکل
روش تهیه پنیر ماکارونی توپی شکل
پنیر ماکارونی توپی شکل را به راحتی در منزل برای همه بخصوص کودکان تهیه کرده و با سس قرمز یا سفید میل کنید.
مواد لازم برای 10- 8 نفر:
ماکارونی فرمدار: نیم کیلوگرم
کره بدون نمک: 2 قاشق غذاخوری
آرد: 2 قاشق غذاخوری
شیر گرم: 2 پیمانه به علاوه 2 قاشق غذاخوری برای صیقل دادن با تخممرغ
پنیر چدار رنده شده: نیم کیلوگرم
پنیر گودای رنده شده: نیم کیلوگرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
تخممرغ بزرگ: 2 عدد
پودر سوخاری: 3 پیمانه
روغن سبزیجات: برای سرخ کردن
سس آلفردو هنگام سرو کردن
طرز تهیه:
• ماکارونی را درون آب جوش به مدت 10 دقیقه حرارت داده سپس درون آبکش ریخته و کنار بگذارید.
• درون قابلمهای کره را ذوب کرده سپس آرد را درون آن بپاشید و مدت دو دقیقه آن را هم بزنید. شیر گرم را به مخلوط آرد و کره اضافه کرده و حدود دو دقیقه آن را حرارت داده تا سس غلیظی بدست آید سپس آن را از روی حرارت بردارید.
پنیر را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید تا نرم و ذوب شود. نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید. سس پنیر را به ماکارونی اضافه کرده و آنها را با هم مخلوط کنید.پنیر و ماکارونی را درون تابه کم عمقی ریخته و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید.
• پنیر ماکارونیهای خنک شده را به شکل توپهای کوچکی درآورده و آنها را درون یک سینی که از قبل کاغذ روغنی درون آن قرار دادهاید با فاصله از هم بچینید و طی شب آنها را درون فریزر قرار دهید.
• تخممرغها را با 2 قاشق غذاخوری شیر مخلوط کرده و درون ظرف کم عمقی بریزید. پودر سوخاری را درون ظرف کم عمق دیگری بریزید. توپهای پنیر و ماکارونی را از درون فریزر خارج کنید.
توپهای یخزده را ابتدا درون مخلوط تخممرغ سپس درون پودر سوخاری بغلطانید.توپها را دوباره درون فریزر قرار داده تا آماده سرخ کردن آنها شوید.
• سرخ کن را روی حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کنید و توپهای پنیر و ماکارونی را تا زمانی که درون آنها پخته و رویشان طلایی رنگ شوند درون روغن سرخ کنید.
• توپهای طلایی رنگ را تا سرد نشده همراه با سس آلفردو میل کنید.
ترجمه: شهره فرجی
نقل از :همشهری آنلاین
کد:
3294
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ چهارشنبه ۲ اسفند
بازدید:
5339
ساعت:
9:53 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی
۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
2
تکذیب صدور مجوز برای تولید پنیر با شیر الاغ
۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
3
تناسب اندام با خوردن یک غذای معجزهگر
۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر
4
طرز تهیه بیسکویت پنیری
۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
5
ارتباط مصرف روزانه پنیر با حملات قلبی
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
6
نکاتی برای درست کردن لازانیا در روش های مختلف
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
7
پاستای هویج و پنیر ریکوتا
۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
8
آب ماست به جای شیر
۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
9
طرز تهیه نان پوآچای ژامبون و پنیر
۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
10
بهترین غذاهای ضد سلولیت را بشناسید
۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان
11
طرز تهیه کرپ ژامبون و پنیر
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
این ویتامین قند خون را کاهش میهد
پایگاه خبری لقمه:تحقیقات نشان می دهد مکمل ویتامین ...
مصرف مواد نشاستهای را کاهش دهید
كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان...
با این 10 غذا پوستتان پیر می شود
تابهحال فکر کردهاید که چرا پس از چندین روز تعطیل...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
توصیههای سرآشپز برای کاهش مصرف نمک
همه میدانیم که مصرف بیش از اندازهی نمک برای سلامتی خوب نیست. امروزه سرآشپزهای حرفهای با علم به این موضوع سعی دارند در عین تهیهی غذاهای خوشمزه، میزان سدیم (نمک) استفاده شده در غذاهایشان را کاهش دهند.
گوشت کبابی خوشمزه است اما...
واقعیت این است كه اكثریت مردم جامعه از اینكه شیوه پخت غذای آنها روی ارزش و سلامت غذایی كه پختهاند تاثیر مستقیم و بسیار مهمی دارد، ناآگاهند.
سه استراتژی ممکن برای برخورد با همهگیری کرونا در ایران
پایگاه خبری لقمه: اتخاذ یک سیاست تهاجمی که مانند کشورهای چین و کره ظرف سه ماه بیماری را تقریبا ریشه کن کند و ما را به زندگی عادی برگرداند بسیار بهتر از ماهها زندگی در ترس با عواقبی غیرقابل پیش بینی است.
بخور نخورهای گوشتی
اگر قرار باشد برای کباب روز تعطیل یکی از گوشت ها را انتخاب کنید، باید هر مزاج سراغ کدام گوشت برود؟
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است