رنگ درمانی با میوه ها و سبزیجات بسیاری از درمانگران شیوه‌های طبیعی در سراسر جهان بر این باورند که مصرف دست‌کم 5نوع میوه و سبزی در طول روز می‌تواند تاثیر ماندگاری بر حفظ سلامت و تندرستی افراد داشته باشد.
دو عامل مهم سرطان حنجره چیست؟ فوق تخصص حنجره گفت: مصرف سیگار و الکل دوعامل اصلی ابتلا به سرطان حنجره است به‌طوری که 95 درصد از سرطان‌های حنجره در افراد سیگاری و الکلی است‌.
پودینگ انار با دستور سرآشپز لقمه؛ دسر شب یلدا انار یکی از میوه هایی است که در شب یلدا مورد استفاده قرار می گیرد. شما می توانید با آن دسرهای خوشمزه نیز تهیه کنید.
درمان اضطراب و اعتیاد با قارچ های جادویی محققان اعتقاد دارند که مواد تشکیل دهنده قارچها می تواند با اعتیاد، افسردگی و اضطراب مبارزه کند.
نجات540 راس دام از زیر آوار استاندار خراسان جنوبی با اعلام اینکه 540 راس دام از زیر آوار زلزله زهان نجات داده شده گفت: اگر دام ها بیمه باشند خسارت آنها پرداخت می شود.
مدیرکل شیلات گلستان: افزایش 10 درصدی صید ماهیان استخوانی در دهه اول فصل صید در گلستان مدیرکل شیلات گلستان از افزایش 10 درصدی صید ماهیان استخوانی در دهه اول فصل صید در استان خبر داد و افزود: با شروع فصل صید ماهیان استخوانی دریای خزر از تاریخ 20 مهر لغایت 30 مهر سالجاری در مدت یک دهه 30 . . .
با دومین تولید‌کننده مواد پروتئینی جهان آشنا شویم جهان زیر بال‌ مرغ‌های تایسون صنایع غذایی تایسون که با نام تجاری TSNشناخته می‌شود، در سال ۱۹۳۵ توسط جان تایسون John W. Tyson در شهر اسپرینگدیل Springdale واقع در ایالت آرکانزاس ایالات متحده آمریکا تاسیس شد.
صفحه 1477 از 1756  اول  قبلی   1472    1473    1474    1475    1476    1477    1478    1479    1480    1481    1482   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تقلبات رایج در تولید آب لیمو آب لیمو ترش به دلیل سرشار بودن از ویتامین c و طعم ...

  تابستان دلپذیر با این عرقیات گیاهی در فصل تابستان بیشتر از فصل‌های دیگر سال تمایل به ...

  سبزی مفید برای جلوگیری از نقایص جنین اسفناج دارای لوتئین و زئازانتین است كه از تخریب شب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فوت های کوزه گری در آشپزی برای خارج شدن حشرات از لای سبزیجات، جدا كردن دانه باقلا از غلاف آن، جلوگیری از پلاسیدگی سریع هویج، گرفتن مزه تلخ كاهو و... چه میكنید؟ با چند فوت‌وفن ساده برای انجام راحت‌تر این كارها آشنا شوید.
۱۰ عادتی که باعث می‌شود چاق شوید اگر کاهش وزن آسان بود، هیچکس اضافه وزن نداشت! حقیقت این است که رولت تخم مرغ، خیلی خوشمزه‌تر از نیمرو است، مزه‌ی سیب زمینی سرخ‌کرده خیلی بهتر از سالاد کنار غذاست، و مرغ هم لذیذتر خواهد شد اگر آنرا سوخاری کرده باشید.
چرا نباید در ظروف مسی غذا بپزیم؟ یک متخصص تغذیه با بیان این‌که بهتر است در ظروف مسی پخت و پز صورت نگیرد، توضیح داد: استفاده مکرر از مس، موجب انتقال مس به بدن و بروز عوارضی در بدن و ایجاد بیماری‌هایی مانند آسیب‌های مغزی، عقب‌ افتادگی ذهنی و بیماری‌های کلیوی می‌شود.
چرا میوه های خارجی خوش رنگ ترند؟ در روزهایی که تولید کنندگان میوه تدارک فروش شب عید را می بینند، بازار میوه خود را برای ورود میوه های ماندگار با رنگ و طعم ویژه آماده می کند. میوه های با کیفیتی که ظاهری شبیه به میوه های وارداتی دارند اما نه از طعم آبکی در آنها خبری هست و نه از مضرات کودهای شیمیایی و هورمون های رشد.