صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
غذای ملل
>
روش تهیه پنیر ماکارونی توپی شکل
روش تهیه پنیر ماکارونی توپی شکل
پنیر ماکارونی توپی شکل را به راحتی در منزل برای همه بخصوص کودکان تهیه کرده و با سس قرمز یا سفید میل کنید.
مواد لازم برای 10- 8 نفر:
ماکارونی فرمدار: نیم کیلوگرم
کره بدون نمک: 2 قاشق غذاخوری
آرد: 2 قاشق غذاخوری
شیر گرم: 2 پیمانه به علاوه 2 قاشق غذاخوری برای صیقل دادن با تخممرغ
پنیر چدار رنده شده: نیم کیلوگرم
پنیر گودای رنده شده: نیم کیلوگرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
تخممرغ بزرگ: 2 عدد
پودر سوخاری: 3 پیمانه
روغن سبزیجات: برای سرخ کردن
سس آلفردو هنگام سرو کردن
طرز تهیه:
• ماکارونی را درون آب جوش به مدت 10 دقیقه حرارت داده سپس درون آبکش ریخته و کنار بگذارید.
• درون قابلمهای کره را ذوب کرده سپس آرد را درون آن بپاشید و مدت دو دقیقه آن را هم بزنید. شیر گرم را به مخلوط آرد و کره اضافه کرده و حدود دو دقیقه آن را حرارت داده تا سس غلیظی بدست آید سپس آن را از روی حرارت بردارید.
پنیر را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید تا نرم و ذوب شود. نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید. سس پنیر را به ماکارونی اضافه کرده و آنها را با هم مخلوط کنید.پنیر و ماکارونی را درون تابه کم عمقی ریخته و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید.
• پنیر ماکارونیهای خنک شده را به شکل توپهای کوچکی درآورده و آنها را درون یک سینی که از قبل کاغذ روغنی درون آن قرار دادهاید با فاصله از هم بچینید و طی شب آنها را درون فریزر قرار دهید.
• تخممرغها را با 2 قاشق غذاخوری شیر مخلوط کرده و درون ظرف کم عمقی بریزید. پودر سوخاری را درون ظرف کم عمق دیگری بریزید. توپهای پنیر و ماکارونی را از درون فریزر خارج کنید.
توپهای یخزده را ابتدا درون مخلوط تخممرغ سپس درون پودر سوخاری بغلطانید.توپها را دوباره درون فریزر قرار داده تا آماده سرخ کردن آنها شوید.
• سرخ کن را روی حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کنید و توپهای پنیر و ماکارونی را تا زمانی که درون آنها پخته و رویشان طلایی رنگ شوند درون روغن سرخ کنید.
• توپهای طلایی رنگ را تا سرد نشده همراه با سس آلفردو میل کنید.
ترجمه: شهره فرجی
نقل از :همشهری آنلاین
کد:
3294
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ چهارشنبه ۲ اسفند
بازدید:
5391
ساعت:
9:53 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی
۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
2
تکذیب صدور مجوز برای تولید پنیر با شیر الاغ
۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
3
تناسب اندام با خوردن یک غذای معجزهگر
۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر
4
طرز تهیه بیسکویت پنیری
۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
5
ارتباط مصرف روزانه پنیر با حملات قلبی
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
6
نکاتی برای درست کردن لازانیا در روش های مختلف
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
7
پاستای هویج و پنیر ریکوتا
۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
8
آب ماست به جای شیر
۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
9
طرز تهیه نان پوآچای ژامبون و پنیر
۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
10
بهترین غذاهای ضد سلولیت را بشناسید
۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان
11
طرز تهیه کرپ ژامبون و پنیر
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
نقش ویتامین دی فقط رفع پوکی استخوان نیست
با توجه به یافتههای یک مطالعه جدید، مصرف مکملهای...
5 غذایی که جلوی طول عمر ایرانیها را میگیرد
در اثر سوءتغذیهای كه ما در ایران داریم هورمونهای...
پوست کیوی و باید و نبایدهای مصرف آن
بهتر است پوست میوه به دلیل استفاده از حشرهکشها د...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
حقایقی درباره غذاهای رستورانها و سرآشپزها
خیلی کیف دارد که رستوران بروید، غذا سفارش بدهید و با خیال راحت بنشینید تا بشقاب غذایتان را روی میز بگذارند. در واقع بدون زحمت و بدون اینکه بوی پیاز داغ بگیرید غذای مورد علاقهتان را نوش جان کنید و از آن لذت ببرید. البته این یک روی سکه است!
پیشگیری از سرماخوردگی با این ماده غذایی
یک کارشناس تغذیه ضمن اشاره به افرادی که بیشتر در معرض ابتلا به سرماخوردگی قرار دارند، گفت: مصرف مکملهای ویتامین C تاثیر چندانی در پیشگیری از سرماخوردگی ندارد.
مواد غذایی کلیدی برای سلامت ریه ها
سلولهای ریه مدام با آلایندهها و سمومی که تنفس میشوند در معرض آسیب قرار دارند، اگر مواد مغذی که میتوانند این سموم را خنثی و دفع کنند به موقع در دسترس سلولهای ریه نباشند ریهها به تدریج دچار آسیب جدی میشوند.
این مرغ عزیز را چگونه بخوریم؟
همیشه کارشناسان و متخصصان علوم غذایی، مرغ و ماهی را بهترین جایگزین گوشت قرمز معرفی میکنند و ورود آن به برنامه غذایی خانواده را عادت مناسبی میدانند، اما موضوعی که کمتر به آن پرداخته میشود، نوع طبخ مرغ است که در عین تنوع بخشیدن به طعم، میتواند آن را سالم یا ناسالم کند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است